Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Oversikt over "konkurranse" på Gjerrigknark.com

Vinn ett år med gratis frokostblanding

I denne konkurransen (jeg har svaret!) kan du vinne et års forbruk av frokostblandingene Cheerios og Fitness. Det tilsvarer totalt 12 esker.

Les mer »

EGEN KONKURRANSE: Vinn en eske med godis, DAB-radio, bøker, flaxlodd osv.

Har du lyst til å vinne en stor eske fylt med godsaker, en DAB-radio, bøker, flaxlodd og annet spennende, bør du delta i min egen konkurranse denne helgen. Vinner trekkes lørdag kveld!

Les mer »

Vinn et festbord til en verdi av 15 000 kroner fra Tilbords

I denne konkurransen kan du vinne et sommerbord dekket til seks personer - til en samlet verdi av 15 000 kroner. Du må bli medlem av kundeklubben til Tilbords for å delta.

Les mer »

Vinn Toshiba varmepumpe inkludert montasje verdt 13 990 kroner - 3x vinnere!

Med en varmepumpe kan du spare mye strøm. I denne konkurransen (jeg har svarene!) kan du vinne varmepumpe-/aircondition-modellen Toshiba Mirai til en verdi av kr 13 990 inkludert montasje. Det trekkes tre ulike vinnere!

Les mer »

Vinn flybilletter tur-retur Bucuresti for to personer

I denne enkle konkurransen (svar: Bucuresti) kan du vinne to billetter fra Oslo til Bucuresti - i anledning at Blue Air starter flyvninger mellom Norge og Romania.

Les mer »

Vinn flybilletter tur-retur Chicago for 2 personer

I denne KLM-konkurransen kan du vinne flybilletter for to personer tur-retur Chicago, USA. Du må svare på et enkelt spørsmål og angi kontaktinformasjon. Bla nesten helt ned på siden for å finne konkurransen.

Les mer »

Vinn en iPhone 7 Plus i enkel konkurranse

Vil du vinne en iPhone 7 Plus? I denne konkurransen (jeg har svarene!) blir du kanskje den heldige vinneren. Den som intet våger, intet vinner, vet du!

Les mer »

Vinn kullsyre, flasker og vannmix fra Sodastream

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Sodastream, er du med i trekningen av to kullsyresylindere, tre flasker og seks flasker med vannmix.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1000 kroner hver måned fra Isbilen

Hvis du registrerer deg med kontaktdetaljer på Isbilens nettside, er du med i trekningen av et gavekort verdt 1 000 kroner. Ny vinner kåres hver måned.

Les mer »

Toffifee fotokonkurranse

Deltar du i fotokonkurransen 'Toffifee' med de beste familiebildene dine, kan du vinne fotoprodukter fra CEWE med dine egne bilder og sjokolade fra Toffifee.

Les mer »

Registrer koden under Coca-Cola-korken og vinn reise til drømmesteder

Hvis du kjøper Coca-Cola i mai og juni, bør du registrere koden under korken. Da kan du nemlig vinne en drømmereise. Det foretas ukentlige trekninger.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 600 kroner fra HTH Kjøkken

Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til HTH, er du med i den månedlige trekningen av gavekort verdt 600 kroner.

Les mer »

Vinn gavekort på 2000 kroner og gavekort på 500 kroner hos Byggern

Hvis du blir medlem i kundeklubben til Bygger'n, er du med i trekningen av gavekort hver måned. Kjekt dersom du har prosjekter på gang i heimen! Som medlem får du forøvrig forskjellige medlemsfordeler.

Les mer »

Vinn fotoprodukter verdt ca. 8 000 kroner fra CEWE

Deltar du med de beste bildene dine, får du sjansen til å vinne fotopremier verdt cirka 8 000 kroner.

Les mer »

Bli med i Gjerrigknarkens julekalender

Endelig er julekalenderen min klar til å åpnes. Gjerrigknarkens julekalenderen (min!) er moro fra ende til annen, så jeg håper du synes det er gøy å delta. Bli med på moroa!

Les mer »

For damer: Prøv en ny barberhøvel og vinn en iPhone 7

Dersom du vil prøve denne nye barberhøvelen, kan du samtidig vinne en iPhone 7. Første prøvepakken er gratis (porto kr 49), så avgjør du selv om du vil fortsette med flere leveranser eller vil stoppe. Du skjønner sikkert greia.

