Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Oversikt over "elektronikk" på Gjerrigknark.com

Få proff avstandsmåler verdt 599 kroner

Bestiller du 2 utgaver av bladet Gjør Det Selv for 99 kroner, får du en avstandsmåler verdt 599 kroner i velkomstgave. Kjekt for gjerrigknarker som liker å gjøre ting selv - billigere er det jo så visst!

Les mer »

Få nødlader med solcellelading verdt 499 kroner

Du får en nødlader med solcellelading verdt 499 kroner dersom du bestiller 2 utgaver av bladet National Geographic for 39,50 kr. Nødladeren har en kapasitet på 5000 mAh og har flere utganger. Du kan stoppe abonnementet når du selv vil.

Les mer »

Få Hawk M15-drone verdt 499 kroner

Har du lyst på en drone som ikke koster skjorta? Bestiller du 2 utgaver av Illustrert Vitenskap for kr 79,50, får du en tøff Hawk M15-drone med en diameter på 30 cm verdt 499 kroner i velkomstgave! Du bestemmer selv når du vil stoppe abonnementet.

Les mer »

JPX.no

JPX er en norsk nettbutikk som selger stort og smått innen elektronikk. Butikken har produkter som mobilklokker, mobilutstyr, nøkkelfinnere, overvåkingsutstyr, iPhone-deler, operatørlåsfjerner osv.

Les mer »

Bli medlem i Euronics kundeklubb og få 200 kroner i rabatt når du handler for mer enn 500 kroner

Euronics har som så mange andre sin egen kundeklubb. Registrerer du deg der, får du 200 kroner i rabatt du handler for mer enn 500 kroner. Kjekk velkomstgave som du kan utnytte hvis du har planlagt et innkjøp i en av filialene.

Les mer »

Jensen Scandinavia Julekalender

Jensen Scandinavia har en enkel julekalender på Facebook der du kan vinne trådløse Buddy og Buddy Sport høyttalere ved å kommentere på statusene til Jensen. Få deltakere hittil, noe som innebærer store vinnersjanser :)

Les mer »

Tek.no julekalender

I Tek.no sin julekalender er det alltid fantastiske premier for oss som våkner svette om natten fordi vi drømmer om elektronikk, TV'er, data, mobiler og alt annet som dupper og dingser i vår hverdag. Anbefales! Let opp dagens spørsmål på forsiden av Tek.

Les mer »

Julekalender fra NorgesEnergi

I NorgesEnergi sin julekalender kan du svare på enkle spørsmål og vinne mange forskjellige premier. Hovedpremien er et gavekort for en reise verdt 10 000 kroner! Ta en kikk på premieoversikten, den er skikkelig variert og fyldig.

Les mer »

Tjen penger på ødelagte elektronikk-produkter

Hvis du har noen ødelagte produkter i hjemmet, spesielt elektronikk og spesielt Apple-produkter, kan du gå på Finn.no og lete etter folk som ønsker å kjøpe produktene dine ødelagt. Send forespørsel til flere og velg beste tilbyder.

Les mer »

Spar mye penger på gadgets, kabler og tilbehør

Dealextreme er en nettbutikk i Kina som selger gadgets, elektronikk, kabler og tilbehør til en brøk del av prisen her i Norge. Det beste er at de har i gratis frakt på alle sine pakker sendt til hele verden!

Les mer »

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken bruker vannet fra tørketrommelen
Hvordan få iskaldt drikke på en enkel måte
Gjerrigknarken panter flaske og tjener 50 øre