Appoteket (tidl. Apotekia)

(apotekia.no, appoteket.no)

Appoteket er et norsk nettapotek med dyktige farmasøyter og et stort utvalg produkter. Vårt mål er at du alltid skal føle deg trygg og fornøyd i møte med oss.

Hos Appoteket har du som bruker tilgang til direkte råd fra noen av Norges dyktigste farmasøyter. Vi tilbyr målrettet råd gjennom chat, telefon , som i forhold til det tradisjonelle apoteket gir en større mulighet til å være personlig og privat samtidig og dermed sikre en kortere vei til bedring.

Vi dekker et mye større område enn fysiske apotek fordi vi tar med deg rådene til stua når du trenger det. I tillegg leverer vi direkte på døren, slik at du aldri er avhengig av å fysisk måtte møte på apoteket. Alle medisiner som er kjøpt og bestilt gjennom Appoteket, blir også sjekket og pakket av våre farmasøyter.

Råd fra Appoteket er basert på vitenskap og påvist erfaring. Vi er oppriktig interessert i å gjøre det lettere for folk å ha det bra. Å være et skritt foran og tørre å utfordre oss selv er viktig for oss, akkurat som ambisjonen vår er å møte mennesker ut fra deres behov og forventninger.

For best å møte kundenes ulike behov for medisiner og helserelaterte produkter, vil vi fortsette å utvikle og utvide sortimentet, lage nye løsninger innen helse, styrke kundeopplevelsen og merkevaren vår.

Det er 18 års aldersgrense for kjøp av reseptfrie legemidler og klarna kontrollerer dette ved utsjekk i handlekurven.

Salg og kampanjer april 2024:

Oversikt over kampanjer og salg hos Appoteket (tidl. Apotekia) i april.

Rabattkoder, kampanjekoder, kupongkoder o.l.

Ingen rabattkoder eller kampanjekoder er registrert for Appoteket (tidl. Apotekia).