Julekalenderoversikt 2021

Her finner du den beste oversikten over norske julekalendere og adventskalendere på nett - ved siden av min egen selvfølgelig. Jeg konsentrerer meg hovedsaklig om kalendere av den gavmilde sorten, det vil si de med flotte premier! Tips meg på rune@gjerrigknark.com.

Gjerrigknarkens egen julekalender for 2021:

Gjerrigknark.com arrangerer også i
2021 julekalender med daglige premier. Du kan vinne iPhone 13 Pro, Xbox Series S, flaxlodd, godteri og sjokolade!

Registrer deg nå: Bli med på julekalenderen min »
  • Utvalgte
  • Nyeste
  • Populære i dag
  • Siste uke
  • Siste år
Skjul detaljer
Komplett julekalender
I Komplett sin julekalender kan du vinne både gavekort og ikke minst harde pakker som f.eks. robotstøvsuger, VR-briller og ikke minst hovedpremien Samsung 4K Neo QLED TV QE65QN90 gaming-TV verdt hele 26 990 kroner.
Firi julekalender
Om du deltar i Firi sin julekalender kan du vinne kryptovaluta hver dag frem til julaften. Du får også opptil 200 kroner i kryptovaluta gratis av dem om du ikke er kunde fra før.
Den Dama julekalender
Den Dama fashion klesbutikk har egen julekalender med daglig luke der du kan vinne klær - denne passer nok best for damer. Trekning skjer hver dag - og foregår på instagram.
Oris Dental julekalender
En godbit bokstavelig talt: I denne julekalenderen kan du vinne tannrens, tannbehandlinger, tannundersøkelser og soniske eletriske tannbørster, reisesett og tannkremer. Spennende: Jeg deltar garantert!
Pensjonistforbundet julekalender
Pensjonistforbundet deler ut flaxlodd til ti heldige vinnere hver dag - og hovedpremien er en digitalklokke fra ContinYou med trygghets- og fallalarm - verdt 5610 kroner.
Kia julekalender
Det blir kanskje for mye å forvente å vinne en Kia-bil i en julekalender, men hva kan premiene være i denne, mon tro?
Toyota julekalender
Endelig en premie som monner. Deltar du i Toyota sin julekalender, kan du vinne dagspremier og ikke minst få lodd i trekningen av hovedpremien - en RAV4 Plug-in Hybrid som du kan disponere i tre måneder.
NAF julekalender
NAF er jammen klar med en egen julekalender - ny for meg i alle fall. Men informasjon om premiene har jeg enda ikke - det får komme senere.
Isbilen julekalender
At denne julekalenderen fra Isbilen inneholder premier verdt 35 000 kroner må vel bety at det er mer enn is å vinne? Jeg blir i alle fall med - enten jeg kan vinne is eller andre godsaker.
Vy julekalender
Vy slår til med en julekalender verdt å delta i - her kan du vinne alt fra gratis togbilletter til månedskort og rundreiser. Hovedpremien er en super tur-retur-reise Oslo-Stockholm-Kiruna-Narvik-Tromsø for 2 personer (5x vinnere!).
Fjord Line julekalender
Ingen stor overraskelse at du kan vinne reisepremier i Fjord Line sin julekalender. Det er bra - og hovedpremien er enten et all inclusive cruise eller bilpakke med gratis inngang til Legoland. Midt i blinken?
Delta julekalender
I Delta sin julekalender kan du vinne mange fine premier - alt fra kabinkoffert med skulderveske, powerbank, hengekøye, vaffeljern, kjølesekk, earbuds, kinobilletter, teasterbilletter m.m. Hovedpremien er en premie verdt ca. 2000 kroner.
Platekompaniets julekalender
Fra 1. til 24. desember trekker Platekompaniet hver dag en ny vinner av et gavekort på kr. 1000. Alle som er påmeldt julekalenderen er med i trekningen. Dette virker som en tilbudskalender der man blir stadig spammet ned med gode tilbud, men å vinne gavekort og hovedpremier hadde jo vært kjekt da.
