Oversikt over "faktura":

Debet Faktura - enkelt og gratis fakturaprogram

Debet Faktura - enkelt og gratis fakturaprogram Er du på jakt etter et gratis fakturaprogram som passer godt for små og mellomstore bedrifter, privatpersoner og foreninger, bør du sjekke ut Debet Faktura. Alt er webbasert og enkelt å ta i bruk. Debet har betjent kundeservice på telefon - sikkert nyttig for mange.

Hvorfor skal jeg betale 65 kroner for mye? Ta en telefon og dobbeltsjekk!

Hvorfor skal jeg betale 65 kroner for mye? Ta en telefon og dobbeltsjekk! Som oftest har jeg god kontroll på kjøp av varer via internett, men en eller annen gang før jul må det ha skjedd et «hendig» uhell. Og hvem skulle trodd at det hele drøyde til uti februar før regningen var opp og avgjort? Og en kjapp telefonsamtale reddet meg fra 65 kroner ekstragebyr!

Spar fakturagebyr ved å be om e-postfaktura

Spar fakturagebyr ved å be om e-postfaktura Tipseren Beate ber alle som vil spare penger om å huske at de må be om e-postfaktura istedenfor å sløse med penger på å få faktura tilsendt i posten. - Jeg sparer nå 468 kroner i året bare på mitt abonnement hos Chess, forteller Beate til Gjerrigknark.com.

Conta Faktura - gratis faktureringsprogram

Conta Faktura - gratis faktureringsprogram Har du bruk for å fakturere for jobber du gjør eller en forening du er kasserer for, bør du ta en titt på Conta Faktura som er et superenkelt fakturaprogram som komplett befinner seg i nettskyen. Glimrende dersom flere skal ha tilgang til programmet.