< >
Annonse:

Brusen i en gjerrigknarks liv

Brusen i en gjerrigknarks liv En troende gjerrigknark drikker selvsagt ikke brus, men noen ganger er det langt mellom liv og lære. Da kan det være på sin plass med noen tips - kanskje du har flere? Trykk her for å besøke »

De aller fleste liker brus, men med colapriser opp i 50 kroner literen, gjelder det å være på vakt når man skal dekke inn søtsuget med bobler.

Følg tipsene – og spar penger!

Tips 1: Den beste måten å spare penger på er selvfølgelig å slutte å drikke brus. Vann er billigere og sunnere!

Tips 2: Hvis du ikke kan slutte helt å drikke brus, bør du prøve å halvere forbruket til familien din, det vil hjelpe mye. Husk at man ikke drikker mer enn man faktisk har på lager!

Tips 3: Salg på brus varierer mye, men det kan virke som Coca-Cola og Pepsi skifter på å ha salg. Så enten bør du handle mye når det er salg, eller variere mellom merkene avhengig av hva som er på salg. Mange kjeder har varianten kjøp 5 - betal for 3.

Tips 4: Mindre flasker er som oftest dyrere, så du bør unngå å kjøpe det. Hold deg til de store flaskene.

Tips 5: Kjøp de billige brusflaskene fra kjedene - f.eks. First Price. Fyll innholdet over i originalflaskene til Coca-Cola, Fanta osv. når ungene skal få sin lørdagskos. Det er utrolig hvor mye en flaske og etikett har å si.

Tips 6: Reis til Sverige og kjøp store mengder brus der. Husk å gjemme boksene/flaskene et lurt sted så ikke ungene finner dem - da går vinningen fort opp i spinningen.

Tips 7: Du sparer store pengesummer dersom du enten finner frem den gamle Sodastreammaskinen til sprudlevann eller kjøper en ny brusmaskin, f.eks. i nettbutikken til MPX. Ungene elsker å gjøre jobben selv og da er det vel rett og rimelig at de får bruke litt smakstilsetning også?

Tips 8: Følg godt med i tilbudsavisene hver eneste uke. Det er alltid tilbud på usunne ting som brus (dessverre?).

Kanskje du kan komme på tips 9 og 10 selv? Hjelp oss davel!

Tilbyder: MPX
Leter du etter noe spesifikt?