Til blogg & hjemmeside

Her finner du alt du trenger for at bloggen og hjemmesiden skal være i tipp topp stand.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Lag din egen gratis Meme på nett
Har du lagt merke til de morsomme bildene som florerer på nettet, der man selv påfører en vittig tekst til et beskrivende bilde? Nå kan du lage din helt egen Meme via en norsk Meme-generator på nett.
Billig domene og webhosting fra Hostgator
Vil du kjøpe ditt eget domene eller ønsker billig webhotell til din nettside, bør du vurdere Hostgator som har gunstige priser og leverer stabile produkter. God kundeservice, men engelskspråklig.
Gratis bilder til fri bruk
På stock.xchng kan du laste ned profesjonelle bilder (royalty free) til fri bruk på hjemmesiden eller bloggen din. Krever registrering, men det er kjapt unnagjort. Anbefales av Gjerrigknarken!
Gratis header for blogg
Dersom du har en blogg og har lyst på en kul bloggheader, kan du ta kontakt med mr.bloggdesign@gmail.com eller se mer på bloggen til denne karen som lager et forslag til deg helt gratis.
Gratis nettside
Norsk nettsted hvor du kan få deg en enkel gratis nettside. Siden har et administrasjonspanel som er enkelt å bruke - du har dog kun 10 mb til rådighet. Kan brukes for private eller folk som vil teste ut eller bruke siden som linkfarm.
Gratis norsk underdomene reklamefritt
Er du lei av å ha en nettside med en superlang adresse som ingen klarer å huske? Da kan det være en løsning å bruke et underdomene på plr.no. Dette er en gratistjeneste hvor du kan regge domener som f.eks. www.olanordmann.plr.no.
Hostomato
Hostomato er en norskutviklet tjeneste som gir god oversikt over f.eks. tilbydere av gratis webhotell. Alt kan sorteres etter lagringsplass, båndbredde og pris (du finner også tilbydere som koster gryn), slik at du finner den pakken som passer deg best. Men husk, gratis webhotell må brukes med forsiktig, ikke sikkert de er gratis til evig tid...
Blogghåndboken - gratis kurs
Blogghåndboken er et gratis bloggkurs om hvordan opprette en profesjonell blogg, få tusenvis av lesere og hvordan tjene penger på den. Enten du er en privatperson eller en bedrift vil denne blogghåndboken gi deg det du trenger av informasjon og verktøy for en profesjonell og inntektsbringende blogg.
uCoz tilbyr gratis hjemmeside
Hos uCoz kan du lage din egen hjemmeside helt gratis. Selv om registreringsprosessen er noe omstendelig, så er dette en bra tilbyder for deg med liten erfaring fra hjemmesidelaging. Du får med både forum, album, nedlastningsside og og mye annet. Bruk det som en øvelse.
MittNettSted.com - gratis serverplass
Gratis WebHotell med 2GB Lagringsplass, PHP/MYSQL, og forhåndsinstallerte script! Du kan bruke ditt eget domene dersom du har det, eller du kan bruke gratis subdomene dinbruker.mittnettsted.com. Gratis 24 timer Support. NB: det plasseres litt reklame nederst på siden din.
Youtubefilmer på din hjemmeside
Vil du ha filmer fra Youtube på din hjemmeside? Gå inn på en film og kopier HTML kodene som finnes der for å få en film på din hjemmeside!
Wordle - lag dine egen ordskyer
Wordle er en gratis tjeneste som hjelper deg med å lage ordskyer eller såkalte word clouds ved å analysere tekst på siden din.
Nettadressekrymper
Link 2 Web er en tjeneste som krymper lange URLs. I tillegg fører den statistikk over hvor mange som klikker på linkene dine.
Gratis logoutkast
Frisktdesign.no lover et gratis og uforpliktende logoutkast til din organisasjon. Fint hvis du mangler ideer om hvordan din logo bør se ut.
Media Mingle
Denne søketjenesten kan hjelpe deg når du skal finne passende bilder og grafikk til din blogg eller hjemmeside.
Lag egne Flash-applikasjoner enkelt
Med gratis-verktøyet Sprout kan du enkelt lage dine egne Flash-applikasjoner direkte i nettleseren. Perfekt hvis du for eksempel vil lage levende innhold som websider, bannere, videoer, musikk, bilder, RSS feeds, kalendere og mer uten å kunne mye flash. Du kan for eksempel bruke innholdet du lager til å piffe opp facebook-profilen din.
Ning.com - lag ditt eget nettsamfunn
På ning.com kan du lage eget sosiale nettsted ala Facebook, der vennene dine (evt mennesker med samme interesser o.l.) kan registrere seg og opprette egne profiler. Enkelt å komme i gang med.
