Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Shopping og netthandel:

3 måter å utnytte Expert sin «Få sykkel på kjøpet»-aksjon på

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

3 måter å utnytte Expert sin «Få sykkel på kjøpet»-aksjon på I noen uker fremover har Expert igjen sin Sykkel på kjøpet-kampanjen. Det innebærer at du får en sykkel verdt ca. 1500-2000 kroner når du kjøper visse produkter. Er det mulig å utnytte en slik deal på en ekstra smart måte?

Tips 1: Få gratis sykkel til bruk i 30 dager

Expert har en klassisk 30 dager åpent kjøp-garanti, og den gjelder også for sykkeldealen. Det betyr at du kan kjøpe en av artiklene på kampanjesiden (for eksempel en mikrobølgeovn til 1499 kr, portabel høyttaler til 1299 kr, multifunksjonsskriver til 1499 kr osv), få utlevert sykkelen og innen 30 dager levere begge deler tilbake.

Ulempen er at du må skru sammen sykkelen selv (monteringsanvisning kan du ta en kikk på her), men det går unna på en times tid for oss som ikke er sykkeleksperter.

Fordelen med en slik utnyttelse er selvsagt at du får en sykkel og et annet produkt til fri utnyttelse i 30 dager. Jeg vil dog ikke anbefale å gjøre slikt i stor stil, slik som for eksempel gjerrigknarken Martin gjorde i en lengre periode med Playstation 4 – det undergraver hele systemet med åpent kjøp (kjekt om ikke alle utnytter det).

Utnytte Expert sykkel på kjøpet-kampanje

Tips 2: Kjøp et produkt du kanskje trenger og selg sykkelen

I fjor kjøpte en bekjent av meg en slik Expert-sykkel for 1 500 kroner på Finn.no.

Selgeren hadde vært smart og kjøpt et produkt han behøvde, og tok selvsagt med seg sykkelen selv om han hadde sykkel fra før av.

Dermed var veien kort til Finn.no og et salg. Dette kan man altså til og med ordne med fortjeneste.

Ta en kikk på kampanjeproduktene som kvalifiserer til å få en sykkel. Dersom man antar at sykkelens verdi er ca. 1500-2000 kroner (Expert sier selv kr 1999), vil et kjøp av multifunksjonsskriveren HP Envy 5644 (kr 1499), mikrobølgeovnen Point (kr 1499), TP-Link trådløs ruter (kr 1499) eller Point pro slow juicer (kr 1499), innebære en ren fortjeneste når du selger sykkelen på for eksempel Finn.no.

Dersom du er villig til å ta litt risiko, kan du i praksis kjøpe ethvert produkt i denne kampanjen og selge både sykkel og produkt på Finn.no. Det skulle ikke forundre meg om du vinner på det!

Tips 3: Slå til dersom du nå eller i nær fremtid trenger en ny sykkel

Kampanjen til Expert innebærer at du får en voksensykkel (Ramme 50 cm, 20" - hjulstørrelse 26"), Tidligere år kunne man også velge en juniorsykkel, men dette er ikke mulig i 2017.

En gjerrigknark er flink til å planlegge. Vet du at det blir sykkelkjøp i nær fremtid, vil et slikt kjøp lønne seg.

Men kanskje du ikke trenger ny vaskemaskin, skriver, fjernsyn eller lignende akkurat nå? Da gjelder det å føle seg frem hos bekjente eller slektninger. Kanskje du kan alliere deg med dem og inngå en deal slik at du får sykkelen likevel?


Denne saken er ikke lenger aktiv :/


Siste innlegg i Gjerrigknarkens videoblogg:
Lagt til: 
mandag 17. apr 2017

Utløper: 
søndag 30. apr 2017

Tipser: 
Hilde

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Har du lyst på en Sodastream kullsyremaskin for å lage ditt eget boblevann eller kanskje mikse din egen brus? Nye medlemmer i Bestselgerklubben får en maskin med flaske og patron - og i tillegg tre bøker.
Vil du ha en trådløs høyttaler og nyte musikk i hagen, på stranden, i båten eller hvor du nå måtte være? Bestiller du to utgaver av Komputer for alle for kr 69,50, får du en bluetooth høyttaler i velkomstgave. Det er ingen bindingstid, og du bestemmer selv når du vil stoppe abonnementet.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken snorker og tester Snorestopper
Gjerrigknarkens julegavetips: bokklubbgaver
Gjerrigknark.com presenterer Gjerrigknarken sjøl