< >

Skift fra vanlig røyk til e-sigaretter! For deg som røyker og ønsker å slutte...

Skift fra vanlig røyk til e-sigaretter! For deg som røyker og ønsker å slutte... Er du lei av å bruke en masse penger på vanlige sigaretter? Hvorfor ikke prøve e-sigaretter? En god metode for å slutte å røyke helt kanskje? E-sigaretter uten nikotin gir deg en bedre helsehverdag!

Er e-sigaretter bra eller dårlig?

I Norge strides de lærde om e-sigaretter er bra eller dårlig for brukerne. Faktum er i alle fall at de er bedre å bruke enn vanlige sigaretter. Mange sier også at e-sigaretter har vært til god hjelp som røykeslutt.

- E-sigaretter er utvilsomt vesentlig mindre helseskadelig enn vanlige sigaretter, uttaler forskningsleder Karl Erik Lund ved Statens institutt for rusmiddelforskning til NRK. Lund anbefaler e-sigaretter som hjelp til røykeslutt.

Er e-sigaretter usunne?

E-sigaretten ligner en vanlig sigarett, men inneholder ikke røyk, kjemikalier eller giftig tjære.

Er ikke e-sigaretter forbudt i Norge?

Det er e-sigaretter med nikotin som er forbudt i Norge.

Hvordan fungerer en e-sigarett?

En elektronisk sigarett er som regel sylinderformet og fungerer slik at oppvarmet damp trekkes inn i munnen og ned i lungene, og spres i lufta omkring.

Strøm levert av et lite batteri får væsken til å fordampe.

Hvorfor er e-sigaretter uten nikotin bra for røykere?

Langtidsrøykere vil selvfølgelig stadig ha sitt psykiske behov etter å sitte med noe i hendene og fornemmelsen av å røyke, og det får du gjennom å røyke en e-sigarett.

Derfor er en e-sigarett en riktig god overgang til permanent røykestopp, hvis det er det du vil.

Hvilken e-sigarett bør du velge?

Du kan enten velge å kjøpe en startpakke direkte fra en nettbutikk eller bruke en abonnementsordning. 

De enkelte e-sigarettene er ikke så forskjellig, som oftest er det e-væskene der du må bruke litt tid på å finne smaken du ønsker.

Bestill fra tilbydere med abonnementsordning

Dersom du har lyst til å prøve en e-sigarett, kan du f.eks. forsøke denne gratis (du må kun betale kr 99 for startpakken - husk å gi beskjed dersom du ikke ønsker flere leveringer). Fortell gjerne om dine erfaringer nedenfor.

Bestill fra nettbutikk uten abonnement

Det finnes også en rekke nettbutikker som selger startpakker til deg som ikke ønsker å inngå en abonnementsordning, du kan jo f.eks. sjekke ut E-trekk.no sine tilbud.

Hvorfor ikke forsøke e-sigarett?

Dersom du er lei av å bruke penger på sigaretter, plage andre med røyken din og attpåtil ødelegge helsa di, burde det kanskje være en smal sak å forsøke en e-sigarett? Det skader i alle fall ikke…

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?