Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Oversikt over "konkurranse" på Gjerrigknark.com

Vinn en ukes ferie for 2 personer til Split

Har du lyst til å vinne en reise for to personer til Split i Kroatia med overnatting i 4-stjerners hotell og flere aktiviteter inkludert? I denne KLM-konkurransen må du bare registrere deg for å delta.

Les mer »

Vinn reise for 2 personer til Sveits

I denne konkurransen (jeg har svaret!) kan du vinne en reise for 2 personer til Sveits med Swiss Air. Premien inkluderer flyreise tur/retur, transfer og hotellopphold to netter.

Les mer »

Vinn overnatting og billetter til Dyreparken i Kristiansand for 6 personer

Lyst på en tur til Dyreparken i sommer? Delta i denne konkurransen (jeg har svarene!), så er du kanskje den heldige som får overnatting og billetter for en familie på inntil 6 personer.

Les mer »

Vinn Bosch hekksaks verdt 1 600 kroner

I denne enkle konkurransen (jeg har svaret!) kan du vinne en Bosch hekksaks verdt 1600 kroner eller en Bosch skrumaskin verdt 300 kroner.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1000 kroner hver måned fra Isbilen

Hvis du registrerer deg med kontaktdetaljer på Isbilens nettside, er du med i trekningen av et gavekort verdt 1 000 kroner. Ny vinner kåres hver måned.

Les mer »

Vinn diamantring verdt inntil 16 574 kroner

I denne konkurransen kan du vinne en flott diamantring verdt inntil 16574 kroner. Du kan også vinne et flott servise fra Firkløver. Alle deltakere får også en rabattkode som gir 20% rabatt på servise.

Les mer »

Vinn trådløs høyttaler verdt 2 999 kroner i enkel konkurranse

Har du lyst på en trådløs høyttaler som du kan ta med deg hit eller dit? I denne enkle konkurransen (jeg har svaret!) kan du vinne en ZIPP Nordic Black høyttaler fra Libratone - verdt 2 999 kroner.

Les mer »

Toffifee fotokonkurranse

Deltar du i fotokonkurransen 'Toffifee' med de beste familiebildene dine, kan du vinne fotoprodukter fra CEWE med dine egne bilder og sjokolade fra Toffifee.

Les mer »

Vinn flott Telemarksferie for 2 personer

Deltar du i denne konkurransen (jeg har svaret!), kan du vinne en hel ukes ferie i Telemark for to personer. Flott å feriere i Norge, ikke sant?

Les mer »

Registrer koden under Coca-Cola-korken og vinn reise til drømmesteder

Hvis du kjøper Coca-Cola i mai og juni, bør du registrere koden under korken. Da kan du nemlig vinne en drømmereise. Det foretas ukentlige trekninger.

Les mer »

Vinn nymalt hus av Jotun til en verdi av 100 000 kroner

Trenger huset ditt å bli malt? I denne Jotun-konkurransen kan du vinne et nymalt hus - maling og arbeid inkludert opptil en verdi av 100 000 kroner! Hver uke kan du også vinne en gassgrill fra Weber. Og deltakelse er enkelt, for svarene får du av meg!

Les mer »

Vinn verktøy og utstyr verdt over 8 000 kroner fra Tools

I denne konkurransen (jeg har svarene!) kan du vinne nyttig verktøy og utstyr for mer enn 8 000 kroner fra Tools. Du kan vinne drill, DAB+ radio og en stor skruekoffert - alt av topp kvalitet.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 600 kroner fra HTH Kjøkken

Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til HTH, er du med i den månedlige trekningen av gavekort verdt 600 kroner.

Les mer »

Vinn gavekort på 2000 kroner og gavekort på 500 kroner hos Byggern

Hvis du blir medlem i kundeklubben til Bygger'n, er du med i trekningen av gavekort hver måned. Kjekt dersom du har prosjekter på gang i heimen! Som medlem får du forøvrig forskjellige medlemsfordeler.

Les mer »

Vinn fotoprodukter verdt ca. 8 000 kroner fra CEWE

Deltar du med de beste bildene dine, får du sjansen til å vinne fotopremier verdt cirka 8 000 kroner.

Les mer »

Bli med i Gjerrigknarkens julekalender

Endelig er julekalenderen min klar til å åpnes. Gjerrigknarkens julekalenderen (min!) er moro fra ende til annen, så jeg håper du synes det er gøy å delta. Bli med på moroa!

