< >
Annonse:

Eldorado for gjerrigknarker

Eldorado for gjerrigknarker Et ivrig medlem av Gjerrigknarkens menighet har tilbrakt påsken i Vikingskipet i Hamar på The Gathering - verdens nest største datatreff. Stedet må kalles et eldorado for datagjerrigknarker. Gratis drikke, ivrige datafirmaer som til stådighet gir bort eller auksjonerer bort stæsj for en slikk og ingenting. Trykk her for å besøke »

Gjerrigknarkene som har vært tilstede noen hektiske og morsomme dager sammen med rundt 5 000 andre datanerder reiser søndag hjem med fulle harddisker og noen ekstra kilo.

Gjennomsnittsalderen på en typisk TG-deltaker er vel rundt 18 år, så det med kiloen er ikke all verdens farlig. Men arrangørene og sponsorene er flinke til å sørge for at folkene som stort sett konstant tilbringer tiden foran datamaskinene også får i seg vått og tørt - stadig er det utdeling av gratis drikke og litt å tygge på.

Man skal ikke stikke under en stol at det neppe er mange av deltakerne her som stadig vekk flyr på kino eller i spillbutikkene det kommende året. Dersom vi skal dømme etter harddiskene som er fylt til randen med nedlastet programvare og filmer, vil nok de fleste nerdene ha mer enn nok å pusle med i månedene fremover.

Men kjenner vi disse folkene rett, er de faktisk interessert i sosiale aktiviteter som å gå på kino eller spille med venner, så dette med å laste ned for enhver pris (fet linje på TG forresten - 100 gigabits ut mot internett) er kanskje mer unødvendig og overdrevent?

Vi oppfordrer aldri folk til å begå kriminelle handlinger og håper ikke nedlasting skjer med et dyptgående ønske om å ødelegge for film- og spillbransjen. Tenk over hvordan bransjen skal kunne overleve dersom alt spres for "nothing". Bør man ikke betale for utvikling av nye produkter? Eller klarer vi oss kanskje uten siste skrik innen datamaskiner, spill, film osv.?

Tilbyder: KANDU
Leter du etter noe spesifikt?