Euroflorist

Euroflorist er markedsledende innen blomsterformidling i Europa. Euroflorist har et nettverk av florister i hele 12 land. Dessuten er kjeden medlem av den internasjonale organisasjonen Teleflor International, noe som innebærer at blomsterkjeden kan hjelpe deg med å sende blomster over hele verden.

Kundene til Euroflorist sender blomster av mange forskjellige anledninger. Til jul vil vi bestille blomster for å glede nære og kjære som man ikke har mulighet til å besøke under høytiden. Da er man glad for å benytte seg av den enkle formidlingstjenesten for blomsterlevering. Morsdag er også en stor blomsterhøytid der mange benytter anledningen til å bestille blomster. Blomster til mamma er en populær måte å vise sin verdsettelse på.

Å overraske noen med et blomsterbud er også en fin måte å vise sin kjærlighet på, enten det er til valentinsdagen, et eget jubileum eller du vil bestille blomster til en gryende forelskelse. Et overraskende blomsterbud er en gest som alltid vekker varme følelser. Tradisjonelt har det kanskje vært mest vanlig å kjøpe sine blomster og selv ta dem med. Hvorfor ikke prøve bestille din neste blomsterlevering på nett? Bestille blomster på nettet - send blomster fra din egen PC. Nettverket av blomsterbutikker og florister kobles sammen gjennom vår nettbutikk. Her kan du velge blomster på nettet i ro og fred. Å bestille blomster smidig og enkelt og velg den som passer deg best.

Det skal være så enkelt som mulig å kjøpe blomster på nett. Du finner tydelige bilder og beskrivelser av bukettene og kategorier som gir råd om hvilke blomster som passer til hvilke anledninger. Det skal være nesten som å besøke en virkelig blomsterbutikk. Samtidig sparer du masse tid på å bestille blomster fra din egen PC eller mobil. Allerede i dag er du hjertelig velkommen til å prøve enkel, rask, smidig, og ikke minst vakker blomsterlevering!

Salg og kampanjer desember 2023:

Oversikt over kampanjer og salg hos Euroflorist i desember.

Rabattkoder, kampanjekoder, kupongkoder o.l.

Ingen rabattkoder eller kampanjekoder er registrert for Euroflorist.