Betingelser for bruk

Gjerrigknark.com er en oversikt med hovedsaklig kommersielt innhold på Internett. Dette inkluderer tilbud, tjenester o.l. som jeg synes er spesielt gunstige, eller som jeg på annen måte synes passer inn på mine sider. Alle spørsmål knyttet til eksterne tjenester, konkurranser og produkter funnet i denne oversikten bør derfor rettes de respektive tilbydere.

Innholdet på sidene mine er basert på ulike kilder; alt fra tips fra følgere av siden til bidrag fra eksterne samarbeidspartnere. Alt innholdet er å betrakte som kommersielt annonseinnhold. Alle lesere og brukere av gjerrigknark.com og følgere av tilhørende konti i sosiale medier må godta at alt innhold på gjerrigknark.com og tilknyttede konti i sosiale medier skal leses, forstås og vurderes som annonser og eller reklame for eksterne aktører.

 • Alle brukere av gjerrigknark.com skal være over 18 år og/eller ha samtykke for bruk av siden fra sine foresatte. Det samme gjelder for bestillinger, kjøp og/eller deltakelse i konkurranser, tilbud o.l. som det finnes informasjon om på gjerrigknark.com.

 • De fleste tilbudene på denne siden har vilkår og betingelser det er viktig at du som bruker setter deg inn i på egenhånd. Informasjon om tilbudene kan, slik fremstilt på gjerrigknark.com, ha endret seg eller rett og slett være uriktig.

 • Gjerrigknark.com tar sterk avstand fra å bestille tjenester eller produkter i andres navn uten deres samtykke, og informasjon funnet på mine sider skal ikke brukes til dette formålet!

 • Merk at informasjon om tilbud o.l. som presenteres på sidene mine kan inneholde feil - og jeg understreker derfor at det er svært viktig å sette seg inn i den enkelte tilbyders vilkår og betingelser på egenhånd.

 • I konkurranser som jeg selv arrangerer på nettsiden eller i sosiale medier er jeg avhengige av respons fra vinnere. Dersom vinneren ikke har tatt kontakt senest 14 dager etter varsel (via f.eks. e-post, melding eller tagging på sosiale medier), står Gjerrigknark.com fritt til å lodde ut premien på nytt. Den opprinnelige vinneren vil ved senere kontakt motta en annen premie, ikke nødvendigvis likeverdig i type eller premieverdi.

  Merk at jeg i forbindelse med konkurranser jeg selv arrangerer kun kan sende premier til norske postadresser. Det vil si at dersom du deltar fra et annet land enn Norge, så må du ha noen med adresse i Norge til å motta premien på dine vegne.

 • Gjerrigknark.com benytter, etter samtykke fra den enkelte, informasjonskapsler på sine nettsider. Opplysninger og innloggingsdata om de av dere som har besøkt sidene mine før lagres på din egen maskin, og brukes av gjerrigknark.com i den hensikt å forbedre brukeropplevelsen neste gang du besøker siden.

 • Tredjepartsinformasjonskapsler kan også, etter brukerens samtykke, forekomme. Eksempler på tredjepartsaktører som bruker cookies gjennom mine sider er Facebook og Google. Disse informasjonskapslene brukes til å vise mest mulig relevant innhold for brukeren. Data lagres og behandles i regi av de respektive tredjeparter.

 • Bruk og begrensninger ved mine sider knyttet til kosthold, sparetips, samt øvrige tips: Jeg vil gjerne presisere at rådene du får her er til opplysnings-, informasjons-, videreformidlings- og underholdningsformål, og ikke f.eks. ien erstatning for medisinsk rådgivning, råd fra fagfolk, diagnose eller reparasjon. Alt er heller ikke ment å følges bokstavelig, eget skjønn og vurdering skal brukes på alt jeg skriver om.

  Videre er ikke Gjerrigknark.com ansvarlig for evt. feil oppgitt på nettsidene, på tilknyttede sosiale medier, eller for tredjeparters vilkår og betingelser, samt evt. endringer i disse. Jeg er heller ikke ansvarlig for svinginger i valutakurser som evt. måtte gå i brukerens disfavør og eller feil gjort under tollbehandling i forbindelse med netthandel fra utlandet.