Til blogg & hjemmeside

Her finner du alt du trenger for at bloggen og hjemmesiden skal være i tipp topp stand.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Lag din egen gratis Meme på nett
Har du lagt merke til de morsomme bildene som florerer på nettet, der man selv påfører en vittig tekst til et beskrivende bilde? Nå kan du lage din helt egen Meme via en norsk Meme-generator på nett.
Billig domene og webhosting fra Hostgator
Vil du kjøpe ditt eget domene eller ønsker billig webhotell til din nettside, bør du vurdere Hostgator som har gunstige priser og leverer stabile produkter. God kundeservice, men engelskspråklig.
Gratis bilder til fri bruk
På stock.xchng kan du laste ned profesjonelle bilder (royalty free) til fri bruk på hjemmesiden eller bloggen din. Krever registrering, men det er kjapt unnagjort. Anbefales av Gjerrigknarken!
Gratis header for blogg
Dersom du har en blogg og har lyst på en kul bloggheader, kan du ta kontakt med mr.bloggdesign@gmail.com eller se mer på bloggen til denne karen som lager et forslag til deg helt gratis.
Trenger du en billig logo eller billig webdesign?
Trenger du en bra logo, grafikk eller et webdesign av høy kvalitet? Vil du at det ikke skal koste skjorta? Da kan du glemme å gjøre det på tradisjonelt vis i Norge. Gode norske designere er rett og slett for dyre i drift. Vi viser deg imidlertid her hvordan du kan skaffe deg dette til en fornuftig pris.
Gratis nettside
Norsk nettsted hvor du kan få deg en enkel gratis nettside. Siden har et administrasjonspanel som er enkelt å bruke - du har dog kun 10 mb til rådighet. Kan brukes for private eller folk som vil teste ut eller bruke siden som linkfarm.
Gratis norsk underdomene reklamefritt
Er du lei av å ha en nettside med en superlang adresse som ingen klarer å huske? Da kan det være en løsning å bruke et underdomene på plr.no. Dette er en gratistjeneste hvor du kan regge domener som f.eks. www.olanordmann.plr.no.
Hostomato
Hostomato er en norskutviklet tjeneste som gir god oversikt over f.eks. tilbydere av gratis webhotell. Alt kan sorteres etter lagringsplass, båndbredde og pris (du finner også tilbydere som koster gryn), slik at du finner den pakken som passer deg best. Men husk, gratis webhotell må brukes med forsiktig, ikke sikkert de er gratis til evig tid...
Blogghåndboken - gratis kurs
Blogghåndboken er et gratis bloggkurs om hvordan opprette en profesjonell blogg, få tusenvis av lesere og hvordan tjene penger på den. Enten du er en privatperson eller en bedrift vil denne blogghåndboken gi deg det du trenger av informasjon og verktøy for en profesjonell og inntektsbringende blogg.
uCoz tilbyr gratis hjemmeside
Hos uCoz kan du lage din egen hjemmeside helt gratis. Selv om registreringsprosessen er noe omstendelig, så er dette en bra tilbyder for deg med liten erfaring fra hjemmesidelaging. Du får med både forum, album, nedlastningsside og og mye annet. Bruk det som en øvelse.
MittNettSted.com - gratis serverplass
Gratis WebHotell med 2GB Lagringsplass, PHP/MYSQL, og forhåndsinstallerte script! Du kan bruke ditt eget domene dersom du har det, eller du kan bruke gratis subdomene dinbruker.mittnettsted.com. Gratis 24 timer Support. NB: det plasseres litt reklame nederst på siden din.
Youtubefilmer på din hjemmeside
Vil du ha filmer fra Youtube på din hjemmeside? Gå inn på en film og kopier HTML kodene som finnes der for å få en film på din hjemmeside!
Wordle - lag dine egen ordskyer
Wordle er en gratis tjeneste som hjelper deg med å lage ordskyer eller såkalte word clouds ved å analysere tekst på siden din.
Nettadressekrymper
Link 2 Web er en tjeneste som krymper lange URLs. I tillegg fører den statistikk over hvor mange som klikker på linkene dine.
Templates Rain
Her finner du gratis hjemmesideutkast innen flere kategorier. De fleste av utkastene ser meget profesjonelle ut. Du finner både vanlige og CSS baserte templates her.
Gratis logoutkast
Frisktdesign.no lover et gratis og uforpliktende logoutkast til din organisasjon. Fint hvis du mangler ideer om hvordan din logo bør se ut.
Media Mingle
Denne søketjenesten kan hjelpe deg når du skal finne passende bilder og grafikk til din blogg eller hjemmeside.
Lag egne Flash-applikasjoner enkelt
Med gratis-verktøyet Sprout kan du enkelt lage dine egne Flash-applikasjoner direkte i nettleseren. Perfekt hvis du for eksempel vil lage levende innhold som websider, bannere, videoer, musikk, bilder, RSS feeds, kalendere og mer uten å kunne mye flash. Du kan for eksempel bruke innholdet du lager til å piffe opp facebook-profilen din.
Ning.com - lag ditt eget nettsamfunn
På ning.com kan du lage eget sosiale nettsted ala Facebook, der vennene dine (evt mennesker med samme interesser o.l.) kan registrere seg og opprette egne profiler. Enkelt å komme i gang med.
Trykker.com- gratis bloggtjeneste
Bli en trykker! Trykker.com er en gratis blogg-tjeneste som lar deg lage din egen hjemmeside som du kan bruke til å fortelle det du har på hjertet. Det er veldig enkelt, og helt gratis!
Helt gratis domenenavn
Her kan du få ditt eget domenenavn helt gratis! Den eneste betingelsen er at du setter en liten banner på hjemmesiden din.
5GB web plass
110mb gir deg GRATIS web plass med 5GB, ja FEM GIGABYTE plass på serveren! Og 300GB båndbredde per mnd. reklamefritt! For de proffe er PHP scripting mulig og FTP er inkludert samt MySQL database. Merk at maksimum størrelse per enkeltfil er 6 MB.
1500 gratis ikoner
I denne fantastiske samlingen finner du 1500 gratis ikoner du kan bruke til å piffe opp skrivebordet med eller benytte til andre formål. Alle filene finnes i .png format, men pakken inkluderer programvare til å konvertere de til .ico format.
Gratis dedikert server i 3 mnd!
Ipeer tilbyr gratis dedikert server på over 3 gigabyte for bedrifter i hele 3 måneder. Den kan avsluttes etter 3 måneder helt uten kostnader!
MyImg - Gratis bildeopplasting
Denne siden tilbyr plass til bilder på opptil 5MB per stk og utklasser dermed mange andre liknende leverandører. At alt er gratis, er også et stort pluss! I det store og hele en god tjeneste som er ytterst lett å ta i bruk.
Images of The World
"Images of The World" tilbyr bildelagring på server opp til 200 megabyte og ubegrensa trafikk-båndbredde! En kan også forandre på størrelsene til bildene slik at de f.eks. kan brukes på forum. En utmerket, GRATIS tjeneste!
Last inn flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.