Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Oversikt over "gratis" på Gjerrigknark.com

Få gratis matboks hos Euronics

Nye og gamle kunder i Euronics sin kundeklubb får en helt gratis matboks. Kjekt å ha en i reserve eller bytte ut den gamle hvis den er ødelagt.

Les mer »

Få en helt gratis kopp kaffe, te eller kakao

Alltid kjekt med en gratis kupong for å få seg en god kopp med noe varmt i uten å betale noe som helst. Laster du ned Narvesen-appen, finner du akkurat nå en kupong du kan løse inn for å få en gratis varm drikke.

Les mer »

Få gratis og personlig leverposteilokk

Aksjonen fra Stabburet der du kan bestille et personlig og helt gratis lokk til leverposteien er tilbake. Du kan føye til både bilde og tekst! De ønsker bare at du bekrefter at du har kjøpt tre bokser, men du behøver ikke å sende inn kvitteringer på kjøpet. Så no problem :)

Les mer »

Få helt gratis prøve av Vichy Slow Age Light Daycream

I denne kampanjen kan du enkelt bestille en helt gratis prøve av dagkremen Vichy Slow Age - uten at det koster deg noe som helst. Er du smart, bestiller du til flere du kjenner eller tipser andre.

Les mer »

Få KIWIs babypakke og stelleveske helt gratis

Kiwi gir bort en helt gratis startpakke som inneholder stellebag og et stort utvalg LilleGo´-produkter hvis du er gravid i 3. trimester eller nettopp har fått barn.

Les mer »

Få 30 dager forbruk av Vendela sin hudpleieserie Diamonds

Nå kan du prøve Vendelas nye hudpleie Diamonds bestående av dagkrem og hudolje gratis i 30 dager - du må bare dekke porto kr 38. Husk å gi beskjed dersom du ikke ønsker flere leveranser.

Les mer »

- Slik fikk jeg 6 måneders gratis internett (NB! På kanten-triks)

- Jeg spilte leverandørene ut mot hverandre og behøvde ikke betale internett på et halvt år, forteller brukeren norkos til Gjerrigknark.com. Hør hva den anonyme tipseren har å fortelle - om enn noe «på kanten».

Les mer »

Få en gratis prøvepakke med o.b. tamponger

Nå kan du bestille en helt gratis prøvepakke med o.b. tamponger. Ei heller porto må dekkes. Du mottar en prøvepakke bestående av 2 x mini og 2 x normal o.b.® ProComfort? tamponger. Bestill til hele slekta ;)

Les mer »

Få det kristne magasinet Tørst gratis

Tørst gis ut av Areopagos to ganger i året. Gratis abonnement. Areopagos er en organisasjon som arbeider med religionsdialog og -studier, kristen åndelighet og bistand.

Les mer »

Prøv GRATIS Intuition naturals barberhøvel

For damer: Prøv en GRATIS barberhøvel som attpåtil inneholder såpe og lotion! Du betaler kun porto kr 39 for en gratis Intuition prøvepakke. Du bestemmer selv om du vil fortsette å motta blader etter mottak av prøvepakken. Barberhøvelen er parfyme- og parabenfri, og med såpe og lotion integrert sparer du ekstra skum eller barbergel.

Les mer »

Få gratis prøve på eksklusiv dagkrem fra Aime

Aime gir deg en gratis prøve på dagkremen Caviar Exclusive Skin som bl.a. skal fjerne aldersflekker og virke oppstrammende. Prøven er nok til daglig bruk i 30 dager. Merk at du må betale porto på kr 45. Deretter mottar du en ny krem annenhver måned, men du kan når som helst velge å stoppe leveransen.

Les mer »

Prøv Green Tea Dagkrem GRATIS!

Denne kremen hevdes å være en kur mot rynker og slapp hud - uansett er faktum at en nå kan prøve hudkremen gratis. Til informasjon inneholder den, som navnet indikerer, blant annet grønn te, og har en god effekt på huden. Selv om selve kremen er gratis, må en påregne 45 kroner i porto og ekspedisjon!

Les mer »

Send gratis SMS via Tele2 på Facebook

Dersom du er kunde hos Tele2, kan du sende gratis SMS via Facebooksiden. Du må godta applikasjonen og koble ditt telefonnummer til siden, før du kan SMS'e i vei.

Les mer »

Programvare gis bort daglig

Hver dag kan du få kloa i gratis, fullverdig programvare fra denne siden. Nye overraskelser og spennende saker som virkelig er midt i blinken for en gjerrigknark. Du kan også få påminnelser via Facebook, slik at du slipper å følge med på nettsiden.

Les mer »

Hva fikk du av postbudet i dag?

Er du av kaliberet som gleder seg til å åpne postkassa hver ettermiddag? Forventer du bare regninger og kjip reklame? En gjerrigknark som meg har stor glede av å åpne postkassa, hva bringer postmannen i dag da mon tro? Gjerrigknarken oppfordrer alle til å bruke mulighetene der de finnes!

Les mer »

4 utgaver av bladet Pegasus GRATIS!

Magasinet Pegasus er magasinet for de interessene som samles under begrepet «fantastiske fritidsinteresser» i Norge. Magasinet dekker fantastisk film og litteratur, datahobbyen, tegneserier, rollespill, levende rollespill, brett-, kort-, og miniatyrspill med mer. Det er gratis å abonnere på Pegasus og det tilkommer heller ingen porto.

Les mer »

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken presenterer mysteriet Bremykt
Er det stress å avbestille månedens bok?
Gjerrigknarkens julegavetips: bokklubbgaver