Konkurranser

På nettet finnes det konkurranser der du kan vinne mange flotte premier. Bli en vinner i dag!
  • Nyeste
  • Siste sjanse
  • Populære i dag
Skjul detaljer
Vinn loungesett verdt 4 999 kroner
Gleder du deg til sommeren når du kan kose deg utendørs sammen med familie eller venner? Da kan det vel passe å vinne et flott loungesett verdt 4 999 kroner!
Vinn en kaffemaskin inkl. kaffekvern og et års forbruk av kaffebønner
Er du ekstra glad i kaffe, er denne konkurransen noe for deg. Du kan vinne en kaffemaskin inkl. kaffekvern og et års forbruk av kaffebønner - verdt til sammen 10 000 kroner!
Vinn en Nilfisk høytrykkspyler med takrenser
Svar ganske enkelt JA i denne konkurransen til Jem & fix, så er du med i trekningen av en super Nilfisk høytrykkspyler Core 130-6 PowerControl inkl. takrenser og rengjøringsmiddel.
Vinn bunad verdt 30 000 kroner
Kan du tenke deg en ekte bunad til 17. mai eller neste familiefest? I denne konkurransen fra Spar har du sjansen til å vinne en flott bunad fra Husfliden. Bli med davel!
Vinn billetter til Dyreparken i Kristiansand - 3x vinnere får 4 billetter hver
Vil du oppleve Dyreparken i Kristiansand, Kaptein Sabeltanns verden og de andre attraksjonene der, kan du delta i denne konkurransen (jeg har svarene!) og vinne fire billetter. Det kåres 3 vinnere!
Vinn Norgesferie på hotell - verdt 10 000 kroner
Drømmer du om å slappe av på hotell i Norge denne sommeren? I denne konkurransen kan du vinne et gavekort verdt 10 000 kroner som kan brukes på hotell over hele landet!
Vinn Jif rengjøringsprodukter verdt 1000 kroner - 30x vinnere!
Planlegger du å gjøre litt ekstra vårrengjøring? I denne konkurransen kan du vinne rengjøringsprodukter fra Jif verdt hele 1000 kroner - og det kåres 30 vinnere!
Vinn utendørs boblebad verdt 7995 kroner
Har du lyst på et utendørs boblebad? I denne konkurransen kan du vinne et av Norges mest solgte boblebad - og trekning skjer 1. mai. Kanskje det er din tur til å sprette noe godt å drikke mens du slapper av i spa'et ditt?
Vinn elsykkel fra Ecoride - 10x vinnere
Prøver du deg i Santa Maria sin enkle konkurranse, kan du vinne elsykkel fra Ecoride eller kinobilletter. Det er 10 elsykler og 200 kinobilletter i potten!
Vinn 10 000 kroner til ferie i Nordjylland
I denne konkurransen kan du vinne 10 000 kroner til en super ferie i Nordjylland i Danmark. En eller annen gang slipper vel koronaen taket, forhåpentligvis, slik at du kan reise dit du ønsker. Skagen, her kommer vi.
Vinn gavekort verdt 5 000 kroner fra Power - 2x vinnere
I denne Omo-konkurransen kan du vinne gavekort verdt 5000 kroner fra Power - perfekt om f.eks. vaskemaskinen din synger på siste verset? Du kan også vinne hengekøye (10x vinnere) og ett års forbruk av Omo (10x vinnere).
Få helt gratis Circle K kaffekopp og førerkortet sponsa attpåtil
Har du tatt lappen i løpet av de siste 12 månedene? Da kan du både hente deg en helt gratis Circle K-kopp og samtidig få sjansen til å få dekket inntil 30 000 kroner av kostnadene med å ta lappen! NB! Ny trekning 1. april - ikke aprilsnarr, faktisk!
Vinn en reise til Lofoten
Drømmer du om å besøke Lofoten og nyte fantastisk natur og opplevelser? I denne konkurransen kan du vinne en reise til Lofoten - verdt 10 000 kroner - kanskje det blir sommerferie i nord på deg og dine?
Vinn elbilen Peugeot e-2008 verdt ca. 350 000 kroner
Dersom du kjøper en 100 prosent resirkulert flaske frem til ca. midten av april og er Kiwi Pluss-medlem, kan du faktisk vinne en elbil verdt hele 350 000 kroner.
Er du medlem hos Coop? Sjekk om du har vinnersjanse i appen
Coop starter med spill & vinn i appen sin og du er kanskje blant dem som kan vinne gratiskuponger. Er du medlem hos Coop, bør du sjekke appen med en gang - kanskje du har konkurransen liggende der?