Rosenvinge julekalender
Rosenvinge selger accessories som vesker, skjerf, luer osv. I julekalenderen kan du vinne slike gaver, men jeg vet ennå ikke om hovedpremien er noe spesielt.
Mobit julekalender
Mobit er spesialister på mobil og IT, og det er nærliggende å forvente at premiene kommer fra store og kjente merkenavn innen elektronikkbransjen. Jeg gleder meg i alle fall - premiepotten har tidligere vært bra stor!
Multitrend julekalender
Er du glad i interiør og alt som hører til det begrepet? Multitrend fra Åmli har i sin julekalender flotte premier, bl.a. hovedpremien som er Julemorgen-serviset verdt 10 000 kroner! Premiepotten er på over 30 000 kroner.
Norsk Familieøkonomi julekalender
For deg som er opptatt av privatøkonomi (forhåpentligvis de fleste?), er denne julekalenderen bra. Norsk Familieøkonomi sin julekalender inneholder spørsmål du har nytte av - og du kan vinne gavekort. Hovedpremien er et gavekort verdt 1000 kroner.
Solgården julekalender
Denne julekalenderen til Solgården feriesenter i Spania går vel under kategorien de små (og dermed større vinnersjanser)? Jeg vet ennå ikke hva premiene er, men det skader jo ikke å forsøke seg likevel.
Lekia julekalender
Lekia er leketøysbutikken som finnes både på nett og i fysiske butikker. Deres julekalender er kanskje old school, men likevel flott for de små. Ta en kikk.
Stormberg julekalender
I Stormbergs julekalender kan du vinne supre premier hver dag frem til 24. desember. Det er vel neppe for drøyt å tippe at premiene er bl.a. klær og kanskje gavekort?
Meny julelotteri med daglige matpremier frem til jul
Ikke en klassisk julekalender, men Meny har så bra premier at de må bli med. I julelotteriet deres kan du vinne matpremier hver dag - ribbe, kasse med klementiner, middager, fruktkurv, fenalår, vegetarprodukter og mye mer. Og selvsagt også gavekort - 1000 kroner på julaften. Dette smaker det virkelig jul av!
Vendela julekalender
Vendela Kirsebom har sin egen julekalender i år. Siden hun driver med kremer og andre kroppspleieprodukter, er det ingen overraskelse at hun deler ut slike kalendergaver hver dag frem til jul. Premiepotten er på 15 000 kroner.
Get Inspired julekalender
Get Inspired har sin egen julekalender der du kan vinne premier verdt over 50 000 kroner - og ikke minst hanke inn en rekke rabattkoder. Kjekt om du uansett skal handle, men kanskje litt forstyrrende også?
Byggern julekalender
Byggern har hvert år sin egen julekalender med flotte premier fra sortimentet sitt. Foreløpig uvisst hvilke - men jeg oppdaterer så snart jeg vet mer!
Christiania Glasmagasin julekalender
Alle som deltar i Christiania Glasmagasin sin julekalender har sjansen til å vinne premier med en totalverdi på over 30 000 kroner. Alltid kjekt å ha noe å gi bort til andre, jeg selv trenger færrest mulig støvfangere! Kalenderen foregår via Messenger.
BliVakker julekalender
I BliVakker sin julekalender kan du vinne kalendergaver til en samlet verdi på over 350 000 kroner - fantastisk. Hver dag mellom 1. og 24. desember trekkes en vinner av en goodieboks til en verdi av ca. 15 000 kroner!
Gratiskryssord.no julekalender
Mange er glad i kryssord, og da passer det jo perfekt med kryssord og julekalender. Gratiskryssord.no kommer med et nytt kryssord som skjuler seg bak hver luke. Ved å løse dagens kryssord får man en bokstav. Når man har fått tak i alle 24 bokstavene, så kan man sette sammen til et løsningsord. Da er du med i trekningen av 25 flaxlodd - og det kåres fire vinnere!
