< >
Annonse:

Ikke la bonuspengene stå urørt på Trumf- og Coop-medlemskontoen

Ikke la bonuspengene stå urørt på Trumf- og Coop-medlemskontoen Samler du bonus hos Trumf og Coop? Mange lar pengene stå på medlemskontoen og tenker ikke over at renten du får er elendig. Det er på tide at du tar ut pengene og flytter dem til mer lønnsomme konti!

Har du sjekket Trumf- og Coop-kontoen din i det siste og gledet deg over summen du har innestående hos matkjedene? Det er sikkert kjekt som buffer, men visste du at rentene på de pengene er rekordlav?

La oss ta Trumf-kontoen først: Nordmenn har tilnærmet 2 milliarder kroner stående på Trumf-kontoer. Hos Trumf får du ikke renter i det hele tatt - og dermed gir du i praksis penger til Norgesgruppen.

Er du Coop-medlem og samler medlemsbonus der? Kjøpeutbytte blir utbetalt hvert år i januar/februar, og sammen med bonusen du får når du handler blir summen liggende på noe som rent faktisk er en bankkonto.

Men renten du får på pengene i Coop-banken er elendig. For tiden er rentesatsen ca. 0,25%! Ja, bedre enn Trumf, men du kan enkelt fikse deg høyere rente.

Hva bør du gjøre med Trumf- og Coop-pengene?

Svaret er enkelt i mitt hode: Logg deg på Trumf- og Coop-kontoen og overfør pengene til en bankkonto som gir bedre rente.

Sammenlignet med 0% rente hos Trumf og 0,25% hos Coop, er det lett å se at pengene er bedre plassert i en sparekonto hos f.eks. Bank Norwegian - der får du for tiden 4% eller bedre rente, avhengig av hva slags sparekonto du benytter.

Tar du en kikk på Finansportalen fra Forbrukerrådet, kan du til og med finne banker som har høyere sparerente enn Bank Norwegian.

Kanskje du har en grei sparekonto med okay rente allerede? Da er det fort gjort å logge deg inn på Coop og Trumf for å flytte pengene. Ellers er altså rådet å lage en sparekonto først og deretter flytte pengene.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236