< >
Annonse:

Norwegian julekalender

Norwegian julekalender I Norwegian sin julekalender for 2023 kan du vinne daglige premier verdt tusenvis av kroner og ikke minst hovedpremien som er en reise til Svalbard for 2 personer - verdt hele 50 000 kroner. Trykk her for å besøke »

Denne julen har Norwegian og Strawberry gått sammen om Svevende Jul – en julekalender med massevis av premier og gode rabatter. Du får morsomme spill, mye reiseglede, knalltilbud på flyreiser og overnatting, pluss premier verdt tusenvis av kroner.

Hver dag fra 1. desember til julaften, får du en epost som fører deg til dagens spill, dagens tilbud og dagens premie. Jo flere av spillene du klarer, jo større blir også sjansene dine til å vinne hovedpremien: Et eventyr til Svalbard for to personer, til en verdi av 50 000 kr. Den heldige vinneren får flyreisen, fire netter på det eksklusive hotellet Funken Lodge, middager, champagnesmaking, hundekjøring, hvalrossafari og mer. Bli med for sjansen til å vinne!

NB! Melder du deg på før 1. desember, kan du vinne en unik reise for to til Tenerife, til en verdi av 50 000 kr, inkludert et luksusopphold på femsjernershotellet Royal Hideaway Corales Suites, leiebil, skreddersydde opplevelser og mer.

Tilbyder: Norwegian
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: