Julekalenderoversikt 2023

Her finner du den beste oversikten over norske julekalendere og adventskalendere på nett - ved siden av min egen selvfølgelig. Jeg konsentrerer meg hovedsaklig om kalendere av den gavmilde sorten, det vil si de med flotte premier! Tips meg på rune@gjerrigknark.com.

Gjerrigknarkens egen julekalender for 2024:

Gjerrigknark.com arrangerer også i
2024 julekalender med daglige premier. Du kan vinne iPhone 15 Pro, flaxlodd, godteri og sjokolade!

Registrer deg nå: Bli med på julekalenderen min »
  • Utvalgte
  • Nyeste
  • Siste uke
  • Siste år
Skjul detaljer
Barbershop julekalender
I Barbershop sin julekalender i 2023 kan du vinne en Playstation 5. Til sammen er det premier verdt 25 000 kroner - og dagspremiene er i alle fall flotte produkter fra nettsiden deres!
Kitchn julekalender
I Kitchn sin julekalender kan du vinne kalendergaver hver dag i desember frem til julaften. Samlet verdi på de 24 kalenderpakkene? Usikker, men i fjor var det rundt 50 000 kroner. Du må være kundeklubbmedlem og bruke appen - men begge deler koster deg ingenting.
Vinn mellom 1 000 og 100 000 kroner hver dag i Scoopr sin julekalender
I denne julekalenderen gjemmer det seg penger bak hver luke. Du kan vinne mellom 1000 og 100 000 kroner hver dag i desember som du kan bruke til å betale gjeld. Trykk på "julekalender" i menyen deres for å gå til kalenderen.
Netthandelen julekalender
I årets julekalender fra Netthandelen kan du vinne premier verdt 10 000 kroner. Jeg er i alle fall spent på å se hvilke det er. Det gjelder å svare på daglige spørsmål for å få flest mulig lodd i trekningene som ser mandager.
Kondomeriet julekalender
Kondomeriets julekalender er selvsagt beregnet for oss voksne. Spørsmålene er enkle og ingen utfordring. Det kåres daglige vinnere av pirrende premier. Hovedpremien er en goodiebag med leketøy og tilbehør til en verdi av 4000 kr.
Proshop julekalender
I Proshop sin julekalender i 2023 kan du vinne fete elektronikk-premier verdt 282 000 kroner - vilt. Hovedpremien er en Samsung QLED TV. Jeg tar gjerne imot harde pakker fra julenissen, du også?
Lampemesteren julekalender
I Lampemesterens julekalender for 2023 kan du faktisk vinne premier for hele 205 000 kroner - helt vilt. Denne MÅ vi bare delta i - premie hver dag og ekstra gavmilde er de på adventssøndagene!
Julegenserbutikken Silly Santa julekalender
Julegenserbutikken Silly Santa har sin egen julekalender - anbefales for moro. I årets kalender kan du vinne julepysjer, julegensere, HappyHoodies og masse morsomt tilbehør. Premiene har en samlet verdi på over 20.000 kr!
Filmwebs julekalender
Filmweb er tradisjonelt en kalender med bra premier, så den liker vi. I kalenderen for 2023 kan du vinne Playstation 5, Viaplay gavekort, kinogavekort og Apple TV. Jo flere dager du deltar, jo større vinnersjanse har du.
Elkjøp julekalender
Elkjøp er et paradis for oss som elsker harde pakker under juletreet. I Elkjøp sin julekalender kan du også i år vinne supre premier som får de fleste nordmenn til å juble! Du må være eller bli medlem i kundeklubben for å være med i trekningen av premier verdt over 175 000 kroner.
Systemkjøp julekalender
Med en rekke matnyttige premier i julekalenderen er dette faktisk en av mine favoritter! Årets premier vet jeg ikke ennå men i fjor kunne du vinne 2 kg Kvikk Lunsj (jeg vant!), en sekk med Sørlandschips, ett års forbruk av Friele Frokostkaffe, et helt fenalår, 10 kilos Jarlsberg-ostehjul, Coca-Cola-produkter og diverse universal-gavekort mm. Systeminnkjøp er en innkjøpskjede for restauranter og serveringssteder - men alle kan delta!
