Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Shopping og netthandel:

Anbefaling: Sjekk kassalappen hver gang du handler

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Anbefaling: Sjekk kassalappen hver gang du handler Du tenker kanskje at du må være miljøvennlig og ikke be kassereren om å printe ut kassalappen når du har handlet? Har du tenkt over at det faktisk både titt og ofte skjer feil? Spar penger ved å følge med på prisene.

Du synes kanskje din lokale matvarebutikk og de ansatte er til å stole på? Når det gjelder min egen lommebok, stoler denne gjerrigknarken ikke på noen andre enn seg selv. Det er menneskelig å gjøre feil, og slikt skjer også i dagligvarebransjen. For noen år tilbake fant Forbrukerombudet prisfeil i en rekke butikker.

Har du sett deg ut en rekke godvarer i den siste tilbudsavisa til butikken din? Eller finner du varer i butikken som har håndskrevet skilt med «Nedsatt 50%» osv.? Jo flere slike spesialtilbud du benytter deg av, jo større er sjansen for at du betaler for mye i kassen.

Ingenting feil med denne kassalappen, bortsett fra boblevannet skulle vært tatt med hjemmefra!

Følgende tips bør alle følge:

1) Be alltid om kassalappen.

2) Pakk varene tilbake i handlevogna di og trekk deg til side så andre også får handlet ferdig.

3) Gå gjennom kassalappen og sjekk at alt er korrekt.

4) Spør gjerne betjeningen dersom du lurer på noe. De har som oftest god peiling på både tilbud og priser, det kan jo være at du tok feil vare.

5) Pakk så varene i dine medbrakte poser/kasser og ta turen hjemover – med kassalappen.

6) Har du noen gang opplevd at en vare ikke var helt som du forventet? Når du i etterkant skal klage over for eksempel den dårlige frukten som du ikke la merke til i hui og hast i butikken, kan det være kjekt å ta med kvitteringen i etterkant.

Det er viktig å understreke at det ikke er kassapersonalets feil når varer ikke er riktig priset, hold derfor en hyggelig tone og påpek eventuelle feil.

Det er tross alt din jobb å følge med på hvor mye du betaler for varene, husk at butikkene har enorme mengder med priser å holde rede på!


Lagt til: 
torsdag 11. mai 2017

Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
For en topp velkomstgave hvis du skal reise: Nye medlemmer i Bokklubben Nye Bøker får en stor og en liten koffert i velkomstgave - til sammen verdt 1 799 kroner!
Bestiller du 2 utgaver av Gjør Det selv for 79 kroner, kan du velge å få et Wi-Fi-overvåkningskamera verdt 599 kroner eller en Wi-Fi-stikkontakt verdt 299 kroner i velkomstgave. Du bestemmer selv når du vil stoppe abonnementet.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken jukser med sjokopulver også
Gjerrigknarken snorker og tester Snorestopper
Gjerrigknarken sjøl på NRK Østafjells 19. desember 2011