< >
Annonse:

Nyttårsforsetter som passer for deg?

Nyttårsforsetter som passer for deg? På vår Facebookside ba vi nylig om gode nyttårsforsetter blant våre gjerrige tilhengere - selvsagt med en liten premie til noen heldige utvalgte. Kanskje du får noen gode tips - det er vel ikke for sent å starte ennå? Trykk her for å besøke »

Være flinkere til å planlegge middagene på forhånd - og slik få til god bruk av middagsrester.

Spise opp all maten jeg har i frysen før jeg begynner å kjøpe mat.

Gjøre ferdig alle strikketøyene jeg har liggende - før jeg begynner på nye prosjekter.

Ta en tur i fryseboksen og se hva som egentlig ligger der.

Mitt forsett er at eg skal gjøre minst ein positiv ting for folk rundt meg, kvar dag. Det var forsettet mitt i fjor som fungerte så godt, så det vil eg fortsette med! Syns alle burde lage seg et slikt forsett. Er ikkje så masse som skal til for å bedre kvardagen til seg sjølv, og mest andres kvardag! 

Ønsker å bli flinkere til å bli snillere med meg selv. Gi meg selv kred når jeg faktisk fortjener det. Kanskje burde folk flest bli litt snillere med seg selv. Og kanskje dette igjen fører til at man blir snillere med andre?

Mitt forsett er å fortsette der jeg slapp før jul, med lavkarbo/ketolyse. Anbefales! 

Nyttårsforsettet mitt, blir vel å fokusere mer på skolearbeidet, slik at jeg kan komme inn på almennfaglig påbygging.

Egentlig ikke ett nyttårsløfte, men fortsetter på vektnedgangen og lavkarbokostholdet jeg startet på i september. 14 kg er borte, 10 to go. Håper jeg også er røykfri innen neste jul uten å få på kiloene igjen.

Mitt nyttårsforsett er å ha en tv fri dag i uka!! Og sette av tiden til å male med barna, teater, høytlesning, musikk med dans og andre hyggelige ting som familien kan gjøre sammen!

Prøve å bruke mindre penger på "unødvendige" kjøp og heller sette de pengene på sparing.

Mitt nyttårsforsett for 2011 er: ALLTID å ha med handlenett på butikken! Det sparer både miljøet og lommeboka. Ønsker alle et plastpose-fritt nytt år!

Skal slutte å drikke cola, spise snop og usunn mat. Ikke fordi jeg absolutt må ned i vekt, men fordi jeg er kjip og vil spare penger.

Jeg skal ikke la det gå en eneste uke uten at jeg gjør noe positivt for i alle fall ETT annet menneske, det være seg fra å hente inn posten til å sende en hyggelig melding til noen via telefonen 

Skal leve etter ett strengt budsjett, der det skal spares det som spares kan! Slik at jeg etterhvert vil få råd til eget hus.

Finne fram de gamle joggeskoene mine, starte med å gå oftere, og komme igang med julegaveproduksjon. Penger spart, penger tjent!

Skal ned i vekt, være mindre på pc og bruke mer tid sammen med venner og familie.

Ut på tur. Jeg vil prøve å komme meg mer ut på tur i 2011, dagsturer og overnattingturer, sove i telt og sove under åpen himmel. Ta med termos når jeg går tur med hunden, for så å stoppe et sted og drikke en kopp te. Lage mer bål og grille mer pølse. Ta flere bilder. Nyte mer.

Komme gjennom vinteren uten å bli negativ og sur. 

Vær mot andre, som du vil andre skal være mot deg, er mitt motto.

Begynne å tenke mer på meg selv og mine ... Er veldig flink til å la andre gå foran, men nå skal jeg prøve å være litt "hard" 

Bli enda flinkere til å følge Kardemommebyloven - Man skal ikke plage andre, man skal være snill og grei og forøvrig kan man gjøre som man vil.

Være meg selv.

Skal ned 20 kilo, slutte å røyke og begynne å trene i løpet av 2011.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?