Elon julekalender
I Elon sin julekalender kan du vinne harde pakker verdt til sammen 120 000 kroner - premiene er nyttige elektriske artikler, ser det ut til. Du må bli medlem i kundeklubben Elon Club for å delta - men selve lukeskrapingen er kjapt unnagjort.
Bagorama julekalender
Bagorama tilbyr vesker, kofferter, accessories og reiseartikler, og nettopp slike premier kan du vinne i deres julekalender for 2023. Premiene kommer fra North Pioneer, Lycke Oslo, Puccini, Guess, Adax, Kipling, Samsonite, Beckmann, Secrid og mange flere.
Power julekalender
I Power sin julekalender for 2023 kan du vinne en Apple iPhone 15, 5000 kroner i MyPOWER-bonus, Samsung Galaxy Watch 4 og flere mindre bonuser. Du må være eller bli medlem i kundeklubben for å delta.
Sport Outlet julekalender
I Sport Outlet sin julekalender 2023 kan du vinne gavekort som igjen gir deg en masse sportsutstyr og -klær. Det trekkes en gavekort-vinner 4., 11. og 18. desember som får gavekort verdt 2500 kr. Hovedpremien er et gavekort på hele 10 000 kroner!
Norske Bunader julekalender
Norske Bunader er, som navnet tilsier, en av Norges største leverandører av bunad og tilbehør. Foreløpig vet jeg ikke noe om premiene, men tidligere har det vært gavekort hver dag og større gavekort i hovedpremie.
Aclima julekalender
Aclima er en norsk tekstilbedrift innen sport og friluftsliv. Bedriften arrangerer sin egen julekalender i 2023, men foreløpig er premiene ukjent. Dersom du finner den samme tingen under tre forskjellige luker, vinner du!
Sigdal Kjøkken julekalender
Siden jeg i mange år bodde i nettopp Sigdal, er det jo litt ekstra flott å delta i julekalenderen til Sigdal Kjøkken. Hjørnesteinsbedriften kjører ukeskonkurranser på Facebook med forskjellige premier - første uken kan du vinne en super Smeg SMF02 kjøkkenmaskin i valgfri farge.
Kid interiør julekalender
I Kid interiør sin julekalender kan du vinne fine premier hver dag frem mot jul. Ganske sikker på at premiepotten inneholder premier fra sortimentet deres, men det finner vi ut snart!
Mobit julekalender
Mobit er spesialister på mobil og IT, og det er nærliggende å forvente at premiene kommer fra store og kjente merkenavn innen elektronikkbransjen. Jeg gleder meg i alle fall - premiepotten har tidligere vært bra stor!
Multitrend julekalender
Er du glad i interiør og alt som hører til det begrepet? Multitrend fra Åmli har også i 2023 en egen julekalender - full av premier. Hovedgevinsten er Julemorgen juleservise verdt 10 000 kroner.
Finansforbundet julekalender
Hver dag frem til julaften kan du vinne et Luksusgavekort verdt 500 kroner. Man skulle kanskje tro at Finansforbundet var stinne av gryn, de driver jo med finans! :) Dette er en gammel traver som jeg setter pris på (!) å delta i.
Pensjonistforbundet julekalender
Pensjonistforbundet deler ut flaxlodd til ti heldige vinnere hver dag i julekalenderen for 2023 - og hovedpremien er et syvdagers cruise i Middelhavet for inntil to personer med en verdi på kr 19 980 kr.
Meny julelotteri med daglige matpremier frem til jul
Ikke en klassisk julekalender, men Meny har så bra premier at de må bli med. I julelotteriet deres kan du vinne mat- og dagligvarepremier hver dag - alt fra ribbe til kaffe, søtsaker og vaskemiddel. Og det kåres riktig mange vinnere hver dag! Dette smaker det virkelig jul av!