Ringo julekalender
Det er neppe noen stor overraskelse at du kan vinne leker i Ringo og Kozmos sin julekalender, men det er det jo såvisst ikke noe galt i. Tydeligvis ligger det også gavekort i potten.
OK:data julekalender
Dette er en julekalender i Gjerrigknarkens ånd - bedriften reparerer PC'er og selger brukt datautstyr. I julekalenderen kan du vinne headset, laptoper, bærevesker, iPad, PC osv. og ikke minst hovedpremien som er MacBook.
Kitchn julekalender
I Kitch'n sin julekalender kan du vinne gavekort verdt 1000 kroner som du kan kjøpe kjøkkenutstyr for. I tillegg kan du vinne en Cosori Premium airfryer verdt 2 990 kroner (5x vinnere). Eneste minus er at du må laste ned appen deres for å bli med.
Mester Grønn julekalender
I denne julekalenderen til Mester Grønn kan du hver dag vinne gavekort. Hovedpremien er et heftig gavekort fra Mester Grønn verdt 5 000 kroner - det blir det mye blomster av... Det trekkes både dagsvinnere og en hovedvinner frem til julaften. En av mine godbiter denne!
Finansforbundet julekalender
Hver dag frem til julaften kan du vinne et gavekort fra GoGift verdt 500 kroner. Man skulle kanskje tro at Finansforbundet var stinne av gryn, de driver jo med finans! :)
Let's get lost julekalender
Reisebloggen Let's get lost (med Janicke Hansen) har sin egen julekalender der du bl.a. kan vinne gavekort på opplevelse, aktiviteter og overnattinger i hele Norge. Daglige spørsmål med premier og trekning av en ekstra hovedpremie (7 netters elvecruise på Rhinen for 2 personer) 24. desember.
Skagen Fondene julekalender
Deltar du i Skagen Fondene sin julekalender og besvarer enkle spørsmål i statuser på Facebook, kan du vinne en dagspremie verdt 250 kroner i fondsandeler. Hovedpremien er 1 000 kroner i fondsandeler!
Fjordkraft julekalender
Ingen spørsmål i julekalenderen til Fjordkraft, men likevel bra. Hver dag gir Fjordkraft 2 000 kroner til en heldig vinner og 4 000 kroner til en frivillig organisasjon. Kjekk vri det der.
Onkel Gabrielsen julekalender
En julekalender for deg som er en cognacelsker. I kalenderen kan du teste din kunnskap om cognac og vinne flotte premier. Hovedpremien er et gavekort på din favorittrestaurant til en verdi av 2 000 kroner!
Riff Raff julekalender
Riff Raff er en nettbutikk med tøffe klær . Hovedgevinsten er en Epiphone Les Paul SL Ebony ?elektrisk gitar, men det trekkes premier hver eneste dag frem til julaften.
Proshop julekalender
I Proshop sin julekalender kan du vinne fete elektronikk-premier verdt mer enn 300 000 kroner. Jeg tar gjerne imot harde pakker fra julenissen, du også?
Norske Bunader julekalender
Norske Bunader er, som navnet tilsier, en av Norges største leverandører av bunad og tilbehør. Foreløpig vet jeg ikke noe om premniene, men tidligere har det vært gavekort hver dag og større gavekort i hovedpremie.
Garnes data julekalender
I Garnes data sin julekalender kan du vinne gavekort, billetter til kino og escape room, restaurantbesøk osv. Tanken er at årets premier skal støtte opplevelsesbransjen etter den tøffe tiden.
SPAR julekalender
I Spar sin julekalender kan du vinne premier fra Spar og Coca-Cola - gavekort fra Spar, gøyal julegenser og et mini-kjøleskap fra Coca-Cola. Hver dag frem til 24. desember får du et spørsmål som skal besvares - spørsmålet pleier å være enkelt.
