Events & aktiviteter

I denne kategorien finner du gratisarrangementer eller events. Alt fra kurs og seminarer til gratis TV-opptreden som publikum.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Gratis terapi for deg som sliter i hverdagen
Psykologisk institutt i Oslo tilbyr gratis terapi hos studenter som går siste året på profesjonsstudiet i psykologi. Studentterapeutene får tett veiledning og oppfølging av psykologspesialist. Dette er et lavterskeltilbud som egner seg for deg som fungerer i hverdagen, men strever med lettere psykiske problemer.
Gratis jakt til nye jegere
Norge er et unikt land med store allmenninger som gjør småvilt- og storviltjakt lett tilgjengelig. Men visste du at du kan få gratis jakt samme året du tar jegerprøven?
Gratis inngang på Rockheim for alle under 16 år
Fra og med 7. januar 2017 slipper alle under 16 år, i følge med minst én voksen, inn gratis på Rockheim i Trondheim. Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. Rockheim skal samle inn, ta vare på, forske på og formidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og fram til i dag.
Gratis inngang på vitensenteret Engineerium på Fornebu
Ønsker du å besøke et opplevelsessenter i nærheten av Oslo uten å betale et rødt øre? Engineerium har gratis inngang alle dager (åpent man-tor kl. 10-15 og søndag kl. 11-16). Det passer perfekt for store og små som ikke vil sløse med pengene, men likevel lære ved å leke.
Aust-Agder: Gratis aktiviteter i vinterferien
Friluftsrådet Sør inviterer også i år til gratis aktivitetsdager på Arendal kunstisbane og Vegårshei skianlegg. Onsdag 25. februar er det gratis skøytedag i Arendal og fredag 27. februar er det gratis alpindag på Vegårshei.
Skatteetaten arrangerer gratis informasjonskurs for nye næringsdrivende
Har du startet egen virksomhet og vil ha mest mulig informasjon for å gjøre alt korrekt, bør du ta deg tid til bedriftskursene som Skatteetaten arrangerer over hele landet. Du kan velge mellom kurs for enkeltpersonforetak (ENK) eller aksjeselskap (AS). Noen kurs er også tilpasset norskregistrert utenlandsk selskap (NUF). Deltakelse er gratis.
Gratis inngang på Vestfoldmuseene
Ved en rekke av museene i Vestfold er det nå alltid gratis inngang for barn og ungdom til og med 17 år. I tillegg kommer ALLE uansett alder inn gratis på tirsdager. En historisk interessert gjerrigknark tar altså museumsturen på tirsdager!
Fredrikstad: Gratis løkkefotball hver tirsdag og torsdag
Lisleby Fotballklubb inviterer alle barn i barneskolealder til gratis løkkefotball hver tirsdag og torsdag. Alle får hvert sitt draktsett og en bag.
Se nesten gratis film med Dagbladets filmklubb
Liker du å gå på kino? Dagbladets filmklubb gir sine medlemmer gratisbilletter fra tid til annen. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en melding til 2400 med teksten Filmklubb + din (eks.: 'Filmklubb Trondheim'). - Det koster dog 5kr å motta meldingene, men 5 kr for en kinofilm er tilnærmet gratis i min bok, forteller tipseren Martin til Gjerrigknark.com
Gratis inngang på Norsk Vegmuseum i Lillehammer
Like ved Hunderfossen ligger Norsk Vegmuseum som er perfekt for deg som er interessert i historisk og teknisk veihistorie. Museet har gratis inngang.
Gratis svømmekurs
Tønsberg svømmeklubb arrangerer GRATIS svømmekurs i sommer for målgruppen 5-8 år. Har du en yngre bror eller søster du kan melde på? Påmeldingsfrist 5. mai.
Har du en idè du vil beskytte?