Delta julekalender
I Delta sin julekalender for 2023 kan du vinne mange fine premier - men jeg vet ikke hvilke før kalenderen starter opp 1. desember. Tips meg gjerne om du finner det ut før meg.
Mester Grønn julekalender
I denne julekalenderen til Mester Grønn kan du julen 2023 hver dag vinne gavekort. Hovedpremien er et heftig gavekort fra Mester Grønn verdt 5 000 kroner - det blir det mye blomster av... Det trekkes både dagsvinnere og en hovedvinner frem til julaften. En av mine godbiter denne!
Byggern julekalender
Byggern har hvert år sin egen julekalender med flotte premier fra sortimentet sitt. I 2023 kan du bl.a. vinne borskrutrekker, alpinhansker, vannspreder, oppbevaringssystem, vindusvasker og til og med ei ytterdør.
SPAR julekalender
I Spar sin julekalender 2023 kan du vinne premier fra Spar og Coca-Cola - gavekort på 1000 kr fra Spar og gøyal julegenser fra Coca-Cola. På julaften blir det trukket tre vinnere som vil få julegenser og pizzaovn fra Coca-Cola og et gavekort på 1000 kr hos SPAR. Hver dag frem til 24. desember får du et spørsmål som skal besvares - spørsmålet pleier å være enkelt.
Ringo julekalender
Det er neppe noen stor overraskelse at du kan vinne leker i Ringo sin julekalender i 2023, men det er det jo såvisst ikke noe galt i. Tydeligvis ligger det også gavekort i potten.
Fagforbundets julekalender
Fagforbundets julekalender har enkle spørsmål og fine premier. Jeg skimter både kopper, ryggsekk, høyttalere og annet snacks. Fort gjort å delta, så anbefales!
Norwegian julekalender
I Norwegian sin julekalender for 2023 kan du vinne daglige premier verdt tusenvis av kroner og ikke minst hovedpremien som er en reise til Svalbard for 2 personer - verdt hele 50 000 kroner.
Nexlan Direktronik julekalender
I denne kalenderen kan du vinne datarelaterte premier i alle fall. Enn så lenge vet jeg ikke så mye mer, men det sjekker jeg opp når den starter. Harde pakker er alltid kjekke å vinne, veit du!
Platekompaniets julekalender
Om du holder ut å få tilbud fra Platekompaniet (tilbudskalender mao.), er du med i trekningen 10. januar 2024 der du kan velge mellom en PlayStation 5-konsoll eller to festivalpass til Tons of Rock 2024.
Riff Raff julekalender
Riff Raff er en nettbutikk som satser på hårfarge og AC/DC t-skjorter. Hovedgevinsten i julekalenderen for 2023 er en rosa Squier Sonic Stratocaster gitar, men det trekkes premier hver eneste dag frem til julaften. Forhåndspåmelder du deg før 1. desember, er du med i trekningen av et gavekort på 500 kroner.
Hertz julekalender
Hertz har virkelig en julekalender som får mitt gjerrige hjerte til å slå fortere - du kan vinne premier verdt over 40 000 kroner i 2023-kalenderen - Sony PlayStation 5 FC24, Apple AirPods Max, Garmin Fenix 7 og Apple iPhone 15 Pro. Starter hver søndag med nye ukespremier.
Toyota julekalender
Endelig en premie som monner i det daglige. Deltar du i Toyota sin julekalender, kan du vinne dagspremier og ikke minst få lodd i trekningen av hovedpremien - i 2023 er det tre måneder med en Toyota bZ4X til disposisjon.
Gratiskryssord.no julekalender
Mange er glad i kryssord, og da passer det jo perfekt med kryssord og julekalender. Gratiskryssord.no kommer med et nytt kryssord som skjuler seg bak hver luke. Ved å løse dagens kryssord får man en bokstav. Når man har fått tak i alle 24 bokstavene, så kan man sette sammen til et løsningsord. Da er du med i trekningen av 25 flaxlodd - og det kåres fire vinnere!
