Spill & programvare

Spill har alltid engasjert mange PC-brukere. Dessverre koster et PC-spill i våre dager alt for mye. Her kan du finne gratis spill til nedlasting, enten i form av demoversjoner, gratis tilgjengelige spill, abandonware eller freeware og shareware.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Spill populære spill i demoversjoner
Hos Origin kan du både laste ned demoversjoner av spennende dataspill og ikke minst spille flere kjente klassikere rett i nettleseren. Det koster deg ingen verdens ting!
Planlegg interiøret med Sweet Home 3D
Sweet Home 3D er et gratis program for interiørdesign som hjelper deg å plassere møbler slik at du kan planlegge og spare tid før du starter med arbeidet. Funker bra i Mac, Windows og Linux.
Gratis spill på steam
En brukerbasert forumtråd hvor alt av gratis-spill til spilltjenesten Steam blir listet opp. Tråden blir fortsatt oppdatert etter hvert som innhold endres. Blant topptitlene finnes America's Army 3, CrimeCraft, Team Fortress 2 og ArmA II.
Angry Birds nettutgave GRATIS!
For oss som ikke vil bruke unødige penger på Apples produkter er det kjekt å vite at vi kan spille Angry Birds i vår vanlige nettleser uten å laste ned noe som helst.
Programvare gis bort daglig
Hver dag kan du få kloa i gratis, fullverdig programvare fra denne siden. Nye overraskelser og spennende saker som virkelig er midt i blinken for en gjerrigknark. Du kan også få påminnelser via Facebook, slik at du slipper å følge med på nettsiden.
Alien Swarm
Dersom du er glad i spill og har Steam på din maskin, kan du nå laste ned spillet Alien Swarm helt gratis. I dette kule science fiction-spillet får du brukt kreftene dine, gjerne i lag med vennene dine. Et skikkelig bra shooting spill.
Granola
Et lite program for å gjøre PC'en mer energieffektiv, slik at man sparer penger ved å justere strømstyringsinnstillingene til maskinen. Bra både for lommeboka og miljøet!
Urban Terror (URT)
Urban Terror er ett gratis flerspillerspill i form av et førstepersons-shooter. Urban Terror kan beskrives som en Hollywood taktisk shooter; delvis basert på virkeligheten, men mottoet er «gøy over realistisk». Dette resulterer i et veldig unikt, fornøyelig og avhengighetsskapende spill. Ingen registrasjon trengs: Last ned, installer, spill!
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.