Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Gjerrigknarkens blogg:

Gjerrigknarkens tips til vin under 100 kroner flasken

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Gjerrigknarkens tips til vin under 100 kroner flasken God vin behøver ikke være dyr. Mer problematisk er det at smaken er som baken - delt. Derfor har jeg samlet mine egne og tips fra dere til gode flasker til under hundrelappen på Vinmonopolet - rødvin, hvitvin og musserende vin.

En god vin behøver ikke være dyr, men mange har en følelse av at jo mer man betaler, jo bedre blir vinen. Slik tenker ikke en gjerrigknark som både vil spare penger og nyte en god flaske i helgen.

Følger man rådene til vinekspertene i fagblader og avisene, er det sjelden man får høre om vinene som koster under 100 kroner. Jeg kan heller ikke hevde å ha ekspertise til å fortelle i det vide og det brede om sødme, lukt osv.

Da er det kjekkere å spørre andre gjerrigknarker som elsker vin og samtidig ikke vil bruke for mye penger på rødvin, hvitvin eller musserende vin. Det har jeg gjort, og ut fra dette satt sammen en anbefalingsliste som du finner nedenfor.

Det viktige for oss som er glad i vin og lommeboka vår samtidig, er å huske hvilke viner vi likte best. Da unngår du å havne i fella neste gang du står i en av filialene til Vinmonopolet og ikke vet hva du jakter på.

Gode og billige rødviner til under 100 kroner

Gode og billige flasker med rødvin til under 100 kroner:

Gode og billige hvitvin til under 100 kroner

Gode og billige flasker med hvitvin til under 100 kroner:

Gode og billige flasker med musserende vin til under 100 kroner:


Lagt til: 
lørdag 30. jul 2016

Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Er du ute etter film, spill, elektronikk, leker og slikt, kan det lønne seg å ta en kikk innom CDON i sommer. Nettbutikken har opptil 70% rabatt på en rekke varer!
Bestiller du 4 utgaver av bladet Vakre Hjem og Interiør for 298 kroner, får du en Stelton urtepotteskjuler i velkomstgave. Du kan stoppe abonnementet når du selv vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens julegavetips: bokklubbgaver
Gjerrigknarken presenterer mysteriet Bremykt
Gjerrigknarkens tips om bokklubber