< >
TIPS: Vinn iPhone XS, Playstation Pro, Ipad, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!
Annonse:

Skift strømleverandør før vinteren og spar penger

Skift strømleverandør før vinteren og spar penger Uansett om det har regnet mye i sommer, så blir det sannsynligvis høyere strømpriser til vinteren. Folk flest er for late til å skifte leverandør og betaler unødvendig mye. Det er enkelt å bytte strømleverandør, så følg Gjerrigknarkens tips! Trykk her for å besøke »

Nordmenn betaler 660 kroner for mye for strømmen sin, har Norges vassdrags- og energidirektorat funnet ut. Det er straffen for at de ikke sjekker om det finnes billigere alternativer. Nordmenn har mye å hente på å sjekke andre priser og avtaler.

Hvilken strømleverandør skal du velge?

Gjennom mange år har Gjerrigknarken vært flink til å følge med kraftpriser fra forskjellige selskap. En god mulighet er å sjekke Forbrukerrådets prisoversikt.

For å sikre deg billigst mulig strøm over lengre tid, holder det egentlig å velge en av de øverste på listen – for disse befinner seg stort sett alltid der uansett.

  1. Akraft
  2. NorgesEnergi
  3. Gudbrandsdal Energi
  4. Fjordkraft
  5. Rauma Energi
  6. Svorka Energi

Hvilke kraftselskaper har Gjerrigknarken prøvd?

Gjerrigknarken har erfaringer både med Gudbrandsdal, Telinet, Fortum, Ustekveikja, NorgesEnergi og Hafslund.

Søker du opp informasjon om selskapene på internett, finner du definitivt mange og delte meninger. Jeg har ingenting å utsette på kundeservice og prisnivå, som sagt så er det ikke rare forskjellen mellom de 10 øverste.

Strømsparing gir ekstra penger i lommeboka

Relaterte saker:

Få eksklusive rabatter og bonuser gjennom Hafslund

Slå av apparater i standby-modus og spar opp til 20% strøm

Spar strøm og spar penger


Leter du etter noe spesifikt?