Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Oversikt over "konkurranse" på Gjerrigknark.com

Vinn gavekort verdt 1 000 kroner til bruk på Oslo Lufthavn Gardermoen

Svarer du '20' i denne enkle konkurransen til OSL, er du med i trekningen for å vinne et gavekort verdt 1 000 kroner til bruk på Oslo lufthavn. Det kåres to vinnere.

Les mer »

Vinn mobilen Samsung Galaxy S8 verdt ca 7 000 kroner i enkel konkurranse

I denne konkurransen (jeg har svarene!) kan du vinne en Samsung Galaxy S8. Ikke bry deg om SWAP-greiene som Telenor forsøker å innprente oss - det lønner seg neppe. Men å vinne i konkurransen hadde jo vært morsomt!

Les mer »

Vinn ferie for 2 personer til Minneapolis, USA

Har du lyst til å ta med deg en kjær person og reise til Minneapolis i USA? I denne konkurransen kan du vinne en slik tur - inkludert flyreise med KLM, overnatting på hotell, diverse inngangsbilletter og kuponger.

Les mer »

Vinn verktøy og utstyr verdt mer enn 11 000 kroner i enkel Tools-konkurranse

Flotte premier i denne Tools-konkurransen (jeg har svarene klare!) - du kan vinne en Nilfisk høytrykksvasker, Makita borskrutrekker eller Peltor hørselvern med DAB og FM, til sammen verdt mer enn 11 000 kroner.

Les mer »

Vinn en e-Golf verdt 270 000 kroner!

I denne konkurransen (jeg har svarene!) kan du faktisk vinne en e-Golf 136 HK 2018 modell i hovedpremie. Men du kan også vinne elsykler og andre premier i de ukentlige trekningene frem mot høsten.

Les mer »

Vinn kullsyre, flasker og vannmix fra Sodastream

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Sodastream, er du med i trekningen av to kullsyresylindere, tre flasker og seks flasker med vannmix.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1000 kroner hver måned fra Isbilen

Hvis du registrerer deg med kontaktdetaljer på Isbilens nettside, er du med i trekningen av et gavekort verdt 1 000 kroner. Ny vinner kåres hver måned.

Les mer »

Toffifee fotokonkurranse

Deltar du i fotokonkurransen 'Toffifee' med de beste familiebildene dine, kan du vinne fotoprodukter fra CEWE med dine egne bilder og sjokolade fra Toffifee.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 600 kroner fra HTH Kjøkken

Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til HTH, er du med i den månedlige trekningen av gavekort verdt 600 kroner.

Les mer »

Vinn gavekort på 2000 kroner og gavekort på 500 kroner hos Byggern

Hvis du blir medlem i kundeklubben til Bygger'n, er du med i trekningen av gavekort hver måned. Kjekt dersom du har prosjekter på gang i heimen! Som medlem får du forøvrig forskjellige medlemsfordeler.

Les mer »

Bli med i Gjerrigknarkens julekalender

Endelig er julekalenderen min klar til å åpnes. Gjerrigknarkens julekalenderen (min!) er moro fra ende til annen, så jeg håper du synes det er gøy å delta. Bli med på moroa!

Les mer »

For damer: Prøv en ny barberhøvel og vinn en iPhone 7

Dersom du vil prøve denne nye barberhøvelen, kan du samtidig vinne en iPhone 7. Første prøvepakken er gratis (porto kr 49), så avgjør du selv om du vil fortsette med flere leveranser eller vil stoppe. Du skjønner sikkert greia.

Les mer »

Vinn et reisegavekort fra Albatros på 2 500 kr

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Albatros Travel, deltar du automatisk i en månedlig loddtrekning om et reisegavekort på 2 500 kr, og hver tredje måned har du sjansen til å vinne et gavekort på 10 000 kr.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Platekompaniet

Registrerer du deg for å motta nyhetsbrev til Platekompaniet, er du med i trekningen av et gavekort på 1000 kr. Du finner en boks for registrering nede på venstre side hos Platekompaniet.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Skolesekker.no

Du kan vinne et gavekort verdt 1 000 kroner dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Skolesekker.no. Ny vinner trekkes hver måned. Se nede til venstre på siden.

Les mer »

Vinn reisegavekort på 15 000 kr fra OSL

Hvis du blir gratismedlem i Earlybird, en tjeneste fra OSL, får du nyttige fordeler og relevante tilbud når du reiser via Oslo. Mest relevant for meg er at du som Earlybird er med i en månedlig trekning av et reisegavekort på 15 000 kroner.

