< >
Annonse:

Gratis aviser gjør deg klokere

Gratis aviser gjør deg klokere Gjerrigknarken er en inderlig tilhenger av at vi bør bli klokere. Som oftest hjelper avisene til å holde oss informerte om hva som skjer på nyhets- og kulturfronten, men vi vil jo helst betale så lite som mulig for det, ikke sant? Det er nok av muligheter til å få gratisaviser... Trykk her for å besøke »

I Gjerrigknarkens kategori for gratis aviser og tidsskrifter bugner det av herlige tilbud for deg som gjerne vil lese ferske aviser uten å punge ut for mye.

De ferskeste supertilbudene vi og våre hjelpere har gravd frem for deg er Klassekampen og Le Monde Diplomatique. Begge avisene er glimrende når det gjelder dyptgående analyser av samfunnet, selv om vel kanskje noen er litt kritiske til konklusjonene i den røde avis.

Men bevares, det finnes en hel rekke andre aviser som er glimrende lesestoff. Jeg selv har nettopp avsluttet nok en hyggelig periode med Dagsavisen. Det gamle Arbeiderbladet er overhodet ikke noe regjeringsoppnevnt medieorgan - de glimter til med kritiske artikler til både høyre og venstre.

Dersom du liker litt mer næringslivsfokus (og kanskje litt blåere), burde vel Finansavisen være noe for deg. Dagens Næringsliv er heller ikke å forakte.

Selvsagt må vi ikke glemme Aftenposten - som fortsatt er en avis med fokus på nyheter fremfor sensasjon.

I det hele tatt viser samlingen vår at det er noe for enhver smak på avismarkedet, hvorfor ikke ta turen gjennom oversikten vår og bestille det som passer for deg?

Det er nok mulig at du mottar en e-post eller en telefon i etterkant av abonnementet, men da må du jo selvsagt avgjøre selv hva du vil gjøre.

Jeg er knallhard på telefonen og godtar aldri noe - forøvrig kan du tenke over om min metode med å spare på alle slike telefonnumre i telefonen og neste gang kunne avgjøre om jeg i det hele tatt gidder å ta telefonen....

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?