Vis flere »
Vis flere »
Proshop julekalender
I Proshop sin julekalender kan du vinne fete elektronikk-premier verdt mer enn 300 000 kroner. Jeg tar gjerne imot harde pakker fra julenissen, du også?
Stormberg julekalender
I Stormbergs julekalender kan du vinne supre premier hver dag frem til 24. desember. Det er vel neppe for drøyt å tippe at premiene er bl.a. klær og kanskje gavekort?
OK:data julekalender
Dette er en julekalender i Gjerrigknarkens ånd - bedriften reparerer PC'er og selger brukt datautstyr. I julekalenderen kan du vinne headset, laptoper, bærevesker, iPad, PC osv. og ikke minst hovedpremien som er MacBook.
Onkel Gabrielsen julekalender
En julekalender for deg som er en cognacelsker. I kalenderen kan du teste din kunnskap om cognac og vinne flotte premier. Hovedpremien er et gavekort på din favorittrestaurant til en verdi av 2 000 kroner!
Let's get lost julekalender
Reisebloggen Let's get lost (med Janicke Hansen) har sin egen julekalender der du bl.a. kan vinne gavekort på opplevelse, aktiviteter og overnattinger i hele Norge. Daglige spørsmål med premier og trekning av en ekstra hovedpremie (7 netters elvecruise på Rhinen for 2 personer) 24. desember.
Norske Bunader julekalender
Norske Bunader er, som navnet tilsier, en av Norges største leverandører av bunad og tilbehør. Foreløpig vet jeg ikke noe om premniene, men tidligere har det vært gavekort hver dag og større gavekort i hovedpremie.
Gratiskryssord.no julekalender
Mange er glad i kryssord, og da passer det jo perfekt med kryssord og julekalender. Gratiskryssord.no kommer med et nytt kryssord som skjuler seg bak hver luke. Ved å løse dagens kryssord får man en bokstav. Når man har fått tak i alle 24 bokstavene, så kan man sette sammen til et løsningsord. Da er du med i trekningen av 25 flaxlodd - og det kåres fire vinnere!
Vis flere »
OK:data julekalender
Dette er en julekalender i Gjerrigknarkens ånd - bedriften reparerer PC'er og selger brukt datautstyr. I julekalenderen kan du vinne headset, laptoper, bærevesker, iPad, PC osv. og ikke minst hovedpremien som er MacBook.
Onkel Gabrielsen julekalender
En julekalender for deg som er en cognacelsker. I kalenderen kan du teste din kunnskap om cognac og vinne flotte premier. Hovedpremien er et gavekort på din favorittrestaurant til en verdi av 2 000 kroner!
Let's get lost julekalender
Reisebloggen Let's get lost (med Janicke Hansen) har sin egen julekalender der du bl.a. kan vinne gavekort på opplevelse, aktiviteter og overnattinger i hele Norge. Daglige spørsmål med premier og trekning av en ekstra hovedpremie (7 netters elvecruise på Rhinen for 2 personer) 24. desember.
Proshop julekalender
I Proshop sin julekalender kan du vinne fete elektronikk-premier verdt mer enn 300 000 kroner. Jeg tar gjerne imot harde pakker fra julenissen, du også?
Stormberg julekalender
I Stormbergs julekalender kan du vinne supre premier hver dag frem til 24. desember. Det er vel neppe for drøyt å tippe at premiene er bl.a. klær og kanskje gavekort?
Norske Bunader julekalender
Norske Bunader er, som navnet tilsier, en av Norges største leverandører av bunad og tilbehør. Foreløpig vet jeg ikke noe om premniene, men tidligere har det vært gavekort hver dag og større gavekort i hovedpremie.
Gratiskryssord.no julekalender
Mange er glad i kryssord, og da passer det jo perfekt med kryssord og julekalender. Gratiskryssord.no kommer med et nytt kryssord som skjuler seg bak hver luke. Ved å løse dagens kryssord får man en bokstav. Når man har fått tak i alle 24 bokstavene, så kan man sette sammen til et løsningsord. Da er du med i trekningen av 25 flaxlodd - og det kåres fire vinnere!