Vinn toppmobilen Samsung Galaxy S21+ 5G
Svarer du på denne quizen (jeg har svarene klare, så deltakelse går kjapt), er du med i trekningen av den nye 5G-telefonen til Samsung - verdt over 10 000 kroner.
Vinn en iPhone 12 Pro verdt 12 990 kroner
Vil du vinne en iPhone 12 Pro? Kjekt å slippe å bruke store summer på smarttelefon. Telefonen er verdt hele 12 990 kroner.
Bor du på Romerike? Bli med i Poselotteriet
Poselotteriet er et initiativ fra ROAF der du kan vinne premier for å sortere matavfall! Hver grønn matavfallspose telles som ett lodd når du har skrevet på ditt navn og telefonnummer.
Vinn elsykkel verdt 10 000 kroner
I denne enkle konkurransen kan man vinne en elsykkel verdt 10 000 kroner. Vinneren trekkes den 1. juli 2021.
Vinn boligalarm fra Verisure
I denne enkle konkurransen fra Verisure kan du vinne en boligalarm. Alt du må gjøre er å komme med en grunn for hvorfor akkurat du skal vinne.
Vinn en Weber gassgrill til en verdi av 5990,-
I denne konkurransen fra SkandiaEnergi kan du vinne en gassgrill fra Weber til en verdi av 5995 kroner. Vinneren trekkes den 1. mai.
Vinn 10 000 kroner til Byggmax
I denne enkle konkurransen kan du vinne et gavekort på 10 000 kroner til Byggmax. Vinneren av konkurransen blir trukket 30. juni 2021.
Vinn penger ved å skylle, brette og stappe!
Bli med i Returkartonglotteriet som er et nasjonalt lotteri som arrangeres av Grønt Punkt Norge. Alle kan delta og vinne: privatpersoner, organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag osv. Hvert kvartal trekkes 30 premier på 10 000 kroner hver, og 1 premie på 100 000 kroner.
Vinn gavekort verdt 500 kroner fra Tanum - ukentlig trekning
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til Tanum, er du med i ukentlige trekninger av gavekort verdt 500 kroner. Klikker du deg inn på besøkslenken, dukker det opp et vindu der du kan melde deg på.
Vinn gavekort verdt 2 000 kroner fra elektrokjeden Elon
Alle som er medlem i kundeklubben til Elon, er automatisk med i den månedlige trekningen der vinneren får et gavekort verdt 2000 kroner. Elon trekker en tilfeldig vinner 12 ganger i året, og det spiller ingen rolle hvor lenge du har vært medlem.
Vinn opphold for 4 personer på Farris Bad
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til Farris Bad, kan du vinne et spaopphold for fire personer i samme slengen. Absolutt verdt det!
Vinn 2 sett sengetøy fra Georg Jensen Damask
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til Georg Jensen Damask, kan du vinne to sengesett. Det trekkes ny vinner seks ganger i året!
Vinn gavekort verdt 3 000 kroner fra Jysk
Melder du deg på nyhetsbrevet til Jysk, er du samtidig med i den månedlige trekningen av et gavekort verdt 3 000 kroner.
Vinn gavekort på 2000 kroner hos Byggern
Hvis du blir medlem i kundeklubben til Bygger'n, er du med i trekningen av gavekort hver måned. Kjekt dersom du har prosjekter på gang i heimen! Som medlem får du forøvrig forskjellige medlemsfordeler.
Vinn et reisegavekort fra Albatros på 20 000 kr
Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Albatros Travel, deltar du automatisk i en loddtrekning hver tredje måned om et reisegavekort på 20 000 kr.
Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Platekompaniet
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrev til Platekompaniet, er du med i trekningen av et gavekort på 1000 kr. Du finner en boks for registrering nede på venstre side hos Platekompaniet - husk på at du må ha åpnet for popups.
Skriv produktanmeldelse for Elkjøp og vinn 3000 kroner
Månedens beste produktomtale hos Elkjøp vil bli plukket ut én gang per måned og vil vinne et gavekort på 3000 kroner som kan benyttes i alle Elkjøp-butikker! Vinneren blir kontaktet per e-post.
Konkurranser på Komplett.no
Komplett.no legger stadig ut nye konkurranser på facebook, stort sett i forbindelse med lansering av nye spill eller nytt hardware. Alt du gjør er å svare på et par enkle spørsmål.
Vinn gaver til ditt barn
Meld deg inn i Babyverden - helt uten forpliktelser. Hver måned trekkes flotte premier blant de registrerte. Du kan vinne bagvogn, sovepose, tripp trapp, voksipose osv.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.