Events & aktiviteter

I denne kategorien finner du gratisarrangementer eller events. Alt fra kurs og seminarer til gratis TV-opptreden som publikum.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Gratis pepperkakebaking for studenter i Oslo
Er du student i Oslo og trenger en pause fra eksamenslesingen, bør du sjekke arrangementene til SiO nå i november og desember. Da blir det pepperkakebaking, julekos og gløgg!
Gratis inngang på Rockheim for alle under 16 år
Fra og med 7. januar 2017 slipper alle under 16 år, i følge med minst én voksen, inn gratis på Rockheim i Trondheim. Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. Rockheim skal samle inn, ta vare på, forske på og formidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og fram til i dag.
Gratis inngang på vitensenteret Engineerium på Fornebu
Ønsker du å besøke et opplevelsessenter i nærheten av Oslo uten å betale et rødt øre? Engineerium har gratis inngang alle dager (åpent man-tor kl. 10-15 og søndag kl. 11-16). Det passer perfekt for store og små som ikke vil sløse med pengene, men likevel lære ved å leke.
Aust-Agder: Gratis aktiviteter i vinterferien
Friluftsrådet Sør inviterer også i år til gratis aktivitetsdager på Arendal kunstisbane og Vegårshei skianlegg. Onsdag 25. februar er det gratis skøytedag i Arendal og fredag 27. februar er det gratis alpindag på Vegårshei.
Skatteetaten arrangerer gratis informasjonskurs for nye næringsdrivende
Har du startet egen virksomhet og vil ha mest mulig informasjon for å gjøre alt korrekt, bør du ta deg tid til bedriftskursene som Skatteetaten arrangerer over hele landet. Du kan velge mellom kurs for enkeltpersonforetak (ENK) eller aksjeselskap (AS). Noen kurs er også tilpasset norskregistrert utenlandsk selskap (NUF). Deltakelse er gratis.
Gratis inngang på Vestfoldmuseene
Ved en rekke av museene i Vestfold er det nå alltid gratis inngang for barn og ungdom til og med 17 år. I tillegg kommer ALLE uansett alder inn gratis på tirsdager. En historisk interessert gjerrigknark tar altså museumsturen på tirsdager!
Fredrikstad: Gratis løkkefotball hver tirsdag og torsdag
Lisleby Fotballklubb inviterer alle barn i barneskolealder til gratis løkkefotball hver tirsdag og torsdag. Alle får hvert sitt draktsett og en bag.
Oslo: Gratis svømmeskole med MyCall
MyCall tilbyr gratis svømmeskole hver påske- og høstferie i samarbeid med Norges Svømmeforbund og sportsklubben Speed svømmekurs. Svømmeskolen arrangeres på Nordtvedt bad i Oslo, og er for barn og ungdom i alderen 6 - 14 år.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.