OBOS julekalender - for OBOS-medlemmer
Supre premier i denne julekalenderen, men den er altså kun for OBOS-medlemmer. Du kan vinne en iPhone 15 fra Talkmore, reisegavekort på 15 000 kroner fra Apollo og på selveste juleaften trekkes en heldig vinner av 50 000 kroner fra OBOS-banken.
Den Dama julekalender
Den Dama fashion klesbutikk har egen julekalender med daglig luke der du kan vinne klær og andre fine premier - denne passer nok best for damer. Trekning skjer hver dag - og foregår på instagram.
Evenstad Musikk julekalender
Evenstad Musikk har sin egen julekalender, og der kan du vinne gitarer, lydkort, monitorer og mye mer. Kjekt med en nesten lokal kalender - Evenstad holder til i Grimstad.
Språkrådet julekalender
Er du like glad i språk som det jeg er, deltar du i Språkrådets julekalender. Selv om jeg for i årets adventskalender for 2023 ennå ikke vet noe om premiene, så pleier spørsmålene å være så lærerike at jeg egentlig ikke bryr meg!
Vis flere »
Vis flere »
Barbershop julekalender
I Barbershop sin julekalender i 2023 kan du vinne en Playstation 5. Til sammen er det premier verdt 25 000 kroner - og dagspremiene er i alle fall flotte produkter fra nettsiden deres!
Netthandelen julekalender
I årets julekalender fra Netthandelen kan du vinne premier verdt 10 000 kroner. Jeg er i alle fall spent på å se hvilke det er. Det gjelder å svare på daglige spørsmål for å få flest mulig lodd i trekningene som ser mandager.
Lampemesteren julekalender
I Lampemesterens julekalender for 2023 kan du faktisk vinne premier for hele 205 000 kroner - helt vilt. Denne MÅ vi bare delta i - premie hver dag og ekstra gavmilde er de på adventssøndagene!
Meny julelotteri med daglige matpremier frem til jul
Ikke en klassisk julekalender, men Meny har så bra premier at de må bli med. I julelotteriet deres kan du vinne mat- og dagligvarepremier hver dag - alt fra ribbe til kaffe, søtsaker og vaskemiddel. Og det kåres riktig mange vinnere hver dag! Dette smaker det virkelig jul av!
Evenstad Musikk julekalender
Evenstad Musikk har sin egen julekalender, og der kan du vinne gitarer, lydkort, monitorer og mye mer. Kjekt med en nesten lokal kalender - Evenstad holder til i Grimstad.
Power julekalender
I Power sin julekalender for 2023 kan du vinne en Apple iPhone 15, 5000 kroner i MyPOWER-bonus, Samsung Galaxy Watch 4 og flere mindre bonuser. Du må være eller bli medlem i kundeklubben for å delta.
Riff Raff julekalender
Riff Raff er en nettbutikk som satser på hårfarge og AC/DC t-skjorter. Hovedgevinsten i julekalenderen for 2023 er en rosa Squier Sonic Stratocaster gitar, men det trekkes premier hver eneste dag frem til julaften. Forhåndspåmelder du deg før 1. desember, er du med i trekningen av et gavekort på 500 kroner.
Mobit julekalender
Mobit er spesialister på mobil og IT, og det er nærliggende å forvente at premiene kommer fra store og kjente merkenavn innen elektronikkbransjen. Jeg gleder meg i alle fall - premiepotten har tidligere vært bra stor!
Filmwebs julekalender
Filmweb er tradisjonelt en kalender med bra premier, så den liker vi. I kalenderen for 2023 kan du vinne Playstation 5, Viaplay gavekort, kinogavekort og Apple TV. Jo flere dager du deltar, jo større vinnersjanse har du.
Pensjonistforbundet julekalender
Pensjonistforbundet deler ut flaxlodd til ti heldige vinnere hver dag i julekalenderen for 2023 - og hovedpremien er et syvdagers cruise i Middelhavet for inntil to personer med en verdi på kr 19 980 kr.
