Handel & netthandel

I denne kategorien finner du prisgunstige tilbydere av produkter og tjenester innenfor mange ulike kategorier.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Lån brilleinnfatningene hjem
Julie tipser oss gjerrige om Favoptic som gir flott service - du kan bestille og låne seks innfatninger hjem før du bestemmer deg. Endelig slipper man bomkjøp dersom man handler briller på nett.
Billigtorget til Princess
På billigtorget til Princess kan du finne sterkt rabatterte varer fra deres nettbutikk. Verdt å titte innom med jevne mellomrom!
Brukte fagbøker for en billig penge
På iBok.no kan du kjøpe brukte fagbøker som du kanskje trenger i studiene dine. En tjeneste Gjerrigknarken absolutt anbefaler før du shopper nytt og dyrt!
Haugenbok
En side med billige bøker som ligger godt under andre bokhandler på nett i pris. Utvalget er forholdsvis bra.
Billige flybilletter
Functravel.com er en godt utviklet side som søker de beste flybilletten. De har en lavprisgraf som er noe lik flybilligst.com, bare at den er mer komplett, samt at den har muligheten til å kombinere ulike selskap med hverandre for å sette sammen en billige reiserute.
Prissammenligning av byggevarer
Priz.no henter daglig inn prisinformasjon fra utsalg landet rundt på jakt etter de beste prisene, slik at du bruker minst mulig tid på prissammenligning av byggevarer.
Billige bøker fra Capris!
Capris har veldig billige pocketbøker. Ofte under 70 kr for en bok som koster fra 99 og oppover i andre (nett)butikker. Også stort og bra utvalg!
Billig golfutstyr
Her får du et dusin merkegolfballer for 99 NOK. Siden har forøvrig rimelig golfutstyr til både dame og herre!
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.