< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 15 Pro, Nintendo Switch, Google Nest Mini, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

Eggemannen er gjerrig

Eggemannen er gjerrig Gjerrigknarken sjøl må ikke forsake godsakene på søndags morgen; egg. Samtidig er det utrolig hvordan eggekoking kan utvikle seg til ren vitenskap når det gjelder å være gjerrig. Visste du at du kan spare penger når du koker egg?

Min måte å koke egg er enkel og sparevennlig. Tydeligvis så enkel at mange overhodet ikke bruker samme ide eller har kommet opp med noe lignende.

Noen steder står det at eggene skal tas ut av kjøleskapet i god tid slik at de ikke sprekker. Det er helt unødvendig når man har fått (selvsagt ikke kjøpt) en eggehuller. Med den stikker jeg hull i begge sidene på egget.

Jeg bruker selvsagt ikke eggekoker. Hvorfor skal en gjerrigknark i det hele tatt eie noe slikt? Totalt bortkastet. Jeg tar en liten gryte (akkurat nok til at eggene kan dekke bunnen) som dekker nøyaktig platen på komfyren (ingen varme til spille). Gjerrigknarken legger eggene nedi gryta og heller på med vann (gjerne regnvann fra dunken som vi har utenfor) til eggene såvidt er dekket.

Nå skrur jeg på plata (nei, jøssenavn, jeg venter ikke med å legge eggene oppi til vannet har kokt…) og venter til vannet har fått et oppkok. Nå stiller jeg eggeuret (selvsagt fått gratis) og SLÅR AV komfyren. Madamen som ønsker egget kokt i 3 minutter får sitt slik hun vil ha det, mens guttene som vil ha eggene kokt så lenge at det er rett før de blir grønne også blir fornøyde.

Og gjerrigknarken er fornøyd fordi strømbruken har vært minimal…. ;-)

Hmmm.....visste du at det er en rimelig enkel prosess å klage til eggeleverandør som leverer kjipe egg. Gavesjekker er kjekke, gitt...

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?