Les mer »

Vinn gavekort på 1 000 kroner hos VPG.no

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til VPG.no, kan du vinne et gavekort på 1 000 kroner. Klikk deg inn og vent på boksen som dukker opp nede til høyre.

Les mer »

Vinn 35 000 kroner i kvartalsvis trekning

Dersom du registrerer deg hos Meningstorget, kan du slå to fluer i ett smekk. Samtidig som du besvarer spørsmål som du tjener penger eller poeng på, er du med i en kvartalsvis trekning av 35 000 kroner.

Les mer »

Slik får du gratis aviser, bøker og blader i sommer

Er du i beit for litt gratis lesestoff i sommer, har jeg flere tips til deg. Enten det gjelder gratis aviser, bøker, magasiner eller blader, finnes det nok å ta av. Du må bare være litt smartere enn de fleste, og det er jo vi gjerrigknarker!

Les mer »

Vinn kjeks og snacks fra Orkla

Svarer du på en enkel og kort undersøkelse om Bixit Havrebar, kan du vinne goodiebags med kjeks og snacks fra Orkla.

Les mer »

Nytt og nyttig julekalender

Jeg tipper julekalenderen til Nytt & Nyttig er akkurat som postordrekatalogen. Den inneholder både nyttig og unyttig. Ikke vet jeg hva julekalenderen inneholder av premier, men det er i alle fall reisetilbud. Jeg har faktisk reist med Nytt & Nyttig til Paris for endel år siden, billigste turen min ever (uten å booke noen ting ekstra...).

Les mer »

Scandic Holmenkollen Park Hotel julekalender

Scandic (tidl. Rica) Holmenkollen Park Hotel deler ut flotte premier hver dag frem til julaften. Du kan vinne spabehandlinger, hotellovernattinger, spennende aktiviteter og mye mer! Kalenderen foregår på Facebook.

Les mer »

SATS ELIXIA julekalender

Er du glad i trening? Da er denne kalenderen noe for deg! SATS ELIXIA gir bort en rekke gaver som ser ut til å være trenings- og helserelaterte. Konkurransen foregår på Facebook.

Les mer »

Tek.no julekalender

I Tek.no sin julekalender er det alltid fantastiske premier for oss som våkner svette om natten fordi vi drømmer om elektronikk, TV'er, data, mobiler og alt annet som dupper og dingser i vår hverdag. Anbefales! Let opp dagens spørsmål på forsiden av Tek.

Les mer »

Hjertesmykke julekalender

Nettbutikken Hjertesmykke har julekalender på Facebook der du kan vinne gavekort og smykke ved å besvare et enkelt spørsmål hver dag.

Les mer »

Bli medlem i Gant Exclusive og få gratis gave første gang du handler

Hvis du registrerer deg i kundeklubben Gant Exclusive, får du en gratis gave når du handler i butikkene deres eller hvis du handler en vare fra deres nettbutikk. I tillegg kan du vinne en reise til New York verdt 25 000 kroner og få en rekke andre fordeler. Det er selvsagt gratis å være medlem.

Les mer »

Cappelen Damm gir bort barnebøker på Instagram

Kontoen @barneboker på Instagram deler stadig vekk ut gratis barnebøker, termoser, matbokser, kosedyr osv. til barn. Det er Cappelen Damm sin Instagramprofil for barnebøkene.

Les mer »

Vinn et antrekk når du melder deg inn i kleskjeden PM sin kundeklubb

Dersom du melder deg inn i kundeklubben til PM-butikkene, er du med i en månedlig konkurranse der du kan vinne et flott antrekk. I tillegg får du som medlem spesielle tilbud osv., så det kan jo være kjekt å ta med seg ved behov.

Les mer »

Vi i Villa fredagskonkurranse

Vi i Villa har nå en fredags-konkurranse hvor man kan vinne flotte ting ved å svare på noen spørsmål, som regel får man et hint.

Les mer »

Diverse konkurranser på jentenettstedet Julia.no

På Julia.no er det med jevnlige mellomrom konkurranser man kan være med i, med flotte premier. Ta en kikk for å se hvilke konkurranser som er aktive for tiden.

Les mer »

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken presenterer: Hvordan lage billig champagne
Gjerrigknarken presenterer mysteriet Bremykt
Gjerrigknarken bruker vannet fra tørketrommelen