Reise & overnatting

Her finner du tips til hvordan du skal klare deg som gjerrigknark på tur. Hvor er de billigste hotellene og hvordan finner en best pris på reiser!
  • Nyeste
Skjul detaljer
Lån hytter, koier og buer helt gratis
Statskog har hytter av svært enkel standard som hvem som helst kan låne gratis. De fleste av hyttene befinner seg på Østlandet, Midt-Norge og sørlig del av Nord-Norge, men også Finnmark har koier som kan brukes uten å betale et rødt øre.
Bli medlem hos hotellkjedene og spar bonuspoeng
Hender det at du bor på hotell, enten privat eller pga. jobb? Uansett hvem som betaler, bør du sørge for å registrere overnattingene dine og opparbeide deg bonuspoeng. Bli medlem i alle kjedene!
Reis billig med buss fra Oslo og rundt i hele Europa
Et av de største busselskapene i Europa - Flixbus - er nå etablert med ekspressrute fra Oslo. På en enkel måte kan du nå reise til mange steder i Europa - og jo tidligere du booker, jo billigere blir bussreisen.
Få tilbud på overnatting og bespisning i kundeklubben til De Historiske
Som medlem i kundeklubben til De Historiske - en samling av spisesteder og hoteller - kan du få rabatter og tilbud om eksklusive arrangement.
Reis gratis med Fjordline Sandefjord-Strømstad
Hvorfor betale for ferjeturen Sandefjord-Strømstad når du kan reise gratis? Bli medlem i Fjordclub (helt gratis), så reiser du gratis. Kundeklubben til Fjordline anbefaler vi selvsagt!
Momondo finner billige flybilletter
Momondo er en god side for å sammenligne priser på flyreiser. Du kan få opp priskalender og se hvilken dag som er billigst. Når du har søkt frem alle prisene, kan du trykke på 'Vis vurderingene' og få opp den billigste reisen, 'raskeste reisen' og 'dårligste samsvar' (den siste er så man kan glede seg over at man kommer til å spare masse penger.) I tillegg kan du lett velge hvilken valuta du vil se prisen i og hvilket språk siden skal være på. Siden er oversiktlig og veldig praktisk.
Lurt triks: Skaff deg ekstra gratisovernattinger med Hotels.com sitt bonusprogram
Mange har vært borti bonus-programmet til Hotels.com, Welcome Rewards. Her er en kreativ måte du kan bruke det til å få mange flere gratis bonusovernattinger enn du vil klare på egenhånd. Tipset er lovlig og helt gratis, men muligens en smule utspekulert ;)
Fly gratis til og fra Torp med Widerøe
Dette tilbudet gjelder kun til og fra Torp flyplass. Det forutsetter også at du allerede har kjøpt en flybillett med Norwegian på samme strekning samme dag, og at Widerøe har ledig plass på den ønskede flyvningen.
Interrailbillett fra NSB
En interrailbillett koster bare rundt 2000 kroner og gir deg muligheten til å reise mye for lite penger. Les mer på NSB sine sider!
SAS - ofte billigere enn du tror
Man kommer ofte ikke utenom SAS hvis en har planer om å fly innenlands i Norge. Ofte har de også vel så billige billetter som Norwegian når alle gebyrer er regnet med. Sjekk også ut deres internasjonale flyvninger.
Hotels.com - enkelt å finne hotell der du trenger det
På denne siden kan man søke etter hoteller nær sagt hvor som helst i verden. Denne tjenesten gir ikke alltid de billigste alternativene, men er et flott sted å starte søket.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen reise & overnatting?