Aclima julekalender
Aclima er en norsk tekstilbedrift innen sport og friluftsliv. Bedriften arrangerer sin egen julekalender i 2023, men foreløpig er premiene ukjent. Dersom du finner den samme tingen under tre forskjellige luker, vinner du!
Byggern julekalender
Byggern har hvert år sin egen julekalender med flotte premier fra sortimentet sitt. I 2023 kan du bl.a. vinne borskrutrekker, alpinhansker, vannspreder, oppbevaringssystem, vindusvasker og til og med ei ytterdør.
SPAR julekalender
I Spar sin julekalender 2023 kan du vinne premier fra Spar og Coca-Cola - gavekort på 1000 kr fra Spar og gøyal julegenser fra Coca-Cola. På julaften blir det trukket tre vinnere som vil få julegenser og pizzaovn fra Coca-Cola og et gavekort på 1000 kr hos SPAR. Hver dag frem til 24. desember får du et spørsmål som skal besvares - spørsmålet pleier å være enkelt.
Platekompaniets julekalender
Om du holder ut å få tilbud fra Platekompaniet (tilbudskalender mao.), er du med i trekningen 10. januar 2024 der du kan velge mellom en PlayStation 5-konsoll eller to festivalpass til Tons of Rock 2024.
Kitchn julekalender
I Kitchn sin julekalender kan du vinne kalendergaver hver dag i desember frem til julaften. Samlet verdi på de 24 kalenderpakkene? Usikker, men i fjor var det rundt 50 000 kroner. Du må være kundeklubbmedlem og bruke appen - men begge deler koster deg ingenting.
Vinn mellom 1 000 og 100 000 kroner hver dag i Scoopr sin julekalender
I denne julekalenderen gjemmer det seg penger bak hver luke. Du kan vinne mellom 1000 og 100 000 kroner hver dag i desember som du kan bruke til å betale gjeld. Trykk på "julekalender" i menyen deres for å gå til kalenderen.
Kondomeriet julekalender
Kondomeriets julekalender er selvsagt beregnet for oss voksne. Spørsmålene er enkle og ingen utfordring. Det kåres daglige vinnere av pirrende premier. Hovedpremien er en goodiebag med leketøy og tilbehør til en verdi av 4000 kr.
Julegenserbutikken Silly Santa julekalender
Julegenserbutikken Silly Santa har sin egen julekalender - anbefales for moro. I årets kalender kan du vinne julepysjer, julegensere, HappyHoodies og masse morsomt tilbehør. Premiene har en samlet verdi på over 20.000 kr!
Vis flere »
Vis flere »
Barbershop julekalender
I Barbershop sin julekalender i 2023 kan du vinne en Playstation 5. Til sammen er det premier verdt 25 000 kroner - og dagspremiene er i alle fall flotte produkter fra nettsiden deres!
SPAR julekalender
I Spar sin julekalender 2023 kan du vinne premier fra Spar og Coca-Cola - gavekort på 1000 kr fra Spar og gøyal julegenser fra Coca-Cola. På julaften blir det trukket tre vinnere som vil få julegenser og pizzaovn fra Coca-Cola og et gavekort på 1000 kr hos SPAR. Hver dag frem til 24. desember får du et spørsmål som skal besvares - spørsmålet pleier å være enkelt.
Meny julelotteri med daglige matpremier frem til jul
Ikke en klassisk julekalender, men Meny har så bra premier at de må bli med. I julelotteriet deres kan du vinne mat- og dagligvarepremier hver dag - alt fra ribbe til kaffe, søtsaker og vaskemiddel. Og det kåres riktig mange vinnere hver dag! Dette smaker det virkelig jul av!
Platekompaniets julekalender
Om du holder ut å få tilbud fra Platekompaniet (tilbudskalender mao.), er du med i trekningen 10. januar 2024 der du kan velge mellom en PlayStation 5-konsoll eller to festivalpass til Tons of Rock 2024.
