Spill & programvare

Spill har alltid engasjert mange PC-brukere. Dessverre koster et PC-spill i våre dager alt for mye. Her kan du finne gratis spill til nedlasting, enten i form av demoversjoner, gratis tilgjengelige spill, abandonware eller freeware og shareware.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Spill populære spill i demoversjoner
Hos Origin kan du både laste ned demoversjoner av spennende dataspill og ikke minst spille flere kjente klassikere rett i nettleseren. Det koster deg ingen verdens ting!
Planlegg interiøret med Sweet Home 3D
Sweet Home 3D er et gratis program for interiørdesign som hjelper deg å plassere møbler slik at du kan planlegge og spare tid før du starter med arbeidet. Funker bra i Mac, Windows og Linux.
Gratis spill på steam
En brukerbasert forumtråd hvor alt av gratis-spill til spilltjenesten Steam blir listet opp. Tråden blir fortsatt oppdatert etter hvert som innhold endres. Blant topptitlene finnes America's Army 3, CrimeCraft, Team Fortress 2 og ArmA II.
Angry Birds nettutgave GRATIS!
For oss som ikke vil bruke unødige penger på Apples produkter er det kjekt å vite at vi kan spille Angry Birds i vår vanlige nettleser uten å laste ned noe som helst.
Programvare gis bort daglig
Hver dag kan du få kloa i gratis, fullverdig programvare fra denne siden. Nye overraskelser og spennende saker som virkelig er midt i blinken for en gjerrigknark. Du kan også få påminnelser via Facebook, slik at du slipper å følge med på nettsiden.
Alien Swarm
Dersom du er glad i spill og har Steam på din maskin, kan du nå laste ned spillet Alien Swarm helt gratis. I dette kule science fiction-spillet får du brukt kreftene dine, gjerne i lag med vennene dine. Et skikkelig bra shooting spill.
Granola
Et lite program for å gjøre PC'en mer energieffektiv, slik at man sparer penger ved å justere strømstyringsinnstillingene til maskinen. Bra både for lommeboka og miljøet!
Urban Terror (URT)
Urban Terror er ett gratis flerspillerspill i form av et førstepersons-shooter. Urban Terror kan beskrives som en Hollywood taktisk shooter; delvis basert på virkeligheten, men mottoet er «gøy over realistisk». Dette resulterer i et veldig unikt, fornøyelig og avhengighetsskapende spill. Ingen registrasjon trengs: Last ned, installer, spill!
Juksekoder
En klassisk juksekodeside som inneholder mange forskjellige cheats for deg som trenger det og ikke vil kjempe med spillet på egen hånd ;-). Til alle konsoller.
NeoOffice til Mac
Dersom du har Mac og trenger ordentlig kontorprogramvare, er det fortsatt mulig å være gjerrigknark. NeoOffice er OpenOffice for Mac-brukere, helt gratis selvfølgelig.
Bare Let
Bare Let er et artig Super Mario-aktig nettspill fra Trondheims busselskap Team Trafikk. Spillets mål er å samle poeng og kverke kalkuner. For å spille spillet må du installere nettlesertillegget Unity Web Player.
Algodoo Phun
Algodoo Phun er ett svenskutviklet fysikk-, sandbox- og byggeprogram som lar deg bygge konstruksjoner i 2D. Du kan også du dele dine «oppfinnelser» med andre brukere.
Energispillet
Energispillet er et simulatorbasert strategispill primært for elever i videregående skole. Spillet er et lærings- spill som fokuserer på aktuelle tema innen energi, miljø og klima og er sponset av næringslivet.
Spill Holmenkollen Ski Jump
En gjerrigknark elsker spill man ikke behøver å betale for, enkelt og greit. Mye billigere enn å bygge den nye Holmenkollbakken er det å spille det morsomme Holmenkollen Ski Jump 2...
Rigs Of Rods
Rigs of Rods (også kjent som RoR), er en open source lastebil, bil, fly og båtsimulator. Du kan bevege kjøretøyet ditt i et 100% åpent landskap og det som skiller simulatoren fra de fleste andre er mer korrekt fysisk modellering av kjøretøy. For eksempel vil en kunne se en bil deformeres riktig når en krasjer i en fjellvegg.
Battlefield Heroes
Battlefield Heroes er nå klart for nedlasting og spilling uten beta key. Hva venter du på? Last ned og kom i gang med spillingen!
The Elder Scrolls II: Daggerfall
Her kan du laste ned rollespillklassikeren The Elder Scrolls II: Daggerfall helt gratis. Spillet ble gjort gratis tilgjengelig for alle i forbindelse med at det er 15 år siden spillet ble gitt ut.
Wolfenstein: Enemy Territory
Wolfenstein Enemy Territory er et meget bra FPS-spill som ble lagt gratis ut på nettet da resten av prosjektet ble skrinlagt. Dette spillet er da kun multiplayer. På siden det linkes til finner du all informasjon som trengs for å laste ned og spille spillet.
FMS - Modellflysimulator
Her kan du laste ned en fullstendig gratis modellflysimulator. Du kan fly ulike typer fly og helikoptere i forskjellige landskap.
World Golf Tour
World Golf Tour er et meget bra online golfspill. Her kan entusiaster prøve seg på verdens mest eksklusive og utfordrende baner - helt gratis for både PC og Mac.
Project Torque
Project Torque er en gratis online bilracingsim. Den er gratis i utgangspunktet, det vil si at du kan kjøre og konkurrere gratis. En kan i tillegg, om ønskelig, kjøpe diverse oppgraderte biler for penger. Det er ikke et krav, og mange har mye moro uten å bruke penger. PC-ratt og pedaler er nesten et must, ihvertfall om en ønsker å oppnå svært gode rundetider.
Ringed Racing Fun 2
Her kan du gratis laste ned spillet Ringed Racing Fun 2, som er et 2D bilspill styrt og sett i fra oven.
Reloaded
Reloaded er en fin siden for deg som liker spill fra 80- og 90-tallet. Her finner du noen veldig gode remakes av en rekke eldre spill samt noen nye laget på «gamlemåten».
Gratis Nintendo Wii spill
Her finner du en oversikt over gratis spill til Nintendo Wii på nett.
Frozen Bubble
Frozen Bubble er et veldig populært arkadespill basert på klassikeren Bust-a-Move. Inneholder søte pingviner, bra grafikk og mulighet for flere spillere.
Vegastrike - romsimulator
Vega Strike et et open source 3D action-romsimulatorspill som lar deg handle, sloss, og utforske et vidstrakt univers. Vega Strike er bygget på OpenGL og kjører på Windows, Linux og Mac plattformer. Spillet er spillbart, men utvikles stadig videre.
Last inn flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.