Gratis for bedrifter

Privatpersoner er ikke de eneste som kan nyte godt av produktprøver og andre godbiter. Her finner du gratis ting og vareprøver for bedrifter og enkeltmannsforetak, samt andre tilbud som passer i kategorien.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Vil du starte eget enkeltpersonforetak? La Conta gjøre jobben gratis
Har du lekt med tanken om å opprette ditt eget firma, men ikke orket pga. papirmølla? Conta - velkjent for sitt fakturaprogram - hjelper deg gratis med å registrere ditt enkeltpersonforetak (eller enkeltmannsforetak som det het før).
Vil du starte ditt eget AS? La Conta fikse det gratis for deg
Vurderer du å starte din egen bedrift, men orker ikke tanken på papirmølla for å danne et AS? Da bør du sjekke ut denne tjenesten fra Conta - kjent for fakturaprogrammet sitt - de ordner rett og slett hele greia for deg på en enkel måte.
Troms: Gratis PR-håndbok for bedrifter, organisasjoner og gründere
Bedrifter, organisasjoner og gründere i Troms fylke får boka Den lille PR-håndboka gratis av firmaet Nordstjerna. Boka tar opp forskjellene mellom vanlig markedsføring og PR. I tillegg finner du tips for å komme i gang med arbeidet.
Gratis logoforslag for bedrifter
Å utarbeide logoer for nye bedrifter er ikke billig. Logomesteren gir din bedrift et gratis og profesjonelt forslag. Ønsker man å bruke den foreslåtte logoen, men tilbudet er helt uforpliktende.
Oslo: Gratis smaksprøve på overtidsmat for bedrifter
Hos Pizza Baronen kan bedriften din få en gratis smaksprøve på ulik overtidsmat de tilbyr. Er ikke ditt firma kunde hos dem per i dag? Da kan du ringe 22 33 22 33 for å få en smaksprøve!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.