DBS

Vi er et norsk sykkelmerke med lange tradisjoner, og mange nordmenn har tatt sine første tråkk på en DBS. Den Beste Sykkel (DBS) oppsto i 1932, produsert hos Jonas Øglænd i Sandes helt frem til 1989. Vi står bak noen av Norges mest ikoniske sykkelmodeller opp gjennom tidene: Apache, Tomahawk, Kombi, Offroad, Kilimanjaro og Intruder. Våre sykler er norsk historie, og vårt design, og gode kvalitet gjør at du fortsatt kan finne flere av våre sykler fra denne tiden i god stand på bruktmarkedet.

I 1989 ble DBS kjøpt opp av svenske Monark og i 1996 ble vi en del av det internasjonale sykkelkonsernet Cycleurope. Sterk konkurranse fra andre sykkelmerker produsert i utlandet gjorde at sykkelproduksjon i Norge ikke lenger var lønnsomt, og produksjonen, som da foregikk på Kvål, ble lagt ned i år 2000.

I dag

Cycleurope Norges kontor ligger i dag i Oslo. All produktutvikling og design av DBS sykler skjer fortsatt i Norge. Produksjonen skjer i flere ulike land, inkludert på Cycleurope sin fabrikk i Sverige. Gjennom vår tilhørighet til Cycleurope er DBS i en familie med flere skandinaviske og europeiske sykkelmerker med liknende tilhørighet i historien. Bl.a: Crescent, Monark, Kildemoes, Gitane og Bianchi. Sykkelmarkedet i Norge har endret seg mye siden vi startet opp, konkurransen er hard, og tilbyderne er mange. Vi er stolte av å være et ekte, norsk sykkelmerke som fortsatt består, og vi i Cycleurope Norge jobber for at DBS fortsatt skal stå for norsk kvalitet, ytelse og design.

Salg og kampanjer juni 2024:

Oversikt over kampanjer og salg hos DBS i juni.

Rabattkoder, kampanjekoder, kupongkoder o.l.

Ingen rabattkoder eller kampanjekoder er registrert for DBS.