Evenstad Musikk julekalender
Evenstad Musikk har sin egen julekalender, og der kan du vinne gitarer, lydkort, monitorer og mye mer. Kjekt med en nesten lokal kalender - Evenstad holder til i Grimstad.
Power julekalender
I Power sin julekalender for 2023 kan du vinne en Apple iPhone 15, 5000 kroner i MyPOWER-bonus, Samsung Galaxy Watch 4 og flere mindre bonuser. Du må være eller bli medlem i kundeklubben for å delta.
Netthandelen julekalender
I årets julekalender fra Netthandelen kan du vinne premier verdt 10 000 kroner. Jeg er i alle fall spent på å se hvilke det er. Det gjelder å svare på daglige spørsmål for å få flest mulig lodd i trekningene som ser mandager.
Riff Raff julekalender
Riff Raff er en nettbutikk som satser på hårfarge og AC/DC t-skjorter. Hovedgevinsten i julekalenderen for 2023 er en rosa Squier Sonic Stratocaster gitar, men det trekkes premier hver eneste dag frem til julaften. Forhåndspåmelder du deg før 1. desember, er du med i trekningen av et gavekort på 500 kroner.
Mobit julekalender
Mobit er spesialister på mobil og IT, og det er nærliggende å forvente at premiene kommer fra store og kjente merkenavn innen elektronikkbransjen. Jeg gleder meg i alle fall - premiepotten har tidligere vært bra stor!
Lampemesteren julekalender
I Lampemesterens julekalender for 2023 kan du faktisk vinne premier for hele 205 000 kroner - helt vilt. Denne MÅ vi bare delta i - premie hver dag og ekstra gavmilde er de på adventssøndagene!
Filmwebs julekalender
Filmweb er tradisjonelt en kalender med bra premier, så den liker vi. I kalenderen for 2023 kan du vinne Playstation 5, Viaplay gavekort, kinogavekort og Apple TV. Jo flere dager du deltar, jo større vinnersjanse har du.
Pensjonistforbundet julekalender
Pensjonistforbundet deler ut flaxlodd til ti heldige vinnere hver dag i julekalenderen for 2023 - og hovedpremien er et syvdagers cruise i Middelhavet for inntil to personer med en verdi på kr 19 980 kr.
Aclima julekalender
Aclima er en norsk tekstilbedrift innen sport og friluftsliv. Bedriften arrangerer sin egen julekalender i 2023, men foreløpig er premiene ukjent. Dersom du finner den samme tingen under tre forskjellige luker, vinner du!
Byggern julekalender
Byggern har hvert år sin egen julekalender med flotte premier fra sortimentet sitt. I 2023 kan du bl.a. vinne borskrutrekker, alpinhansker, vannspreder, oppbevaringssystem, vindusvasker og til og med ei ytterdør.
Vis flere »
Vis flere »
Vinn mellom 1 000 og 100 000 kroner hver dag i Scoopr sin julekalender
I denne julekalenderen gjemmer det seg penger bak hver luke. Du kan vinne mellom 1000 og 100 000 kroner hver dag i desember som du kan bruke til å betale gjeld. Trykk på "julekalender" i menyen deres for å gå til kalenderen.
Proshop julekalender
I Proshop sin julekalender i 2023 kan du vinne fete elektronikk-premier verdt 282 000 kroner - vilt. Hovedpremien er en Samsung QLED TV. Jeg tar gjerne imot harde pakker fra julenissen, du også?
Kitchn julekalender
I Kitchn sin julekalender kan du vinne kalendergaver hver dag i desember frem til julaften. Samlet verdi på de 24 kalenderpakkene? Usikker, men i fjor var det rundt 50 000 kroner. Du må være kundeklubbmedlem og bruke appen - men begge deler koster deg ingenting.
