Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Oversikt over "norwegian" på Gjerrigknark.com

Tjen CashPoints fra Norwegian på Flybussen

Skal du reise med Flybussen til eller fra flyplassen, lønner det seg å bestille billett på nett. Nå tilbyr nemlig Norwegian Reward reisende på Flybussen muligheten til å tjene 6% CashPoints på bussbilletten.

Les mer »

Slik klager du når flyet ditt er forsinket, innstilt eller overbooket

Visste du at du har flyrettigheter som innebærer kompensasjon ved forsinkelser, innstillinger og overbookinger? Slå tilbake mot flyselskapene som spekulerer i at du lukker munnen og lar være å klage! Dette bør du gjøre når flyselskapet ditt ikke gjør det de skal!

Les mer »

Slik sanker du både Trumf-rabatt og bonuspoeng hos Norwegian

Dersom du handler via Kolonial.no og matbutikker som Kiwi, Meny, Spar og Joker og ellers er på jakt etter bonuspoeng fra Norwegian, bør du sjekke dette tipset fra brukeren Leah.

Les mer »

Norwegian Reward julekalender

I Norwegian sin julekalender kan du vinne CashPoints som du igjen kan bruke på flyreiser med Norwegian. Dersom du forhåndsregistrerer deg før 1. desember, er du med i trekningen av 1 000 Cashpoints - det trekkes 50 vinnere.

Les mer »

Insideflyer julekalender

Insideflyer (tidl. Bonusfeber) har en rekke sponsorer som gir deg anledning til å vinne flybilletter og ikke minst bonuspoeng hos SAS, Norwegian osv. En av mine desiderte favoritter.

Les mer »

Endring av SAS-billett var rådyrt - kjøpte heller ny billett hos Norwegian

Gjerrigknarken Anne forteller at hun ble sjokkert over prisnivået til SAS da hun nylig måtte endre hjemreisen sin. SAS forlangte 2150 kroner for å endre flybilletten. Da ble det billigere å fly med Norwegian og avbestille SAS-billetten.

Les mer »

Julekalender fra NorgesEnergi

I NorgesEnergi sin julekalender kan du svare på enkle spørsmål og vinne mange forskjellige premier. Hovedpremien er et gavekort for en reise verdt 10 000 kroner! Ta en kikk på premieoversikten, den er skikkelig variert og fyldig.

Les mer »

Bonuspoeng fra Norwegian

Gjerrigknarken flyr lite, det hører med til menighetsbudskapet å spare både miljø og lommebok for slike ting. Men jeg er såpass smart at jeg leker reisebyrå for både venner, bekjente, fjern og nær familie. Da tjener jeg plenty med bonuspoeng.

Les mer »

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Mills Tubeklemmer klemmer tuber
Gjerrigknarken på Radio Norge - Morgenklubben
Gjerrigknarken og svette gymsko