Handel & netthandel

I denne kategorien finner du prisgunstige tilbydere av produkter og tjenester innenfor mange ulike kategorier.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Lån brilleinnfatningene hjem
Julie tipser oss gjerrige om Favoptic som gir flott service - du kan bestille og låne seks innfatninger hjem før du bestemmer deg. Endelig slipper man bomkjøp dersom man handler briller på nett.
Billigtorget til Princess
På billigtorget til Princess kan du finne sterkt rabatterte varer fra deres nettbutikk. Verdt å titte innom med jevne mellomrom!
Brukte fagbøker for en billig penge
På iBok.no kan du kjøpe brukte fagbøker som du kanskje trenger i studiene dine. En tjeneste Gjerrigknarken absolutt anbefaler før du shopper nytt og dyrt!
Haugenbok
En side med billige bøker som ligger godt under andre bokhandler på nett i pris. Utvalget er forholdsvis bra.
Billige flybilletter
Functravel.com er en godt utviklet side som søker de beste flybilletten. De har en lavprisgraf som er noe lik flybilligst.com, bare at den er mer komplett, samt at den har muligheten til å kombinere ulike selskap med hverandre for å sette sammen en billige reiserute.
Prissammenligning av byggevarer
Priz.no henter daglig inn prisinformasjon fra utsalg landet rundt på jakt etter de beste prisene, slik at du bruker minst mulig tid på prissammenligning av byggevarer.
Billige bøker fra Capris!
Capris har veldig billige pocketbøker. Ofte under 70 kr for en bok som koster fra 99 og oppover i andre (nett)butikker. Også stort og bra utvalg!
Billig golfutstyr
Her får du et dusin merkegolfballer for 99 NOK. Siden har forøvrig rimelig golfutstyr til både dame og herre!
Lenson har lave priser på linser
Lenson har noen av markedets laveste priser når det kommer til linser - verdt å ta en titt på.
Orbville.no
Gratis søkemotor-tjeneste som sammenligner restplasser, tilbud og priser fra en mengde flyselskaper, hoteller, reisearrangører, etc. Pluss gratis medlemsskap i forum med reisetips o.l. for den som vil det.
HeliWing Lavpriskalender
Bilig helikoptertur - HeliWing har til tider helikopter oppdrag hvor de har tomme seter enten den ene eller begge veier. Helikoptertaxi hvor passasjerene kun skal en vei betyr at de kan ha ledige seter en av veiene som de kan selge for sterkt redusert pris. På lasteoppdrag, foto flyging eller rundflyging på ulike markedsdager, er det ofte ledige seter både til og fra destinasjonen. Følg med på denne siden og du kan sikre deg en rimelig tur.
Catalog
Catalog selger klær fra Redcats Nordic og er stort sett overblivende klær fra Ellos og Josefsson Josefine. Selger klær til opptil 70% rabatt og av og til så får man halv pris på det igjen.
Nicedeal
Hos Nicedeal kan du kjøpe t-skjorer med trykk. Velg blant mange morsomme motiv, eller design din egen. Du kan velge mellom mange forskjellige farger både på t-skjorte og trykk. GRATIS frakt på alle bestillinger!
Hardware tilbudsjeger
Tilbudsjegeren på Check4news.com er en tilbudsagent som samler opp ukens tilbud, lagervaresalg, demovaresalg etc fra de norske nettbutikkene og presenterer de på en side med linker og produktbilder. Her kan du skaffe deg bra hardware til en billig penge!
FlightGear - Gratis flysimulator
Open Source gratis flysimulator for alle platformer (Windows/OSX/Linux/BSD). Høy kvalitet, mange muligheter for utvidelser og så lenge du har et grafikkort med brukbar OpenGL-akselerasjon krever det ikke mer enn middels dyr maskinvare heller. Så spillet er gratis og hardwaren det kjører på er langt billigere enn for andre alternativer!
Billige - brukte - bildeler
Bil-Demontørenes Dataring består av over 30 firmaer som driver med bilopphugging og salg av brukte bildeler. Nå kan du søke blant om lag 400.000 brukte bildeler! Her er det mye penger å spare om man trenger en ny motor, evt. har kollidert og trenger noen nye deler uten ønske om å bruke for mye penger på det.
Rimelige briller - Norsk nettbutikk!
Optics gir deg muligens de beste og billigste brillene på markedet! Ingen skjulte gebyrer. Mange modeller å velge mellom - Kun originale kvalitetsvarer! I tillegg til alt dette, kan de skilte med rask tilbakemelding og leveranse.
Norges billigste graviditetstester!
