< >

Gratis strikkeoppskrifter og godbiter for strikkeglade

Gratis strikkeoppskrifter og godbiter for strikkeglade Strikking er virkelig enkelt for dem som kan det - og alle som strikker setter stor pris på gratis oppskrifter som finnes i hopetall på nettet. To av de beste grunnene til at du bør starte med strikking er at det er en kreativ hobby og man får et kvalitetsprodukt til en lav pris - du sparer faktisk en god del penger.

I tillegg får du jo klær som ingen eller svært få har, masseproduserte varer kjøpt på salg hos Hennes &amp; Mauritz eller Cubus kan du bare glemme.

Dersom du er nybegynner og ikke har en god venninne eller bestemor til å lære deg, kan du for eksempel bestille en gratis strikke- eller heklepakke i Hobbyklubben.

Gjerrigknarken anbefaler deg å kjøpe eller låne følgende bøker:

  1. Strikking for nybegynnere (en grunnbok med teknikker, tips og designeren egne hemmeligheter) av Debbie Bliss
  2. Strikking for nybegynnere av Gunn Beate Reinton Rulnes
  3. Den store lille strikkeboken (strikkeskole, mønsterstrikk, strømper og sokker) av Sys Fredens

Med strikkepinner klare er det rimelig kjapt å lære seg teknikkene, og med tiden går selve strikkingen unna som bare det. Jo mer proff man blir, jo mer kompliserte mønstre vil man gå i gang med. Kanskje du til og med bruker fantasien og lager dine egne strikkeoppskrifter?

Gratis strikkeoppskrifter

Mange er på jakt etter gratis strikkeoppskrifter og på nettet finner man utallige forslag. Disse sidene anbefaler Gjerrigknarken:

  1. Dale Garn
  2. Majas hobbykrok
  3. Garnstudio D R O P S Design
  4. Sandnesgarn

Det er mange som leter etter spesifikke mønstre, men du bør ta deg tid til å få inspirasjon ved å sjekke blogger og firmasider som har haugevis av gylne ideer for deg som er glad i å strikke. Hvor finner man gratis strikkeoppskrifter?

Strikking er morsomt og pengebesparende

Håndstrikkede gensere og jakker er dyre, men garn i seg selv koster ikke skjorta. Ved å strikke selv kan du ha det moro, være kreativ og attpåtil spare penger. Ikke vær redd dersom du ikke kan strikke med en gang, kunsten ligger i øvelsen og gjentakelsene.

Når ditt første selvstrikkede klesplagg er klart, vil det ikke var lenge før du kaster deg utpå igjen.

Leter du etter noe spesifikt?