Konkurranser

På nettet finnes det konkurranser der du kan vinne mange flotte premier. Bli en vinner i dag!
  • Nyeste
  • Siste sjanse
  • Populære i dag
Skjul detaljer
Vinn fjernstyrt bil komplett med batteri og lader
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til Elefun, er du med i trekningen av en super fjernstyrt monstertruck, komplett ferdig montert, lakkert og med batteri og lader!
Vinn gavekort verdt 3000 kroner - svar på spørsmål om grupperabatt
Er du interessert i spare penger på mat- og dagligvarer, elektronikk osv.? Norske Askeladden lanserer snart en tjeneste som gir folk sjansen til å handle direkte fra produsent - og i den forbindelse har de noen spørsmål til oss forbrukere. Svar og du er med i trekningen av et gavekort verdt 3000 kr.
Vinn Samsung The Frame 75 tommer TV - verdt 29 990 kroner
Melder du deg på interesselisten for Samsung Galaxy hos Power, er du samtidig med i trekningen av en hinsides TV verdt 29 990 kroner. Du har også sjansen til å vinne smartprosjektoren The Freestyle verdt 9747 kroner.
Vinn EvoBike elsykkel - herre eller dame - verdt 18995 kroner
Svarer du 'København' i denne konkurransen fra Illustrert Vitenskap, kan du vinne en super elsykkel fra EvoBike verdt 18995 kroner. Du velger selv om du vil ha dame- eller herresykkel.
Last ned Kitch'n-appen og delta i konkurranser
Med ujevne mellomrom arrangerer Kitch'n konkurranser med bra premier, men de skjer alltid i appen deres. Dermed bør du absolutt laste den ned, ikke minst fordi du også får andre fordeler som f.eks. rabatter og tilbud.
Vinn en elsykkel
Har du lyst på en elsykkel og komme deg rundt med litt ekstra hjelp? I denne konkurransen kan du vinne en elsykkel verdt 10 000 kroner. Du vil merke med en gang at det er lettere å komme seg over dørstokkmila!
Vinn en reise til Lofoten verdt 10 000 kroner
Drømmer du om å besøke Lofoten og nyte fantastisk natur og opplevelser? I denne konkurransen kan du vinne en reise til Lofoten - verdt 10 000 kroner - kanskje det blir ferie i nord på deg og dine?
Vinn rundreise i Telemark - verdt 15 000 kroner
I denne sommerkonkurransen (jeg har svaret!) kan du vinne en eventyrlig rundreise i Telemark for to personer - fra kyst til fjell. Premien har en verdi på 15 000 kroner.
Vinn mobilen Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Har du behov for en ny telefon? I denne konkurransen (jeg har svarene!) fra Telenor kan du vinne mobiltelefonen Samsung Galaxy S22 Ultra 5G. Verdt et forsøk!
Vinn hotellopphold for 2 personer - inkl. omvisning på Preikestolen
Har du lyst til å vinne en spektakulær omvisning på Preikestolen - og attpåtil et hotellopphold i tre netter for to personer? Det kan du vinne i denne konkurransen!
Vinn Gardena robotgressklipper verdt 19 999 kroner
Trenger du ekstra hjelp til å klippe gresset i hagen din - en robotgressklipper? Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til Gardena, er du med i trekningen om å vinne en flott robotklipper verdt 19 999 kroner.
Vinn mobiltelefon og trådløs høyttaler verdt 15 000 kroner
Vil du vinne en valgfri mobiltelefon og en JBL trådløs høyttaler? Da bør du delta i denne enkle OneCall-konkurransen! Premien har en verdi på hele 15 000 kroner!
Vinn tur til Legoland for hele familien - verdt 10 000 kroner
Drømmer du om å ta med familien til Legoland? I denne konkurransen kan du vinne en Legoland-tur verdt 10 000 kroner. Det hadde vært noe for deg og barna, ikke sant? Foto: Wikimedia, CC BY-SA 2.0.
Vinn is, brus, boller og andre godsaker i Circle K sin skrapekonkurranse
Gjennom hele sommeren kan du vinne brus, is, boller, sjokolade og andre godsaker ved å skrape frem tre like premier. Det er over 120 000 premier i potten, og Fru Gjerrigknark vant på første forsøk (i motsetning til meg...).
Vinn elsykkel verdt 15 990 kroner
Har du lyst på en elsykkel og komme deg rundt med litt ekstra hjelp? I denne konkurransen kan du vinne testvinneren Momas Jason 2022 verdt 15 990 kroner!
Vinn Norwegian-gavekort verdt 5000 kroner - 5x vinnere!
Vil du vinne gavekort til Norwegian, bør du delta i denne konkurransen. Du kan vinne et Norwegian-gavekort verdt 5000 kroner - og det kåres fem vinnere.
Få helt gratis Circle K kaffekopp og førerkortet sponsa attpåtil
Har du tatt lappen i løpet av de siste 12 månedene? Da kan du både hente deg en helt gratis Circle K-kopp og samtidig få sjansen til å få dekket inntil 30 000 kroner av kostnadene med å ta lappen! 1. april trekkes neste vinner av lappen sponset av Circle K!
Vinn penger ved å skylle, brette og stappe!
Bli med i Returkartonglotteriet som er et nasjonalt lotteri som arrangeres av Grønt Punkt Norge. Alle kan delta og vinne: privatpersoner, organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag osv. Hvert kvartal trekkes 30 premier på 10 000 kroner hver, og 1 premie på 100 000 kroner.
Bor du på Romerike? Bli med i Poselotteriet
Poselotteriet er et initiativ fra ROAF der du kan vinne premier for å sortere matavfall! Hver grønn matavfallspose telles som ett lodd når du har skrevet på ditt navn og telefonnummer.
Vinn gavekort verdt 2 000 kroner fra elektrokjeden Elon
Alle som er medlem i kundeklubben til Elon, er automatisk med i den månedlige trekningen der vinneren får et gavekort verdt 2000 kroner. Elon trekker en tilfeldig vinner 12 ganger i året, og det spiller ingen rolle hvor lenge du har vært medlem.
Vinn gavekort verdt 3 000 kroner fra Jysk
Melder du deg på nyhetsbrevet til Jysk, er du samtidig med i den månedlige trekningen av et gavekort verdt 3 000 kroner.
Vinn gavekort på 2000 kroner hos Byggern
Hvis du blir medlem i kundeklubben til Bygger'n, er du med i trekningen av gavekort hver måned. Kjekt dersom du har prosjekter på gang i heimen! Som medlem får du forøvrig forskjellige medlemsfordeler.
Skriv produktanmeldelse for Elkjøp og vinn 3000 kroner
Månedens beste produktomtale hos Elkjøp vil bli plukket ut én gang per måned og vil vinne et gavekort på 3000 kroner som kan benyttes i alle Elkjøp-butikker! Vinneren blir kontaktet per e-post.
Vinn gaver til ditt barn
Meld deg inn i Babyverden - helt uten forpliktelser. Hver måned trekkes flotte premier blant de registrerte. Du kan vinne bagvogn, sovepose, tripp trapp, voksipose osv.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.