Her finner du ikke kun Norges beste priser, men også CE godkjente tester av høyeste kvalitet. Testene har en sikkerhet på 99,9 % og har den høyeste følsomheten på markedet. Alt dette til inntil en fjerdedel av butikkprisen!
Fjernstyring - UltraVNC
UltraVNC er et kraftig og lett-å-bruke GRATIS program som kan vise skjermen til en annen datamaskin (over internett eller nettverk) på din egen skjerm. Dette er et godt program for fjernstyring og filoverføring. PS! Siden er på engelsk.
Piczo
På denne siden kan du lage din egen hjemmeside helt gratis. Veldig bra for deling av bilder. Også lett å lære seg, med en grundig manual over sidens funskjoner.
CdWorld.no
En ny nettbutikk som driver med salg av CD-er. Ingen fraktkostnader uansett hvor mye du bestilller. Velg 5 cd`pr. ordre og den sjette er gratis. I kommentarfeltet ved bestilling skriver du hva du ønsker. Sjekk ut store nyheter - levert på døra fra kun 99,-
Accessories-nettbutikk
Superkul.no selger alt det hotte innen piercing, smykker, klær, klokker, belter, beltespenner og accessories. Tildels lave priser for en norsk nettbutikk å være. Nettbutikken oppdateres ofte, og ved kjøp over 400,- får du gratis frakt!
Crazy priser og gavekort hos Crazyshop
Crazyshop.no kjører åpningstilbud med crazy priser! I tilleg gir de alle en velkomstgave til en verdi av 30,- i form av poeng, som innløses under betaling. Ellers inneholder butikken mye rart innen accesorier og diverse.
Utstyr til kjæledyr
Et av landets største utvalg av utstyr til hund, katt, hest, gnager, kanin og fugl. ALLE nye kunder mottar velkomstgave til en verdi av 30,- og poengsystemet på siden gjør at du får tilbake 4% av hele kjøpssummen neste gang du handler! Billig og bra for deg og ditt kjæledyr :-)
Bytt spillet i dag!
Er du lei av spillet ditt? Hos BytteKlubben kan du skaffe deg et nytt spill, og gi bort ditt eget, for en veldig billig penge! Det eneste du betaler, er et slags bytte-gebyr på 50 kroner, samt frakt på 15,- MYE billigere ennå kjøpe et nytt spill i butikken!
Skitt Fiske
Skal du ut og fiske? På denne siden kan du gjøre et kupp når du skal kjøpe fiskeutstyr og uteklær! Klikk deg inn og sjekk ut tilbudene.
Top High Class Fashion
Muligens verdens billigste side for selskapskjoler og lignende. Produksjonen skjer i Thailand, og de sender innen 12 dager fra bestilling. 2 års garanti på kjolene, og vanvittig gunstige priser. Ikke la deg forvirre av valutaen; en norsk krone utgjør omtrent 6 Thai Baht (del den oppgitte prisen på 6)!
Magasiner er billigere digitalt.
Nå kan du få dine favorittmagasiner direkte levert til din PC, og mye billigere enn i papirform!
CD-WOW!
Hos CD-WOW finner du billige CD-er og DVD-er. Disse sendes fraktfritt. Etter hva vi har hørt yter siden rask service, og utvalget er bra. Ta en ekstra titt under "Bargain Basement" på menyen. Der kan du virkelig gjøre noen kupp!
Fantastisk billige smykker!
På Sofus Selnes Smykkeimport sin side har du muligens nettets billigste smykkebutikk. Her tilbys moteriktige smykker og tilbehør til en pris som ligger langt under det du ellers ser på markedet. Og alt sendes fraktfritt innenfor Norges grenser!
Kule t-skjorter
Her finner du masse kule t-skjorter til gode priser. Kjøper du mange på en gang sparer du frakt. Du kan også designe din egen t-skjorte og velge logo selv!
Gratis storbyopplevelse
Via dinside.no kan du nå finne flere gratis opplevelser og tips til gratis aktiviteter du kan knytte til din storbyferie. Kan være supert for en reise med et stramt budsjett, eller for deg som er en gjerrigknark!
Billige filmer - ingen ekstra fraktkostnader
På Play.com finner du mange filmer som er billigere enn i butikken! Prisen er inkludert frakt, så det betaler du ikke noe ekstra for. Stort utvalg, gode betingelser og snille priser.
BlahDVD.com
BlahDVD.com er en engelsk nettside som i hovedsak selger billige CD-er og DVD-er. Den har et relativt likt prinsipp som Play.com, bare at noen ting er litt billigere her. Og det beste av alt: Gratis frakt - også til Norge!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.