< >
Annonse:

Rebatum: Smart gratis app med oversikt over tilbud på mat- og dagligvarer

Rebatum: Smart gratis app med oversikt over tilbud på mat- og dagligvarer Rebatum er en bra og hjelpsom tilbudsapp som automatisk henter og kategoriserer tilbud på dagligvarer og mat fra de største matbutikk-kjedene i Norge, faktisk bedre enn andre apper. Trykk her for å besøke »

En av utfordringene når man skal handle mat, er å finne butikkene som har varen du er på jakt etter til lavest mulig pris. En ting er å sitte med tilbudsavisene i papirformat, men i dag finnes jo flere apper man kan bruke. 

Problemet har hittil vært at appene ikke har gjort stort annet å vise frem de printbaserte tilbudsavisene, men dette ser det ut til at den nye appen Rebatum løser på en spennende måte.

I Rebatum-appen kan du lete opp produkter eller type matvarer og se hva slags tilbud hver enkelt kjede har. Appen skiller seg altså fra lignende som f.eks. Mattilbud på flere måter:

  1. Alle tilbud er kategorisert. Det gjør at sammenligning av tilbud fra forskjellige butikker er enklere.
  2. Appen har en handleliste du styrer selv. Rebatum sjekker så automatisk om det finnes relevante tilbud for produkter fra handlelisten.

Appen er tilgjengelig til både iOS og Android.

Tilbyder: Rebatum