Trykker.com- gratis bloggtjeneste
Bli en trykker! Trykker.com er en gratis blogg-tjeneste som lar deg lage din egen hjemmeside som du kan bruke til å fortelle det du har på hjertet. Det er veldig enkelt, og helt gratis!
5GB web plass
110mb gir deg GRATIS web plass med 5GB, ja FEM GIGABYTE plass på serveren! Og 300GB båndbredde per mnd. reklamefritt! For de proffe er PHP scripting mulig og FTP er inkludert samt MySQL database. Merk at maksimum størrelse per enkeltfil er 6 MB.
1500 gratis ikoner
I denne fantastiske samlingen finner du 1500 gratis ikoner du kan bruke til å piffe opp skrivebordet med eller benytte til andre formål. Alle filene finnes i .png format, men pakken inkluderer programvare til å konvertere de til .ico format.
Gratis dedikert server i 3 mnd!
Ipeer tilbyr gratis dedikert server på over 3 gigabyte for bedrifter i hele 3 måneder. Den kan avsluttes etter 3 måneder helt uten kostnader!
MyImg - Gratis bildeopplasting
Denne siden tilbyr plass til bilder på opptil 5MB per stk og utklasser dermed mange andre liknende leverandører. At alt er gratis, er også et stort pluss! I det store og hele en god tjeneste som er ytterst lett å ta i bruk.
Images of The World
"Images of The World" tilbyr bildelagring på server opp til 200 megabyte og ubegrensa trafikk-båndbredde! En kan også forandre på størrelsene til bildene slik at de f.eks. kan brukes på forum. En utmerket, GRATIS tjeneste!
Open Source Nettbutikk!
En glimrende open source nettbutikk som er utrolig enkel å bruke. Lei plass på et webhotell eller sett opp egen server, registrer et domene, og kjør i gang innstallasjonssystemet som finnes i oppsettet. I løpet av 10 min er nettbutikken oppe å kjører. Den har også støtte for de fleste språk - blant annet norsk! Merk at siden er på engelsk.
Gratis Webhosts
Hos Free-Webhost kan du nå se gjennom en katalog med flere hundre gratis host-sider! Noen kommer med reklame, mens mange også er reklamefrie.
HTML Kit
HTML Kit er et flott HTML verktøy for folk med litt erfaring innen HTML. Det gir flere gode muligheter, og er ikke bare et lettfattelig HTML-program. Det beste med programmet, er selvfølgelig at det er gratis ;-)
Sett opp din egen webshop!
Sett opp egen butikk på nett - gratis! Legg til enkle "Kjøp"-knapper på dine internettsider, og gjør det mulig for dine kunder å fylle ut et ordreskjema på sidene dine.
HTML-GEAR
Tripod's HTML Gear er side som tilbyr gratis ting til hjemmesiden. Vi kan blant annet melde gjestebok, poll, m.m. Perfekt for den som trenger litt hjelp til å utføre en flott hjemmeside =)
Last opp bilder gratis
Her kan du opprette ditt eget album og laste opp bilder slik at du kan legge de ut på hjemmesider, forum osv. Du kan når som helst logge deg inn (fra hvilken som helst data) og få tilgang til bildene du har lastet opp. Du har ubegrenset med plass, og det er GRATIS! Veldig enkelt online program som er meget nyttig!
Gratis bilder - høyoppløsning!
Hos alotofphotos finner du massevis av gratis høyoppløste fotografier som kan anvendes både privat og kommersiellt, uten royalty eller andre avgifter. NB: Siden er på svensk.
Gratis hjemmeside
Hos own-free-website får du nå 1,000 MB med plass til å lagre dine bilder og filer. For å opprette sidene, kreves ingen programmeringskunnskaper. Du får i tillegg tilgang på gjestebøker, linklister, polls, kontaktskjema, besøksteller og mer til! Og best av alt, det er selvfølgelig helt gratis!
Gratis hosting
Hos Freehostia får du 250 MB serverplass, 5 GB båndbredde per mnd, pluss mye mer GRATIS og reklamefritt! Et kjempetilbud for de som driver opp til middels store nettsider. Merk at hvis du skal registrere eller overføre et domene til kontoen din, tar de 19,95$ for det.
Stockvault - Gratis bilder
Hos stockvault.net finner du over 5000 gratis bilder til fri nedlastning. Ideelt for bruk på websider, i aviser og andre dokumenter. Krever ingen registrering!
Webhotell hos PhpNet
Hos PhpNet kan du registrere deg og få et 300MB GRATIS webhotell. Hotellet tilbyr 80GB i båndbreddebruk per måned, og du kan laste opp ALT av forskjellige filer og størrelser.
Vil du lage din egen nettbutikk?
Mystore er en flott side for de som har lyst å lage en egen nettbutikk. Den er veldig brukervennlig, og du betaler kun 2.5-5% av det du tjener, såfremt du tjener over 2000,- i mnd. Glimrende konsept!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.