Julegenserbutikken Silly Santa julekalender
Julegenserbutikken Silly Santa har sin egen julekalender - anbefales for moro. I årets kalender kan du vinne julepysjer, julegensere, HappyHoodies og masse morsomt tilbehør. Premiene har en samlet verdi på over 20.000 kr!
Meny julelotteri med daglige matpremier frem til jul
Ikke en klassisk julekalender, men Meny har så bra premier at de må bli med. I julelotteriet deres kan du vinne mat- og dagligvarepremier hver dag - alt fra ribbe til kaffe, søtsaker og vaskemiddel. Og det kåres riktig mange vinnere hver dag! Dette smaker det virkelig jul av!
Norwegian julekalender
I Norwegian sin julekalender for 2023 kan du vinne daglige premier verdt tusenvis av kroner og ikke minst hovedpremien som er en reise til Svalbard for 2 personer - verdt hele 50 000 kroner.
Kondomeriet julekalender
Kondomeriets julekalender er selvsagt beregnet for oss voksne. Spørsmålene er enkle og ingen utfordring. Det kåres daglige vinnere av pirrende premier. Hovedpremien er en goodiebag med leketøy og tilbehør til en verdi av 4000 kr.
SPAR julekalender
I Spar sin julekalender 2023 kan du vinne premier fra Spar og Coca-Cola - gavekort på 1000 kr fra Spar og gøyal julegenser fra Coca-Cola. På julaften blir det trukket tre vinnere som vil få julegenser og pizzaovn fra Coca-Cola og et gavekort på 1000 kr hos SPAR. Hver dag frem til 24. desember får du et spørsmål som skal besvares - spørsmålet pleier å være enkelt.
Kid interiør julekalender
I Kid interiør sin julekalender kan du vinne fine premier hver dag frem mot jul. Ganske sikker på at premiepotten inneholder premier fra sortimentet deres, men det finner vi ut snart!
Sport Outlet julekalender
I Sport Outlet sin julekalender 2023 kan du vinne gavekort som igjen gir deg en masse sportsutstyr og -klær. Det trekkes en gavekort-vinner 4., 11. og 18. desember som får gavekort verdt 2500 kr. Hovedpremien er et gavekort på hele 10 000 kroner!
Lampemesteren julekalender
I Lampemesterens julekalender for 2023 kan du faktisk vinne premier for hele 205 000 kroner - helt vilt. Denne MÅ vi bare delta i - premie hver dag og ekstra gavmilde er de på adventssøndagene!
Mester Grønn julekalender
I denne julekalenderen til Mester Grønn kan du julen 2023 hver dag vinne gavekort. Hovedpremien er et heftig gavekort fra Mester Grønn verdt 5 000 kroner - det blir det mye blomster av... Det trekkes både dagsvinnere og en hovedvinner frem til julaften. En av mine godbiter denne!
Hertz julekalender
Hertz har virkelig en julekalender som får mitt gjerrige hjerte til å slå fortere - du kan vinne premier verdt over 40 000 kroner i 2023-kalenderen - Sony PlayStation 5 FC24, Apple AirPods Max, Garmin Fenix 7 og Apple iPhone 15 Pro. Starter hver søndag med nye ukespremier.
Filmwebs julekalender
Filmweb er tradisjonelt en kalender med bra premier, så den liker vi. I kalenderen for 2023 kan du vinne Playstation 5, Viaplay gavekort, kinogavekort og Apple TV. Jo flere dager du deltar, jo større vinnersjanse har du.
Power julekalender
I Power sin julekalender for 2023 kan du vinne en Apple iPhone 15, 5000 kroner i MyPOWER-bonus, Samsung Galaxy Watch 4 og flere mindre bonuser. Du må være eller bli medlem i kundeklubben for å delta.
Bagorama julekalender
Bagorama tilbyr vesker, kofferter, accessories og reiseartikler, og nettopp slike premier kan du vinne i deres julekalender for 2023. Premiene kommer fra North Pioneer, Lycke Oslo, Puccini, Guess, Adax, Kipling, Samsonite, Beckmann, Secrid og mange flere.