Les mer »

For damer: Prøv en ny barberhøvel og vinn en iPhone 7

Dersom du vil prøve denne nye barberhøvelen, kan du samtidig vinne en iPhone 7. Første prøvepakken er gratis (porto kr 49), så avgjør du selv om du vil fortsette med flere leveranser eller vil stoppe. Du skjønner sikkert greia.

Les mer »

Vinn et reisegavekort fra Albatros på 2 500 kr

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Albatros Travel, deltar du automatisk i en månedlig loddtrekning om et reisegavekort på 2 500 kr, og hver tredje måned har du sjansen til å vinne et gavekort på 10 000 kr.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Platekompaniet

Registrerer du deg for å motta nyhetsbrev til Platekompaniet, er du med i trekningen av et gavekort på 1000 kr. Du finner en boks for registrering nede på venstre side hos Platekompaniet.

Les mer »

Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Skolesekker.no

Du kan vinne et gavekort verdt 1 000 kroner dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Skolesekker.no. Ny vinner trekkes hver måned. Se nede til venstre på siden.

Les mer »

Vinn reisegavekort på 15 000 kr fra OSL

Hvis du blir gratismedlem i Earlybird, en tjeneste fra OSL, får du nyttige fordeler og relevante tilbud når du reiser via Oslo. Mest relevant for meg er at du som Earlybird er med i en månedlig trekning av et reisegavekort på 15 000 kroner.

Les mer »

Vinn gavekort på 1 000 kroner hos VPG.no

Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til VPG.no, kan du vinne et gavekort på 1 000 kroner. Klikk deg inn og vent på boksen som dukker opp nede til høyre.

Les mer »

Vinn 35 000 kroner i kvartalsvis trekning

Dersom du registrerer deg hos Meningstorget, kan du slå to fluer i ett smekk. Samtidig som du besvarer spørsmål som du tjener penger eller poeng på, er du med i en kvartalsvis trekning av 35 000 kroner.

Les mer »

Slik får du gratis aviser, bøker og blader i sommer

Er du i beit for litt gratis lesestoff i sommer, har jeg flere tips til deg. Enten det gjelder gratis aviser, bøker, magasiner eller blader, finnes det nok å ta av. Du må bare være litt smartere enn de fleste, og det er jo vi gjerrigknarker!

Les mer »

Vinn kjeks og snacks fra Orkla

Svarer du på en enkel og kort undersøkelse om Bixit Havrebar, kan du vinne goodiebags med kjeks og snacks fra Orkla.

Les mer »

Nytt og nyttig julekalender

Jeg tipper julekalenderen til Nytt & Nyttig er akkurat som postordrekatalogen. Den inneholder både nyttig og unyttig. Ikke vet jeg hva julekalenderen inneholder av premier, men det er i alle fall reisetilbud. Jeg har faktisk reist med Nytt & Nyttig til Paris for endel år siden, billigste turen min ever (uten å booke noen ting ekstra...).

Les mer »

Scandic Holmenkollen Park Hotel julekalender

Scandic (tidl. Rica) Holmenkollen Park Hotel deler ut flotte premier hver dag frem til julaften. Du kan vinne spabehandlinger, hotellovernattinger, spennende aktiviteter og mye mer! Kalenderen foregår på Facebook.

Les mer »

SATS ELIXIA julekalender

Er du glad i trening? Da er denne kalenderen noe for deg! SATS ELIXIA gir bort en rekke gaver som ser ut til å være trenings- og helserelaterte. Konkurransen foregår på Facebook.

Les mer »

Tek.no julekalender

I Tek.no sin julekalender er det alltid fantastiske premier for oss som våkner svette om natten fordi vi drømmer om elektronikk, TV'er, data, mobiler og alt annet som dupper og dingser i vår hverdag. Anbefales! Let opp dagens spørsmål på forsiden av Tek.

Les mer »

Hjertesmykke julekalender

Nettbutikken Hjertesmykke har julekalender på Facebook der du kan vinne gavekort og smykke ved å besvare et enkelt spørsmål hver dag.

Les mer »

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens julegavetips: bokklubbgaver
Gjerrigknarken presenterer hvordan man koker te
Hvordan få iskaldt drikke på en enkel måte