Billige tjenester

  • Nyeste
Skjul detaljer
Rimelig tannlegebehandling i Polen
Dra på ferie til Polen og spar mange tusen kroner på tannlege. Priser på tannlege i PolenKrakow er mellom 50-60% billigere enn i Norge, og da selv med reise og opphold inkludert, selfølgelig gitt at det er en "større jobb" som må gjøres. Klinikken er moderne og tannlegene profesjonelle og hyggelige.
Tjenestetorget.no
Anbudstjeneste for privatpersoner som dekker en rekke kategorier: forsikring, lån, telefoni, håndverkere, boligalarm, advokater m.m. Forespørsler fra mer enn 100 000 personer formidlet siden starten i 2004.
Rimelig tannlegebesøk
Det odontologiske fakultet ved Universitetet i Oslo tilbyr deg å være "prøvedokke" for tannlegestudenter. Studenter utfører tannbehandling under veiledning og oppsyn av erfarne fagfolk. Dette betyr i praksis at du får en veldig rimelig tannlegetime (ca. 150,-) utført av en som kanskje er vel så flink som din lokale tannlege =) Legg merke til at det kan være lang ventetid.
Gratis førstevurdering av din sak
Har du en sak du trenger en vurdering på? Hos Forsikringsadvokaten får du nå GRATIS førstevurdering av din sak! Send inn en forespørsel og få en gratis og uforpliktende vurdering av din sak. I tillegg finnes en hel del nyttig informasjon på sidene deres.
Lei en nerd!
Lei-en-nerd.no hjelper deg med å drive dine IT-systemer på en økonomisk og sikker måte. De kan gi råd i forbindelse med innkjøp eller oppgradering og de kan utføre oppgraderinger og reparasjoner. Så hvis du trenger en billig nerd, stikk innom denne siden og sjekk ut mulighetene!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.