Patentstyret holder jevnlig kurs for oppfinnere som vil beskytte sine rettigheter. Kursene arrangeres over hele landet. Meld deg på da vel! Her kan du tjene penger på å beskytte dine rettigheter
Kundekveld hos VIC i Bogstadveien
Elle og VIC arrangerer kundekveld hos VIC i Bogstadveien i Oslo. Kjenner vi slike arrangementer rett, blir det servering og mye annet spennende på programmet. Selvsagt blir det også rabatter...Først til mølla, det er begrenset påmelding.
Gratis løpetrening i Oslo hver onsdag
Siri fra Treningscamp holder trening i Frognerparken hver onsdag kveld (fra kl 20:00) for alle som trenger litt hjelp med treningen og noen å trene sammen med.
Bokfestival for gjerrige
Bokfestivalen i Oslo 17. - 19. september er et eldorado for oss gjerrigknarker. Her er det arrangementer for hele familien som ikke koster et rødt øre. Du får sjansen til å møte kjente og ukjente forfattere og tilogmed se litt film.
Oslosurfs loppemarkedoversikt
Oslofolk har virkelig mange loppemarked å velge blant, vi har en mistanke om at lag og foreninger der er litt flinkere til å profilere sine loppemarkeder? Konkurransen er så definitivt større også...
Loppemarkeder i Oslo
I tillegg til den landsomfattende nettsiden loppemarked.info, kan det jo være kjekt for oslofolk å sjekke denne nettsiden som spesielt fokuserer på loppemarkeder i Oslo.
Loppemarkedinformasjon på nett
Selvsagt bør man følge med på oppslagstavler og i lokalavisen for å finne ut når loppemarkedene finner sted. Men nettsiden loppemarked.info er jammen også et kjekt sted å lete etter gode steder å spare penger!
Gratis kost i Oslo
Denne siden presenterer steder som deler ut gratis mat til fattige og trengende i Oslo.
3 prøvetimer hos High Energy Trening
High Energy Trening tilbyr prøvetimer i Trondheim. De har aerobic, step, pilates, styrke, fight mm. Alle får 3 gratis prøvetimer, det er dessuten hyggelige priser og rabatt for studenter.
Aktivitetsvenner.no
En nettside som er gratis og som fokuserer på å få nye venner til aktiviteter som sport, hobby, fritid, reiser, bransjer og studier. Dette er et ganske unikt nettsamfunn på grunn av dette fokuset og det må understrekes at det IKKE er en dating-tjeneste.
Kino: Gratis 45 min med kortfilmer.
På Klingenbergkjelleren kan du hver dag kl. 17.30 se gratis 45 min kortfilmer, bestående av filmer fra både etablerte og ferske filmskapere. Filmene vises helt gratis, hver kveld i en av salene i Klingenbergkjelleren. Hvert program vises hver dag i to eller tre uker. Da blir programmet erstattet av en ny omgang kortfilm! Ta med en kaffikopp, og nyt en gratis film!
Tenkt å bygge hus av Leca-blokker?
De fleste som bestemmer seg for å mure sin egen grunnmur, har aldri vært borti muring før. Derfor arrangerer maxit årlig Leca Selvbyggerkurs der erfarne Leca-murere gir opplæring i alt du trenger å kunne. Kursene er gratis og helt uforpliktende.
Gratis TaeKwonDo-trening i tre uker!
I tre uker kan du GRATIS være med å trene TaeKwonDo i Hamar Taekwondo-klubb. Dette er en aktivitet alle fra 8 år og oppover kan være med på!
Fisk og akvarium - Gratis?!
Hos Akvaforum kan du få fisker, akvarium, planter og tilbehør gratis! Bare sjekk ut under "Gis bort". De har i tillegg en mengde informasjon og en kjøp- og salgseksjon. Supert for den som er interessert i akvarium =)
Zett.no
Zett.no er en side hvor folk skriver annonser for ting de selger veldig billig, alt fra kjøkkentstyr til dyr. Hvis du skriver inn "gis bort" i søkefeltet på siden, kan du også finne masse gratis! Supergjerrigknarkaktuelt!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.