< >
Annonse:

Bonuspoeng fra Norwegian

Bonuspoeng fra Norwegian Gjerrigknarken flyr lite, det hører med til menighetsbudskapet å spare både miljø og lommebok for slike ting. Men jeg er såpass smart at jeg leker reisebyrå for både venner, bekjente, fjern og nær familie. Da tjener jeg plenty med bonuspoeng. Trykk her for å besøke »

Norwegian har i et par år hatt sitt eget kredittkort (faktaside) der man hadde muligheten til å spare bonuspoeng og bruke dem på flyreiser. Dersom du har vært innehaver av et slikt kort siden starten, vet du også at det i vinter skjedde et brudd mellom Norwegian og Terra som hadde det opprinnelige kortet. Norwegians kunder har nå fått et eget kort (mens Terra forsøkte å bombardere de tidligere kundene med et annet kort – det klippet jeg bare i filler…) og du kan faktisk tjene bra med Cashpoints som du igjen kan bruke til flyreiser.

Så når jeg hører at noen vil på tur, tilbyr jeg meg å bestille reisen for dem ved å bruke mitt kredittkort – så kan folket etterpå overføre pengene til min bankkonto. Jeg tjener jo til og med litt renter siden kortet har opptil 45 dagers gratis kreditt. Og dermed tjener jeg en god slump med disse poengene som jeg sparer til gratis reiser. Og alle er fornøyde!

Vil du også bestille et slikt Bank Norwegian kredittkort til bruk ved bestillinger av flyreiser? Du kan selvsagt bruke kredittkortet til andre ting, men Gjerrigknarken anbefaler andre kredittkort til andre varekjøp.

Bank Norwegian: (Eff.rente 23,10%, 15 000, - o/12 mnd. Totalt 16 764)

Tilbyder: Bank Norwegian
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: