Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Om Gjerrigknark.com / kontaktinformasjon / presseHei,

Jeg er Gjerrigknarken Rune.

Velkommen til Gjerrigknark.com, mitt sparenettsted som jeg har drevet i over 15 år - faktisk helt siden år 2000. Her kan du finne alt fra morsomme småtips til tingene du kan gjøre som sparer deg for flerfoldige tusenlapper i måneden. Bruk menyen for å surfe litt rundt, du vil bli overrasket over alle måtene du kan spare penger på.

Facebook-sida mi med over 145 000 tilhengere oppdaterer jeg daglig med alt fra tips om gratisting til nyttige forbrukertips. I tillegg diskuterer jeg med andre gjerrigknarker og arrangerer egne giveaways.

Mitt ukentlige nyhetsbrev, som jeg har kalt Menighetsbladet, er også en fin måte å holde seg oppdatert på. Det sendes ut søndager selvsagt.

Youtube-kanalen min benytter jeg også jevnlig til å komme med sparetips, konkurranser og andre ting som egner seg best i videoformat. Der har jeg også min faste ukentlige "TV-serie" kalt LØRDAGSGODT som sendes hver lørdag kl 16:00.

Jeg gjør mitt beste for å spre det gjerrige budskapet, og du har kanskje sett meg på VG-TV, Forbrukerinspektørene på NRK (18 min 35 sek), hørt meg på P2 (9 min 43 sek), Radio Norge, NRK P3, eller lest om meg i VG, på NRK.no eller i Vårt Land? Jeg stiller altså gledelig opp med mine gjerrige ferdigheter når noen etterspør min spisskompetanse innen sparing.

ABCnyheter er jeg en av deres "stemmer" i seksjonen penger/økonomi - det vil si at jeg jevnlig gjesteblogger om temaer som opptar meg innenfor forbrukersaker og kommer med generelle sparetips der.

Har du noen spørsmål - ta gjerne kontakt. Kontaktinformasjonen finner du nedenfor. Ha en fortsatt fortreffelig og gjerrig dag!


E-post:
Alle henvendelser kan sendes til - så besvarer jeg dem så raskt jeg kan.

Telefon:
+47 41 20 51 93

Møter:
Er tilgjengelig for møter, ta kontakt for nærmere avtale.

Postadresse:
Gjerrigknark.com (org.nr: 982728142)
Nerstadveien 25
3350 Prestfoss

Pressebilder:
Klikk her for å laste ned en zip-fil med ulike pressebilder med høy oppløsning.

Frivillige donasjoner:
Synes du innholdet jeg kommer med her på sidene mine eller i sosiale medier er nyttig setter jeg stor pris på om du har lyst og mulighet til å bidra med din støtte.

Sender du f.eks. 50, 100 eller 200 kroner som et engangsbeløp, er dette noe som kan hjelpe til å dekke noen av de faste utgiftene jeg har til drift og vedlikehold av nettsider, databaser og lignende. Bruk Vipps-nr 668839.

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Det går an å spare penger på brus! Her er de beste triksene
Hvordan skaffe penger raskt når du er i knipe?
Du vil ikke tro ALLE måtene det går an å SPARE PENGER på 17. mai!!