< >
Annonse:

Ny norsk tjeneste som gir 50-80% rabatt på merkevarer

Ny norsk tjeneste som gir 50-80% rabatt på merkevarer Blir du medlem av BrandsOnly får du tilgang til eksklusive merkevaresalg på flere av de største merkevarene som selges i Norge. Salgene er kun for medlemmer og prisene er fra 50% til 80% lavere enn veiledende priser i butikken. Trykk her for å besøke »

Produktene som tilbys er innenfor kategorier som klær, tilbehør, smykker, interiør, elektronikk med flere. Alle varene som selges er garantert autentiske - du behøver altså ikke å være redd for dårlige kopier.

Merk at dette konseptet er litt annerledes enn det du typisk er vant med fra mer tradisjonelle nettbutikker. Det kan ta litt tid å bli vant til og planlegging er viktigere, men for en merkeglad gjerrigknark er det verdt ventingen!

Det hele fungerer som følger:

  1. Epost angående planlagte salg blir sendt ut ukentlig. Salgene begynner tidlig morgenen og har begrenset varighet 
  2. Det er begrenset antall av hver vare tilgjengelig, så for å få de beste produktene bør en gjerrigknar sette på vekkerklokken og være klar og innlogget når det starter
  3. En del varer kan leveres ila kort tid, mens andre andre varer leveres i løpet av 1-3 uker.

Er du nysgjerrig på å vite mer eksakt hva slags merkevarer og salg de tilbyr? På deres Facebook-side finner du informasjon om fremtidige salg og øvrig informasjon om konseptet.

Tilbyder: BrandsOnly
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