Oversikt over "norgesenergi":

NorgesEnergi julekalender

NorgesEnergi julekalender I NorgesEnergi sin julekalender kan du i år vinne et reisegavekort verdt 10 000 kroner, men det kåres også daglige vinnere av andre premier.

Ønsker du billigere strøm på høsten og vinteren?

Ønsker du billigere strøm på høsten og vinteren? Kun 11 % av landets husstander har skiftet strømleverandør siste år. Tror du det betyr at 89 % har lav pris? Nei, dessverre. Hvis du ikke orker å holde rede på prisendringene, bør du sjekke ut NorgesEnergi som er blant Norges billigste tilbydere.

Spar strøm og spar penger

Spar strøm og spar penger Effektiv energibruk behøver ikke være vanskelig eller koste i dyre dommer. Nå som vinteren er her, burde du definitivt gjøre ditt ytterste for å spare noen kroner. Kanskje du har flere tips å komme med? La oss jobbe sammen for å bruke færrest mulig kroner i vinterkulden! Tips i kommentarfeltet nedenfor.

Utnytt krigen om strømkundene til din fordel

Utnytt krigen om strømkundene til din fordel Det er krig i strømmarkedet og du som forbruker har alt å tjene på det. Nå kan du få 500 kroners avslag på både Lefdal og Elkjøp om du velger å bytte strømleverandør. Spørsmålet er om en kan bytte flere ganger og få flere rabatter? ;)