Vis flere »
Vis flere »
Stormberg julekalender
I Stormbergs julekalender kan du vinne supre premier hver dag frem til 24. desember. Det er vel neppe for drøyt å tippe at premiene er bl.a. klær og kanskje gavekort?
Christiania Glasmagasin julekalender
Alle som deltar i Christiania Glasmagasin sin julekalender har sjansen til å vinne premier med en totalverdi på over 30 000 kroner. Alltid kjekt å ha noe å gi bort til andre, jeg selv trenger færrest mulig støvfangere! Kalenderen foregår via Messenger.
Proshop julekalender
I Proshop sin julekalender kan du vinne fete elektronikk-premier verdt mer enn 300 000 kroner. Jeg tar gjerne imot harde pakker fra julenissen, du også?
Komplett julekalender
I Komplett sin julekalender kan du vinne både gavekort og ikke minst harde pakker som f.eks. robotstøvsuger, VR-briller og ikke minst hovedpremien Samsung 4K Neo QLED TV QE65QN90 gaming-TV verdt hele 26 990 kroner.
SPAR julekalender
I Spar sin julekalender kan du vinne premier fra Spar og Coca-Cola - gavekort fra Spar, gøyal julegenser og et mini-kjøleskap fra Coca-Cola. Hver dag frem til 24. desember får du et spørsmål som skal besvares - spørsmålet pleier å være enkelt.
Meny julelotteri med daglige matpremier frem til jul
Ikke en klassisk julekalender, men Meny har så bra premier at de må bli med. I julelotteriet deres kan du vinne matpremier hver dag - ribbe, kasse med klementiner, middager, fruktkurv, fenalår, vegetarprodukter og mye mer. Og selvsagt også gavekort - 1000 kroner på julaften. Dette smaker det virkelig jul av!
Firi julekalender
Om du deltar i Firi sin julekalender kan du vinne kryptovaluta hver dag frem til julaften. Du får også opptil 200 kroner i kryptovaluta gratis av dem om du ikke er kunde fra før.
Kitchn julekalender
I Kitch'n sin julekalender kan du vinne gavekort verdt 1000 kroner som du kan kjøpe kjøkkenutstyr for. I tillegg kan du vinne en Cosori Premium airfryer verdt 2 990 kroner (5x vinnere). Eneste minus er at du må laste ned appen deres for å bli med.
Isbilen julekalender
At denne julekalenderen fra Isbilen inneholder premier verdt 35 000 kroner må vel bety at det er mer enn is å vinne? Jeg blir i alle fall med - enten jeg kan vinne is eller andre godsaker.
Toyota julekalender
Endelig en premie som monner. Deltar du i Toyota sin julekalender, kan du vinne dagspremier og ikke minst få lodd i trekningen av hovedpremien - en RAV4 Plug-in Hybrid som du kan disponere i tre måneder.
Fjordkraft julekalender
Ingen spørsmål i julekalenderen til Fjordkraft, men likevel bra. Hver dag gir Fjordkraft 2 000 kroner til en heldig vinner og 4 000 kroner til en frivillig organisasjon. Kjekk vri det der.
BliVakker julekalender
I BliVakker sin julekalender kan du vinne kalendergaver til en samlet verdi på over 350 000 kroner - fantastisk. Hver dag mellom 1. og 24. desember trekkes en vinner av en goodieboks til en verdi av ca. 15 000 kroner!
Mester Grønn julekalender
I denne julekalenderen til Mester Grønn kan du hver dag vinne gavekort. Hovedpremien er et heftig gavekort fra Mester Grønn verdt 5 000 kroner - det blir det mye blomster av... Det trekkes både dagsvinnere og en hovedvinner frem til julaften. En av mine godbiter denne!
