Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Oversikt over "gavekort" på Gjerrigknark.com

Få gavekort verdt 1500 kroner fra Bokklubben Nye Bøker

I denne kortvarige aksjonen (til 5. mai!) får nye medlemmer i Bokklubben Nye Bøker et gavekort verdt 1500 kroner - dette kan du bruke på gaver og bøker som du selv velger. Det er ingen kjøpsforpliktelser i bokklubben, men du må dekke porto for velkomstgaven!

Les mer »

Vinn gavekort verdt 600 kroner fra HTH Kjøkken

Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til HTH, er du med i den månedlige trekningen av gavekort verdt 600 kroner.

Les mer »

Ikke kast blekk og toner - få gavekort hos Clas Ohlson for dine gamle

Clas Ohlson gir deg 10 kroner for gamle blekkpatroner og 20 kroner for tonerkassetter med sin panteordning - uavhengig av hvor du har kjøpt dem. Du får gavekort som kan brukes i butikkene. Det er en begrensning på 10 stykker av gangen, men det er jo bare å gå i butikken flere ganger...Husk å ta med deg hjem fra jobben, hvis dere ikke har en egen ordning der da.

Les mer »

Vinn gavekort på 2000 kroner og gavekort på 500 kroner hos Byggern

Hvis du blir medlem i kundeklubben til Bygger'n, er du med i trekningen av gavekort hver måned. Kjekt dersom du har prosjekter på gang i heimen! Som medlem får du forøvrig forskjellige medlemsfordeler.

Les mer »

Vinn reisegavekort, iPad mini og supergavekort ved å svare på bilspørsmål i AutoIndex 2017

Dersom du setter av litt tid og svarer på Norges mest omfattende bilundersøkelse, er du med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 5000 kroner, en iPad Mini til en verdi av 2390 kroner og fire supergavekort, hver med en verdi av 250 kroner.

Les mer »

Joker adventskonkurranse

Svar på dagens spørsmål og vær med i trekningen av et gavekort fra Joker på 1000 kroner hver eneste dag frem til jul! Gavekort på matvarer kan vi alltids trenge.

Les mer »

Kiwi julekonkurranse

Finn ut hva Kjetil André Aamodt gir bort til jul, og vinn gavekort på 500 kroner fra KIWI. Hver søndag i advent kommer det et nytt spørsmål. Kiwi deler ut fem gavekort hver uke frem til jul. Alle som deltar er også med i trekningen av et reisegavekort fra Norwegian på 10 000 kroner.

Les mer »

Kid interiør julekalender

I Kid interiør sin julekalender kan du vinne fine premier hver dag frem mot jul. Dersom du forhåndsregistrerer deg, kan du vinne et gavekort verdt 1 000 kroner (vinner trekkes 30. november).

Les mer »

SPAR julekalender

I Spar sin julekalender kan du vinne gavekort verdt 1 000 kroner hver dag fra 1. desember. Kjekt å redusere matutgiftene litt!

Les mer »

Vinn gavekort verdt 7 500 kroner fra Miinto når du bestiller prøvepakke på Shai høvel

Hvis du bestiller en prøvepakke på Shai høvel, kan du samtidig vinne et gavekort verdt 7 500 kroner fra Miinto. Det spiller ingen rolle om du er ny eller gammel kunde.

Les mer »

Europris julekalender

Blir du med i julekalenderen til Europris, kan du hver dag vinne et gavekort på 1 000 kroner. Men et slik gavekort kan du kjøpe en hel del hos Europris. Hovedpremien er et gavekort verdt 5 000 kroner - da tømmer du vel halve sjappa?

Les mer »

Skoringen julekalender

I Skoringen sin julekalender kan du vinne sko verdt 12 000 kroner (et års forbruk). I tillegg kan du hver dag vinne gavekort og andre premier, så denne anbefaler jeg på det varmeste.

Les mer »

Vinn et reisegavekort fra Albatros på 2 500 kr

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Albatros Travel, deltar du automatisk i en månedlig loddtrekning om et reisegavekort på 2 500 kr, og hver tredje måned har du sjansen til å vinne et gavekort på 10 000 kr.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Platekompaniet

Registrerer du deg for å motta nyhetsbrev til Platekompaniet, er du med i trekningen av et gavekort på 1000 kr. Du finner en boks for registrering nede på venstre side hos Platekompaniet.

