Mobilabonnement: Oversikt over alle mobilselskaper med familieabonnement

Mobilabonnement: Oversikt over alle mobilselskaper med familieabonnement
Flere mobilselskaper tilbyr nå familieabonnement der man som gruppe (man behøver ikke å være en faktisk familie) får billigere priser og andre fordeler dersom alle bruker samme mobilselskap / mobilabonnement.

Her er en full oversikt over alle mobilselskapene som tilbyr familieabonnement:

TIPS: Man behøver ikke å være en faktisk familie for å benytte seg av slike tilbud. Du kan altså spare penger på å gå sammen med venner, naboer og bekjente og lage «en familie» som kan tegne et slikt abonnement.

Fordelen med å inngå slike avtaler er at man får grupperabatt, altså lavere pris enn om hver og en person skulle inngått abonnementet enkeltvis.

OneCall – Familiepakka

I Familiepakke fra Onecall kan du bestille mobilabonnement for opptil 6 personer. Velg mellom 2 til 60 GB data som så kan fordeles fritt mellom alle som er med i familien. Alle medlemmer har også fri tale og fri SMS inkludert. Det er ingen bindingstid og ubrukte mobildata overføres til neste måned (rollover).

Abonnementene koster fra 299 kroner (2GB data) til 899 kroner (60 GB data) for to personer. Hver ekstra person som legges til koster så 100 kroner ekstra.

Bestill her »

Talkmore – Talkmore Familie

I Talkmore Familie kan du bestille mobilabonnement for opptil 10 personer. Det skilles mellom barn under 18 år og voksne. Velg fra 3 GB til 80 GB data som fordeles mellom alle medlemmene av eieren av abonnementet. Alle medlemmer har fri tale, SMS og MMS. I tillegg er det rollover på data på fordelt felles data (både for eier og bruker). Du kan ikke fordele rollover til noen andre i familien, den gjelder per familiemedlem.

Abonnementene koster fra 429 kroner per måned (3 GB data) til 1049 kroner per måned (80 GB data) for to personer. For hver voksen du legger til i familien tilkommer 130 kroner eller 100 kroner hvis den du legger til er under 18 år.

Er en ny kunde kan en også få 10 GB ekstra i velkomstgave til fordeling på familien dersom en oppretter abonnement.

Bestill her »

Telia – Familieabonnement

I Telia sitt familieabonnement kan du samle opptil 8 personer. Du kan velge mellom 3 GB til 15 GB data, som hvert medlem i familien får. Det er også mulig å bestille ubegrenset med data til hele familien. Alle medlemmer har fri tale, SMS og MMS. I tillegg så kan ubrukte data overføres til neste måned (rollover) eller deles med andre medlemmer av familien.

Abonnementene koster fra 498 kroner (3 GB data) til 948 kroner (Ubegrenset data) for to personer. For hver person du legger til i familien tilkommer 249 kroner per måned for abonnementene med begrenset data og 399 kroner per måned for abonnementet med ubegrenset data.

Bestill her »

NorgesEnergi – Familiebonus

NorgesEnergi tilbyr 15% rabatt dersom du samler flere i familien hos dem. Du kan velge akkurat hvilket av deres abonnementer du vil for hver enkelt person og er man knyttet sammen så får man altså 15% rabatt på hver av abonnementene.

Velg først abonnementet du ønsker, og legg deretter enkelt til flere familiemedlemmer i bestillingen. Familiebonusen vises tydelig på mobilregningen.

Bestill her »

ICE – famileabonnement - iceFamilie

Med iceFamilie fra ICE kan familien samle alle sine mobilabonnement på en faktura. Trygghetspakken iceTrygg er inkludert kostnadsfritt (inneholder nettslett, trygg netthandel og hjelp ved ID-tyveri). Voksne velger mellom de ordinære abonnementene til ICE, mens barn og unge under 29 år får billigere abonnement enn voksne.

Bestill her »

Fjordkraft – Mobilabonnement Familiepakke

Fjordkraft sitt familieabonnement fungerer på den måten at alle medlemmer av familien / gruppen fritt kan velge det mobilabonnementet som passer dem best. I praksis bestiller en da alle abonnementene en ønsker til de ulike familiemedlemmene i samme bestilling. En vil da få en regning og oversikt over hver enkelt medlems forbruk på en regning.

Bestill her »

Telenor – Familiebonus

Telenor Familebonus er en ordning hvor en gruppe på minst 2 personer knyttes sammen for å få bonusdata de ulike medlemmene kan benytte. Du kan invitere med hvem du vil i din Familiebonus. Dataen samles i en felles pott, som du kan fordele som du vil. Jo flere du inviterer, jo mer bonusdata får dere - hver måned!

Bestill her »