< >
Annonse:

Hekta på Pepsi Max? Sjekk prisene før du handler!

Hekta på Pepsi Max? Sjekk prisene før du handler! Er du hekta på Pepsi Max kan du utnytte at det er priskrig på bokser i nettbutikker som tilbyr godis og drikke. Jeg har sjekket de vanligste butikkene - slik at du kan bestille der det er billigst! Trykk her for å besøke »

For å gjøre shoppinga av Pepsi Max enklere for deg har jeg sammenlignet prisene i ulike nettbutikker som alle selger Pepsi Max. Her i tabellen kan du både se prisene som står i nettbutikken (uten frakt) og hvor mye brusen faktisk vil koste deg, inkludert frakt. Prisene er hentet fra de ulike nettsidene 10. juli 2018.

Prisen på tre brett Pepsi Max

Nettside Uten frakt
Med frakt
Maxgodis
326,00 kr
414,00 kr
Godteributikk
227,55 kr
462,20 kr
Swecandy
329,00 kr
454,00 kr
XLGodis
399,84 kr
538,84 kr
Yoolando
224,55 kr
364,65 kr

Her var det en del overraskelser som det kan være greit å merke seg. Blant annet ble Godteributikk.com, som knapt var nest billigst uten frakt, plutselig den nest dyreste når jeg regnet inn frakten. Vær altså obs på fraktkostnadene når du handler på nett, de kan gi deg overraskelser på hundrevis av kroner.

Med Yoolando kan du faktisk bestille 4 brett i slengen

Det viktigste med tabellen er i alle fall hvem som er billigst, og det er uten tvil Yoolando. Den tyske nettbutikken er faktisk så smart at du kan bestille hele 4 brett Pepsi Max for 449,60 kr inkl. all frakt - noe de andre butikkene ikke klarer å matche. 

Hvis du er hekta på Pepsi Max og vil fylle opp lageret for sommeren er det altså ingen tvil: Yoolando er billigst!

Tilbyder: Yoolando