Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

 1. Lik meg på Facebook:
 2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
 3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
 4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Betingelser for bruk / Terms of use / Disclaimer

Gjerrigknark.com er en oversikt med utelukkende annonser og kommersielt innhold på Internett. Dette inkluderer tilbud og tjenester som jeg synes er spesielt gunstige, eller som jeg på annen måte synes passer inn på mine sider. Alle spørsmål knyttet til tjenester og produkter funnet i denne oversikten bør derfor rettes de respektive tjeneste- og produkttilbydere.

Innholdet på sidene mine er basert på ulike kilder; alt fra tips fra medlemmer av siden til bidrag fra samarbeidspartnere. Alt innholdet er å betrakte som kommersielt annonseinnhold. Alle lesere og brukere av gjerrigknark.com / facebooksiden min må godta at alt innhold på gjerrigknark.com og facebooksiden min skal leses og vurderes som annonser og eller reklame for eksterne aktører.

 • De fleste tilbud har vilkår og betingelser det er viktig at du som bruker setter deg inn i. I tillegg krever jeg at at ingen av mine besøkende bestiller tjenester eller produkter de har funnet informasjon om på mine nettsider, uten å være over 18 år, eller har samtykke fra foresatte.

 • Gjerrigknark.com tar sterk avstand fra å bestille tjenester eller produkter i andres navn uten deres samtykke, og informasjon funnet på mine sider skal ikke brukes til dette formålet!

 • Merk at informasjon om tilbud som presenteres på sidene mine kan inneholde feil - og jeg understreker derfor at det er svært viktig å sette seg inn i den enkelte tilbyders vilkår og betingelser på egenhånd.

 • I konkurranser som jeg selv arrangerer på nettsiden eller i sosiale medier er jeg avhengige av respons fra vinnere. Dersom vinneren ikke har tatt kontakt senest 14 dager etter varsel (via f.eks. e-post, melding eller tagging på sosiale medier), står Gjerrigknark.com fritt til å lodde ut premien på nytt. Den opprinnelige vinneren vil ved senere kontakt motta en annen premie, ikke nødvendigvis likeverdig i type eller premieverdi.

  Merk at jeg i forbindelse med konkurranser jeg selv arrangerer kun kan sende premier til norske postadresser. Det vil si at dersom du deltar fra et annet land enn Norge, så må du ha noen med adresse i Norge til å motta premien på dine vegne.

 • Gjerrigknark.com benytter informasjonskapsler (cookies) på sine nettsider. Opplysninger og innloggingsdata om de av dere som har besøkt sidene minr før lagres på din egen maskin, og brukes av gjerrigknark.com i den hensikt å forbedre brukeropplevelsen neste gang du besøker siden.

 • Tredjepartsinformasjonskapsler kan og forekomme. Eksempler på aktører som bruker cookies gjennom mine sider er Facebook, Google samt ulike annonsenettverk som Tradedoubler og Tradetracker. Disse informasjonskapslene brukes til å vise mest mulig relevant innhold for brukeren og data behandles av de respektive tredjeparter.

 • Bruk og begrensninger ved mine sider knyttet til kosthold, sparetips, samt øvrige tips: Jeg vil gjerne presisere at rådene du får her er til opplysnings-, informasjons-, videreformidlings- og underholdningsformål, og ikke f.eks. ien erstatning for medisinsk rådgivning, råd fra fagfolk, diagnose eller reparasjon. Alt er heller ikke ment å følges bokstavelig, eget skjønn og vurdering skal brukes på alt jeg skriver om.

  Videre er ikke Gjerrigknark.com ansvarlig for evt. feil oppgitt på nettsidene, på Facebook, eller for tredjeparters vilkår og betingelser, samt evt. endringer i disse. Jeg er heller ikke ansvarlig for svinginger i valutakurser som evt. måtte gå i brukerens disfavør og eller feil gjort under tollbehandling i forbindelse med netthandel fra utlandet.

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens tips om bokklubber
3. desember: Vinn iPhone 11, Playstation 4, Bose headset og mye mer!
Vinnere av hovedpremier i Gjerrigknarkens Julekalender 2019