Toyota julekalender
Endelig en premie som monner i det daglige. Deltar du i Toyota sin julekalender, kan du vinne dagspremier og ikke minst få lodd i trekningen av hovedpremien - i 2023 er det tre måneder med en Toyota bZ4X til disposisjon.
Sigdal Kjøkken julekalender
Siden jeg i mange år bodde i nettopp Sigdal, er det jo litt ekstra flott å delta i julekalenderen til Sigdal Kjøkken. Hjørnesteinsbedriften kjører ukeskonkurranser på Facebook med forskjellige premier - første uken kan du vinne en super Smeg SMF02 kjøkkenmaskin i valgfri farge.
Systemkjøp julekalender
Med en rekke matnyttige premier i julekalenderen er dette faktisk en av mine favoritter! Årets premier vet jeg ikke ennå men i fjor kunne du vinne 2 kg Kvikk Lunsj (jeg vant!), en sekk med Sørlandschips, ett års forbruk av Friele Frokostkaffe, et helt fenalår, 10 kilos Jarlsberg-ostehjul, Coca-Cola-produkter og diverse universal-gavekort mm. Systeminnkjøp er en innkjøpskjede for restauranter og serveringssteder - men alle kan delta!
Platekompaniets julekalender
Om du holder ut å få tilbud fra Platekompaniet (tilbudskalender mao.), er du med i trekningen 10. januar 2024 der du kan velge mellom en PlayStation 5-konsoll eller to festivalpass til Tons of Rock 2024.
Byggern julekalender
Byggern har hvert år sin egen julekalender med flotte premier fra sortimentet sitt. I 2023 kan du bl.a. vinne borskrutrekker, alpinhansker, vannspreder, oppbevaringssystem, vindusvasker og til og med ei ytterdør.
Netthandelen julekalender
I årets julekalender fra Netthandelen kan du vinne premier verdt 10 000 kroner. Jeg er i alle fall spent på å se hvilke det er. Det gjelder å svare på daglige spørsmål for å få flest mulig lodd i trekningene som ser mandager.
Aclima julekalender
Aclima er en norsk tekstilbedrift innen sport og friluftsliv. Bedriften arrangerer sin egen julekalender i 2023, men foreløpig er premiene ukjent. Dersom du finner den samme tingen under tre forskjellige luker, vinner du!
Norske Bunader julekalender
Norske Bunader er, som navnet tilsier, en av Norges største leverandører av bunad og tilbehør. Foreløpig vet jeg ikke noe om premiene, men tidligere har det vært gavekort hver dag og større gavekort i hovedpremie.
Elkjøp julekalender
Elkjøp er et paradis for oss som elsker harde pakker under juletreet. I Elkjøp sin julekalender kan du også i år vinne supre premier som får de fleste nordmenn til å juble! Du må være eller bli medlem i kundeklubben for å være med i trekningen av premier verdt over 175 000 kroner.
Ringo julekalender
Det er neppe noen stor overraskelse at du kan vinne leker i Ringo sin julekalender i 2023, men det er det jo såvisst ikke noe galt i. Tydeligvis ligger det også gavekort i potten.
Mobit julekalender
Mobit er spesialister på mobil og IT, og det er nærliggende å forvente at premiene kommer fra store og kjente merkenavn innen elektronikkbransjen. Jeg gleder meg i alle fall - premiepotten har tidligere vært bra stor!
OBOS julekalender - for OBOS-medlemmer
Supre premier i denne julekalenderen, men den er altså kun for OBOS-medlemmer. Du kan vinne en iPhone 15 fra Talkmore, reisegavekort på 15 000 kroner fra Apollo og på selveste juleaften trekkes en heldig vinner av 50 000 kroner fra OBOS-banken.
Barbershop julekalender
I Barbershop sin julekalender i 2023 kan du vinne en Playstation 5. Til sammen er det premier verdt 25 000 kroner - og dagspremiene er i alle fall flotte produkter fra nettsiden deres!
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.