Les mer »

Gjerrigknarkens utspekulerte triks for å spare mest mulig når du handler i nettbutikker

Å handle på nett er en kjekk måte å spare penger hvis du gjør det fornuftig og med mine triks. Planlegger du godt og handler på de riktige stedene, kan du spare store beløp som gir deg mer penger igjen i lommeboka. Det billigste er selvsagt å la være å handle, men du handler jo bare ting du trenger, ikke sant?

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Skolesekker.no

Du kan vinne et gavekort verdt 1 000 kroner dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Skolesekker.no. Ny vinner trekkes hver måned. Se nede til venstre på siden.

Les mer »

Sector Alarm julekalender

Hovedpremien i Sector Alarm sin julekalender er et reisegavekort fra Ving verdt 10 000 kroner. I tillegg blir det daglige premier til heldige vinnere.

Les mer »

Riff Raff julekalender

Riff Raff er en nettbutikk med tøffe klær. I deres julekalender kan du blant annet vinne et gavekort verdt 5 000 kroner. Det kåres også daglige vinnere som får gavekort til nettbutikken.

Les mer »

Vesterålens Naturprodukter julekalender

I denne kalenderen fra VNP kan du i alle fall vinne forskjellige gavekort, produkter fra nettbutikken deres osv. Ingen kalender å rope hurra for, men det er enkelt å svare...

Les mer »

RCpro.no julekalender

I denne kalenderen er hovedpremien en Hitachi borskrutrekker til en verdi av over kr 2600. De daglige småpremiene er sannsynligvis gavekort og fjernstyrte duppedingser fra nettbutikken.

Les mer »

Meningstorget - svar på spørsmål og tjen penger eller gavekort

Hos Meningstorget kan du svare på spørsmål og tjene poeng som kan veksles inn i utbetalinger via Paypal eller gavekort. I tillegg har du mulighet til å vinne 35 000 kroner som trekkes hvert kvartal blant alle deltakerne.

Les mer »

Vinn 35 000 kroner i kvartalsvis trekning

Dersom du registrerer deg hos Meningstorget, kan du slå to fluer i ett smekk. Samtidig som du besvarer spørsmål som du tjener penger eller poeng på, er du med i en kvartalsvis trekning av 35 000 kroner.

Les mer »

Gjerrigknarkens 10 beste vårtips

I samråd med dere gjerrigknarker har jeg funnet ut hvilke saker som er vårens beste tips. Her finner du oversikten over de beste og smarteste sakene du kan utnytte. Anbefales - spre gjerne videre til andre som vil spare!

Les mer »

Vinn gavekort verdt 5 000 kroner fra Sportmann

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Sportmann, kan du vinne gavekort verdt 5 000 kroner i månedlige trekninger.

Les mer »

Få gavekort på 1500 kroner i Barnas Egen Bokverden

Gavene til ungene er sikret for en stund fremover. Dersom du blir med i Barnas Egen Bokverden, får du et gavekort på 1 500 kroner i velkomstgave som du kan bruke på valgfrie produkter. Ingen kjøpsforpliktelser, men du må være medlem i et år. Porto kr 149 for velkomstgavene må dekkes.

Les mer »

Høyer julekalender

I Høyers julekalender kan du vinne premier fra merkevarene hos Høyer. Foreløpig vet vi ikke mer enn at premiene er 'fantastiske', men det sier jo ikke all verdens. Er premiene som prisene i denne nettbutikken, kan jo en deltakelse være verdt det.

Les mer »

Hjertesmykke julekalender

Nettbutikken Hjertesmykke har julekalender på Facebook der du kan vinne gavekort og smykke ved å besvare et enkelt spørsmål hver dag.

Les mer »

XXL julekalender

Sportsbutikken XXL har selvsagt sin julekalender der du kan vinne produkter og gavekort hver eneste dag. Kalenderen foregår i statuser på Facebook.

Les mer »

Toyota Nordvik julekalender

Jeg har sansen for lokale kalendere med fete premier, de har få deltakere og store vinnersjanser. Hvilke premier som finnes i år, vites ennå ikke, men i fjor var det imponerende premier. Godt mulig endel av premiene er best vunnet av folk som bor i nærheten av Toyota Nordvik...

Les mer »

50 kr i velkomstgave hos Kappahl

Ved å laste ned Kappahl sin mobilapp, får man 1 000 bonuspoeng i velkomstgave, som deretter gjøres om til en verdikupong på 50 kr som kan brukes neste gang man handler på Kappahl. I tillegg er det jo kjekt å få 5% rabatt på alt du handler i disse butikkene.

Les mer »

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken sparer tannkrem: skvis tuben
Gjerrigknarken kjøper Norges billigste t skjorter fra USA
Gjerrigknarken tar turen til den lokale søppeldynga