Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Om Gjerrigknark.com / kontaktinformasjon / presseHei,

Jeg er Gjerrigknarken Rune.

Velkommen til Gjerrigknark.com, mitt sparenettsted som jeg har drevet i over 15 år - faktisk helt siden år 2000. Her kan du finne alt fra morsomme småtips til tingene du kan gjøre som sparer deg for flerfoldige tusenlapper i måneden. Bruk menyen for å surfe litt rundt, du vil bli overrasket over alle måtene du kan spare penger på.

Facebook-sida mi med over 145 000 tilhengere oppdaterer jeg daglig med alt fra tips om gratisting til nyttige forbrukertips. I tillegg diskuterer jeg med andre gjerrigknarker og arrangerer egne giveaways.

Mitt ukentlige nyhetsbrev, som jeg har kalt Menighetsbladet, er også en fin måte å holde seg oppdatert på. Det sendes ut søndager selvsagt.

Youtube-kanalen min benytter jeg også jevnlig til å komme med sparetips, konkurranser og andre ting som egner seg best i videoformat. Der har jeg også min faste ukentlige "TV-serie" kalt LØRDAGSGODT som sendes hver lørdag kl 16:00.

Jeg gjør mitt beste for å spre det gjerrige budskapet, og du har kanskje sett meg på VG-TV, Forbrukerinspektørene på NRK (18 min 35 sek), hørt meg på P2 (9 min 43 sek), Radio Norge, NRK P3, eller lest om meg i VG, på NRK.no eller i Vårt Land? Jeg stiller altså gledelig opp med mine gjerrige ferdigheter når noen etterspør min spisskompetanse innen sparing.

ABCnyheter er jeg en av deres "stemmer" i seksjonen penger/økonomi - det vil si at jeg jevnlig gjesteblogger om temaer som opptar meg innenfor forbrukersaker og kommer med generelle sparetips der.

Har du noen spørsmål - ta gjerne kontakt. Kontaktinformasjonen finner du nedenfor. Ha en fortsatt fortreffelig og gjerrig dag!


E-post:
Alle henvendelser kan sendes til - så besvarer jeg dem så raskt jeg kan.

Telefon:
+47 41 20 51 93

Møter:
Er tilgjengelig for møter, ta kontakt for nærmere avtale.

Postadresse:
Gjerrigknark.com (org.nr: 982728142)
Nerstadveien 25
3350 Prestfoss

Pressebilder:
Klikk her for å laste ned en zip-fil med ulike pressebilder med høy oppløsning.

Frivillige donasjoner:
Synes du innholdet jeg kommer med her på sidene mine eller i sosiale medier er nyttig setter jeg stor pris på om du har lyst og mulighet til å bidra med din støtte.

Sender du f.eks. 50, 100 eller 200 kroner som et engangsbeløp, er dette noe som kan hjelpe til å dekke noen av de faste utgiftene jeg har til drift og vedlikehold av nettsider, databaser og lignende.

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

En sommer uten penger? Her er hva du kan gjøre!
Nå kan du åpne luke 14 i Gjerrigknarkens Julekalender
Få solseng verdt 1799 kr / Vinn boblebad / Følg med på Æ-appen