Les mer »

Vinn et reisegavekort fra Albatros på 2 500 kr

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Albatros Travel, deltar du automatisk i en månedlig loddtrekning om et reisegavekort på 2 500 kr, og hver tredje måned har du sjansen til å vinne et gavekort på 10 000 kr.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Platekompaniet

Registrerer du deg for å motta nyhetsbrev til Platekompaniet, er du med i trekningen av et gavekort på 1000 kr. Du finner en boks for registrering nede på venstre side hos Platekompaniet.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Skolesekker.no

Du kan vinne et gavekort verdt 1 000 kroner dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Skolesekker.no. Ny vinner trekkes hver måned. Se nede til venstre på siden.

Les mer »

Vinn reisegavekort på 15 000 kr fra OSL

Hvis du blir gratismedlem i Earlybird, en tjeneste fra OSL, får du nyttige fordeler og relevante tilbud når du reiser via Oslo. Mest relevant for meg er at du som Earlybird er med i en månedlig trekning av et reisegavekort på 15 000 kroner.

Les mer »

Vinn gavekort på 1 000 kroner hos VPG.no

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til VPG.no, kan du vinne et gavekort på 1 000 kroner. Klikk deg inn og vent på boksen som dukker opp nede til høyre.

Les mer »

Vinn 35 000 kroner i kvartalsvis trekning

Dersom du registrerer deg hos Meningstorget, kan du slå to fluer i ett smekk. Samtidig som du besvarer spørsmål som du tjener penger eller poeng på, er du med i en kvartalsvis trekning av 35 000 kroner.

Les mer »

Slik får du gratis aviser, bøker og blader i sommer

Er du i beit for litt gratis lesestoff i sommer, har jeg flere tips til deg. Enten det gjelder gratis aviser, bøker, magasiner eller blader, finnes det nok å ta av. Du må bare være litt smartere enn de fleste, og det er jo vi gjerrigknarker!

Les mer »

Vinn kjeks og snacks fra Orkla

Svarer du på en enkel og kort undersøkelse om Bixit Havrebar, kan du vinne goodiebags med kjeks og snacks fra Orkla.

Les mer »

Nytt og nyttig julekalender

Jeg tipper julekalenderen til Nytt & Nyttig er akkurat som postordrekatalogen. Den inneholder både nyttig og unyttig. Ikke vet jeg hva julekalenderen inneholder av premier, men det er i alle fall reisetilbud. Jeg har faktisk reist med Nytt & Nyttig til Paris for endel år siden, billigste turen min ever (uten å booke noen ting ekstra...).

Les mer »

Scandic Holmenkollen Park Hotel julekalender

Scandic (tidl. Rica) Holmenkollen Park Hotel deler ut flotte premier hver dag frem til julaften. Du kan vinne spabehandlinger, hotellovernattinger, spennende aktiviteter og mye mer! Kalenderen foregår på Facebook.

Les mer »

SATS ELIXIA julekalender

Er du glad i trening? Da er denne kalenderen noe for deg! SATS ELIXIA gir bort en rekke gaver som ser ut til å være trenings- og helserelaterte. Konkurransen foregår på Facebook.

Les mer »

Tek.no julekalender

I Tek.no sin julekalender er det alltid fantastiske premier for oss som våkner svette om natten fordi vi drømmer om elektronikk, TV'er, data, mobiler og alt annet som dupper og dingser i vår hverdag. Anbefales! Let opp dagens spørsmål på forsiden av Tek.

Les mer »

Hjertesmykke julekalender

Nettbutikken Hjertesmykke har julekalender på Facebook der du kan vinne gavekort og smykke ved å besvare et enkelt spørsmål hver dag.

Les mer »

Bli medlem i Gant Exclusive og få gratis gave første gang du handler

Hvis du registrerer deg i kundeklubben Gant Exclusive, får du en gratis gave når du handler i butikkene deres eller hvis du handler en vare fra deres nettbutikk. I tillegg kan du vinne en reise til New York verdt 25 000 kroner og få en rekke andre fordeler. Det er selvsagt gratis å være medlem.

Les mer »

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken kjøper Norges billigste t skjorter fra USA
Hvordan få iskaldt drikke på en enkel måte
Gjerrigknarken bruker eddik i husholdningen