< >
Annonse:

Hekta på Pepsi Max? Sjekk prisene før du handler!

Hekta på Pepsi Max? Sjekk prisene før du handler! Er du hekta på Pepsi Max kan du utnytte at det er priskrig på bokser i nettbutikker som tilbyr godis og drikke. Jeg har sjekket de vanligste butikkene - slik at du kan bestille der det er billigst! Trykk her for å besøke »

For å gjøre shoppinga av Pepsi Max enklere for deg har jeg sammenlignet prisene i ulike nettbutikker som alle selger Pepsi Max. Her i tabellen kan du både se prisene som står i nettbutikken (uten frakt) og hvor mye brusen faktisk vil koste deg, inkludert frakt. Prisene er hentet fra de ulike nettsidene 27. juli 2019.

Prisen på tre brett Pepsi Max

Nettside Uten frakt
Med frakt
Maxgodis
339,00 kr
359,00 kr
Godteributikk
250,00 kr
439,90 kr
Swecandy
329,00 kr
389,00 kr
Klippkungen
334,00 kr
349,00 kr
Gottebiten 341,85 kr
369,00 kr
Yoolando
247,47 kr
431,32 kr

Her var det en del overraskelser som det kan være greit å merke seg. Blant annet ble Godteributikk.com, som var nest billigst uten frakt, plutselig den dyreste når jeg regnet inn frakten. Vær altså obs på fraktkostnadene når du handler på nett, de kan gi deg overraskelser på hundrevis av kroner.

Hvilken nettbutikk er billigst på 3 brett Pepsi Max?

Det er helt klart priskrig blant svenskesjappene. Her gjelder det å selge mest mulig så lenge det går an (jfr. frigrensen som faller ved nyttår).

Klassikeren MaxGodis er billig, men blir slått av Klippkungen som selger 3 brett Pepsi Max for en tier mindre - i alle fall akkurat nå!

Nå finnes det også en variant dersom du har Norwegian Reward, da får du nemlig 10% CashPoints hos MaxGodis. Det kan du lese mer om på denne siden.

Med Yoolando kan du faktisk bestille 4 brett i slengen

Sammenligningen i tabellen gjelder altså 3 brett. Men faktisk fikser Yoolando det slik at du kan kjøpe 4 brett Pepsi Max INNENFOR tollfrigrensen. Hos dem koster det nå 513,81 kr inkl. all frakt (ja, dette er likevel innafor grensa).

Hvis du er hekta på Pepsi Max og vil fylle opp lageret: Slå til nå!

Tilbyder: MaxGodis
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