Til blogg & hjemmeside

Her finner du alt du trenger for at bloggen og hjemmesiden skal være i tipp topp stand.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Lag din egen gratis Meme på nett
Har du lagt merke til de morsomme bildene som florerer på nettet, der man selv påfører en vittig tekst til et beskrivende bilde? Nå kan du lage din helt egen Meme via en norsk Meme-generator på nett.
Billig domene og webhosting fra Hostgator
Vil du kjøpe ditt eget domene eller ønsker billig webhotell til din nettside, bør du vurdere Hostgator som har gunstige priser og leverer stabile produkter. God kundeservice, men engelskspråklig.
Gratis bilder til fri bruk
På stock.xchng kan du laste ned profesjonelle bilder (royalty free) til fri bruk på hjemmesiden eller bloggen din. Krever registrering, men det er kjapt unnagjort. Anbefales av Gjerrigknarken!
Gratis header for blogg
Dersom du har en blogg og har lyst på en kul bloggheader, kan du ta kontakt med mr.bloggdesign@gmail.com eller se mer på bloggen til denne karen som lager et forslag til deg helt gratis.
Trenger du en billig logo eller billig webdesign?
Trenger du en bra logo, grafikk eller et webdesign av høy kvalitet? Vil du at det ikke skal koste skjorta? Da kan du glemme å gjøre det på tradisjonelt vis i Norge. Gode norske designere er rett og slett for dyre i drift. Vi viser deg imidlertid her hvordan du kan skaffe deg dette til en fornuftig pris.
Gratis nettside
Norsk nettsted hvor du kan få deg en enkel gratis nettside. Siden har et administrasjonspanel som er enkelt å bruke - du har dog kun 10 mb til rådighet. Kan brukes for private eller folk som vil teste ut eller bruke siden som linkfarm.
Gratis norsk underdomene reklamefritt
Er du lei av å ha en nettside med en superlang adresse som ingen klarer å huske? Da kan det være en løsning å bruke et underdomene på plr.no. Dette er en gratistjeneste hvor du kan regge domener som f.eks. www.olanordmann.plr.no.
Hostomato
Hostomato er en norskutviklet tjeneste som gir god oversikt over f.eks. tilbydere av gratis webhotell. Alt kan sorteres etter lagringsplass, båndbredde og pris (du finner også tilbydere som koster gryn), slik at du finner den pakken som passer deg best. Men husk, gratis webhotell må brukes med forsiktig, ikke sikkert de er gratis til evig tid...
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.