< >

Sørg for å få rabatt på klær med små "feil" eller som er litt "skitne"

Sørg for å få rabatt på klær med små En måte å spare penger på er å være litt obs når man er ute å handler klær. Vår tipser, Karoline, har flere ganger i år fått klær billigere på grunn av at hun har sett at de er litt ødelagte eller skitne. Her ser du triksene du skal bruke!

Når du handler klær sørg for å inspisere plagget nøye: Let etter løse knapper, løse tråder, flekker, støv, avrevne merkelapper og andre ting som gjør at plagget ikke fremstår som like attraktivt som det burde.

Når kunder påpeker dette ovenfor salgsansatte tenker de gjerne at det er bedre å få litt penger for et "ødelagt" plagg enn at en må kaste plagget uten å få noen igjen for det. Det bør en selvfølgelig som en ekte gjerrigknark utnytte!

Karoline forteller at hun for eksempel skulle kjøpe en Basic topp hos Cubus som var på salg til 49.-. Dette var den siste toppen i hennes størrelse de hadde og den var så vidt litt skitten, så hun fikk den dermed til 39.- Penger spart er penger tjent!

Hun forteller videre at en gang hun var på handling med en venninne som så etter en kjole. Etter å ha prøvd flere steder, skulle hun prøve et par på cubus. Her fant hun en på salg til 100 kroner, det var den siste i den størrelsen og den var hvit - men hadde en svak, svart flekk på seg. Som den kremmer hun er tok hun på seg oppgaven for venninnen og gikk i kassen for henne - der hun nevnte den svarte flekken, og at det var den siste i den størrelsen. Resultatet var at venninen fikk kjolen til 50 kroner! Halv pris på en salgspris!!

En annen gang skulle hun kjøpe en julekjole til 599. Den var litt skjev oppe, og da hun påpekte dette for betjeningen fikk hun den til 400 kroner!

Som Karoline selv sier: Det dønner seg å være litt frampå for oss gjerrigknarker!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