Menighetsblad
Følg på Facebook

RSS strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

 1. Lik oss på Facebook:
 2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
 3. Besøk vår mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
 4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene våre.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Betingelser for bruk / Terms of use / Disclaimer

Gjerrigknark.com er en oversikt med utelukkende annonser og kommersielt innhold på Internett. Dette inkluderer tilbud og tjenester som vi synes er spesielt gunstige, eller som vi på annen måte synes passer inn på våre sider. Alle spørsmål knyttet til tjenester og produkter funnet i denne oversikten bør derfor rettes de respektive tjeneste- og produkttilbydere.

Innholdet på sidene våre er basert på ulike kilder; alt fra tips fra våre medlemmer til bidrag fra samarbeidspartnere. Alt innholdet er å betrakte som kommersielt annonseinnhold. Alle lesere og brukere av gjerrigknark.com må godta at alt innhold på sidene våre skal leses og vurderes som annonser og eller reklame for eksterne aktører.

 • De fleste tilbud har vilkår og betingelser det er viktig at du som bruker setter deg inn i. I tillegg krever vi at at ingen av våre besøkende må bestille tjenester eller produkter de har funnet informasjon om på våre sider, uten å være over 18 år, eller har samtykke fra sine foresatte.

 • Gjerrigknark.com tar sterk avstand fra å bestille tjenester eller produkter i andres navn uten deres samtykke, og informasjon funnet på våre sider skal ikke brukes til dette formålet!

 • Merk også at informasjon om tilbud som presenteres på våre sider kan inneholde feil - og vi understreker at det er svært viktig å sette seg inn i den enkelte tilbyders vilkår og betingelser på egenhånd.

 • I konkurranser som Gjerrigknark.com selv arrangerer på nettsiden eller i sosiale medier er vi avhengige av respons fra vinnere som deltar. Dersom vinneren ikke har tatt kontakt senest 14 dager etter varsel (via f.eks. e-post, melding eller tagging på sosiale medier), står Gjerrigknark.com fritt til å lodde ut premien på nytt. Den opprinnelige vinneren vil ved senere kontakt motta en annen premie, ikke nødvendigvis likeverdig i type eller premieverdi.

  Merk at vi i forbindelse med konkurranser vi arrangerer kun kan sende premier til norske postadresser. Det vil si at dersom du deltar fra et annet land enn Norge, så må du ha noen med adresse i Norge til å motta premien på dine vegne.

 • Gjerrigknark.com benytter informasjonskapsler (cookies) på sine nettsider. Opplysninger og innloggingsdata om de av dere som har besøkt sidene våre før lagres på din egen maskin, og brukes av gjerrigknark.com i den hensikt å forbedre brukeropplevelsen neste gang du besøker siden.

 • Tredjepartsinformasjonskapsler kan og forekomme. Eksempler på aktører som bruker cookies gjennom våre sider er Facebook, Google samt ulike annonsenettverk som Tradedoubler og Tradetracker. Disse informasjonskapslene brukes til å vise mest mulig relevant innhold for brukeren og data behandles av de respektive tredjeparter.

 • Bruk og begrensninger ved våre sider knyttet til kosthold, sparetips samt øvrige tips: Vi vil gjerne presisere at rådene du får her er til opplysnings-, informasjons-, videreformidlings- og underholdningsformål, og er ikke en erstatning for medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Alt er heller ikke ment å følges bokstavelig, eget skjønn og vurdering skal brukes på alt vi skriver om. Videre er ikke Gjerrigknark.com eller Simen Myrberget ansvarlig for evt. feil oppgitt på nettsidene, på Facebook, eller for tredjeparters vilkår og betingelser, samt evt. endringer i disse. Vi kan heller ikke være ansvarlig for svinginger i tollkurser som evt. måtte gå i brukerens disfavør og eller feil gjort under tollbehandling.

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av våre mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens insidertips om konkurranser
Gjerrigknarken bruker kjelene riktig
Når nettene blir lange - drar vi for gardinene