NAF julekalender
NAF er jammen klar med en egen julekalender - ny for meg i alle fall. Men informasjon om premiene har jeg enda ikke - det får komme senere.
Kia julekalender
Det blir kanskje for mye å forvente å vinne en Kia-bil i en julekalender, men hva kan premiene være i denne, mon tro?
Vy julekalender
Vy slår til med en julekalender verdt å delta i - her kan du vinne alt fra gratis togbilletter til månedskort og rundreiser. Hovedpremien er en super tur-retur-reise Oslo-Stockholm-Kiruna-Narvik-Tromsø for 2 personer (5x vinnere!).
Byggern julekalender
Byggern har hvert år sin egen julekalender med flotte premier fra sortimentet sitt. Foreløpig uvisst hvilke - men jeg oppdaterer så snart jeg vet mer!
Platekompaniets julekalender
Fra 1. til 24. desember trekker Platekompaniet hver dag en ny vinner av et gavekort på kr. 1000. Alle som er påmeldt julekalenderen er med i trekningen. Dette virker som en tilbudskalender der man blir stadig spammet ned med gode tilbud, men å vinne gavekort og hovedpremier hadde jo vært kjekt da.
Get Inspired julekalender
Get Inspired har sin egen julekalender der du kan vinne premier verdt over 50 000 kroner - og ikke minst hanke inn en rekke rabattkoder. Kjekt om du uansett skal handle, men kanskje litt forstyrrende også?
Oris Dental julekalender
En godbit bokstavelig talt: I denne julekalenderen kan du vinne tannrens, tannbehandlinger, tannundersøkelser og soniske eletriske tannbørster, reisesett og tannkremer. Spennende: Jeg deltar garantert!
Lekia julekalender
Lekia er leketøysbutikken som finnes både på nett og i fysiske butikker. Deres julekalender er kanskje old school, men likevel flott for de små. Ta en kikk.
Ringo julekalender
Det er neppe noen stor overraskelse at du kan vinne leker i Ringo og Kozmos sin julekalender, men det er det jo såvisst ikke noe galt i. Tydeligvis ligger det også gavekort i potten.
Fjord Line julekalender
Ingen stor overraskelse at du kan vinne reisepremier i Fjord Line sin julekalender. Det er bra - og hovedpremien er enten et all inclusive cruise eller bilpakke med gratis inngang til Legoland. Midt i blinken?
Delta julekalender
I Delta sin julekalender kan du vinne mange fine premier - alt fra kabinkoffert med skulderveske, powerbank, hengekøye, vaffeljern, kjølesekk, earbuds, kinobilletter, teasterbilletter m.m. Hovedpremien er en premie verdt ca. 2000 kroner.
Mobit julekalender
Mobit er spesialister på mobil og IT, og det er nærliggende å forvente at premiene kommer fra store og kjente merkenavn innen elektronikkbransjen. Jeg gleder meg i alle fall - premiepotten har tidligere vært bra stor!
Multitrend julekalender
Er du glad i interiør og alt som hører til det begrepet? Multitrend fra Åmli har i sin julekalender flotte premier, bl.a. hovedpremien som er Julemorgen-serviset verdt 10 000 kroner! Premiepotten er på over 30 000 kroner.
Finansforbundet julekalender
Hver dag frem til julaften kan du vinne et gavekort fra GoGift verdt 500 kroner. Man skulle kanskje tro at Finansforbundet var stinne av gryn, de driver jo med finans! :)
Rosenvinge julekalender
Rosenvinge selger accessories som vesker, skjerf, luer osv. I julekalenderen kan du vinne slike gaver, men jeg vet ennå ikke om hovedpremien er noe spesielt.
Norsk Familieøkonomi julekalender
For deg som er opptatt av privatøkonomi (forhåpentligvis de fleste?), er denne julekalenderen bra. Norsk Familieøkonomi sin julekalender inneholder spørsmål du har nytte av - og du kan vinne gavekort. Hovedpremien er et gavekort verdt 1000 kroner.
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.