< >
Annonse:

Ikke betal én krone for reiseforsikringen!

Ikke betal én krone for reiseforsikringen! Skal du ut å reise, kan en enkelt reiseforsikring fort vekk koste ca. 500,- per person. Vår tipser Siv kommer her med et godt tips om å skaffe seg et kredittkort der man får gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Det er vel ingen vits i å legge igjen unødvendige penger hos forsikringsselskapet... Trykk her for å besøke »

Et vanlig krav er at man betaler minst 50% av transportkostnadene for reisen med  det aktuelle kredittkortet, men så vips så er hele familien forsikret gratis! Er man 4 stykker så kan det fort være 2000 kroner spart!

Sjekk først om ditt eksisterende kredittkort har en slik forsikring, hvis ikke er et eksempel på et kredittkort som inkluderer reiseforsikring Gebyrfri.no-kortet (en fin oppsummering over fordelene ved kortet finner du her). Hvis du vil se alle betingelsene for at du skal få gratisforsikringen på dette, klikk først på lenken "priser og betingelser" og videre på "reiseforsikringsvilkår".

OBS OBS: En gjerrigknark er forsiktig med kredittkort, så betal alltid i tide, ellers kan det bli rådyrt! Effektiv rente blir eksempelvis 23,41%, på et lånebeløp på 15 000, om du ikke betaler ned noe soom helst på 12 måneder. I verste fall vil det si at du må betale 16 780 tilbake!

Tilbyder: Gebyrfri.no