< >
Annonse:

Hvordan få et best mulig pristilbud på strøm

De senere år har det blitt en hard kamp for å få deg som strømkunde. Det har kommet til mange aktører i kraftbransjen, og vi har begynt å se gunstige produkter og tilbud som vi ikke har sett tidligere, nettopp fordi strøm-selskapene er i hard konkurranse. I denne saken viser vi deg hvordan du sørger for at du får det beste tilbudet markedet kan gi + 1000 kroner i gavekort! Trykk her for å besøke »

Vi har tidligere skrevet en kort sak om at NorgesEnergi gjerne gir spesialtilbud over telefon og at du får 500 kroner i gavekort på Elkjøp hvis du bytter strømleverandør via dem. Nå har vi fått informasjon om at Fjordkraft gjør det samme, og gjerne legger seg ytterligere under NorgesEnergi i pris, da disse åpenbart har oversikt over hverandres beste strømtilbud. Denne konkurransen dem i mellom fører til smarte triks en kan gjøre som forbruker:

Her er hvordan du utnytter strømselskapenes tilbud best mulig og får 1000 kroner i gavekort i tillegg:

Om man skal være litt lur, sørger man først for å ha en leverandør som IKKE er NorgesEnergi eller Fjordkraft. Etter at dette er på plass (du må ofte vente noen uker før alt er i orden når du bytter) gjør du som følger:

 

  1. Bytt først til NorgesEnergi via Lefdal eller Elkjøp sin 500-kronerskampanje
  2. Noen uker etter går man på Expert og benytter samme kampanje ved å bytte til Fjordkraft
  3. Med litt flaks ringer først NorgesEnergi og tilbyr 19kr fast/2,99 øre påslag
  4. Hvis alt så går etter planen ringer Fjordkraft som høyner med 19kr fast/0,00 påslag

Vips så sitter man på 2 x 500 kroner i gavekort og det som antagelig er den billigste kraftavtalen i Norge!

Vi vil rette en stor takk til Kjetil som tipset oss om dette. Som han selv skriver:

"Selv byttet jeg til NorgesEnergi ca. august i fjor (500,-!), til Fjordkraft 22. desember (500,-), til NorgesEnergi ~10. januar og til slutt igjen til Fjordkraft 22. januar. Interessant nok var første bytte til Fjordkraft en dyrere avtale enn den forrige med NorgesEnergi. Om NorgesEnergi prøver på å legge seg enda lavere gjenstår å se. I følge NorgesEnergi tjener de ingenting på sin avtale, hvordan Fjordkraft klarer seg uten påslaget har jeg ingen anelse om."

Tilbyder: NorgesEnergi