Trippel-Trumf i dag avlyst pga. korona

Foto: Gjerrigknark.com
Foto: Gjerrigknark.com
Årets siste Trippel-Trumf kuttes ut for å unngå at det hoper seg opp med folk i butikken. Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com reagerer. Han synes heller det kunne vært flere Trippel-Trumf-dager, om problemet er at folk går bananas.

- Det blir dessverre ikke Trippel-Trumf i desember i år, fordi vi ikke ønsker å legge opp til at så mange skal besøke butikken samme dag. Det blir feil i den situasjonen vi er i nå, sier Kristine Aakvaag Arvik, kommunikasjonssjef i Kiwi til Nettavisen.

I samme sak er Gjerrigknarken Rune sterkt kritisk til at denne månedens Trippel-Trumf kuttes ut. - Det er helt tragisk! De kunne vel hatt dagen oftere da, om korona er årsaken, sier han. Han har til gode å se ansamlinger av folk som massehandler og står i lange køer på torsdagene det er Trippel-Trumf.

- Butikkene har lange åpningstider, så de skal ikke komme og fortelle oss at det er på grunn av korona de kutter. Dette handler om penger, sier Nikolaisen til Nettavisen. Han synes også det er merkelig at Kiwi forlenger priskuttene til jul og ikke minst fører priskrig - for det betyr vel at de ønsker seg flere kunder til butikkene deres?

Aktuelle saker fra den siste tiden: