< >
Annonse:

Gratis musikk-streaming: Fire alternativer til WiMP og Spotify

Gratis musikk-streaming: Fire alternativer til WiMP og Spotify Hvorfor bruke 99,- kroner per måned på Spotyify Premium eller WiMP når du kan streame musikk gratis i like høy kvalitet? Vi gir deg ulike gjerrige, gratis streamingsalternativer for musikk.
  1. VK.com - dette er egentlig et sosialt nettverk på samme måte som Facebook. Du kan spille musikken gjennom nettleseren din når du er pålogget. Bra utvalg og vi fant også musikk som ikke er tilgjengelig i Spotify.
  2. Baidu - dette er også en tjeneste hvor du kan streame rett i nettleseren din. En må riktignok gjette seg frem til litt da alt står med asiatiske tegn, men start ved å skrive inn en sang i søkefeltet og trykk på enter - så går resten overraskende enkelt.
  3. QQ.com - nok en asiatisk musikkstreaming-tjeneste som krever litt gjetting mtp hva det står. Heldigvis er grensesnittet for avspilling ganske universelt, så det gikk bra for vår del ihvertfall.
  4. Groveshark - engelskspråklig, reklamefinansiert musikk-streaming. Denne fungerte helt utmerket for oss, spiller også rett i nettleseren uten problemer :)

Et tips for å unngå å måtte gjette seg frem til hva som står er å bruke nettleseren Google Chrome. Den kan oversette innhold på andre språk automatisk for deg ved at du høyreklikker i dokumentet og velger "Oversett til norsk".

Alt i alt var det den første tjenesten, VK, vi syntes var lettest å bruke, musikken ble lastet raskest og som en bonus også hadde et engelsk grensesnitt for avspilling. Eneste minus her er at man må opprette profil først, dette går imidlertid raskt!

Oppdatert: Joakim har tipset oss om den reklamefinansierte tjenesten Groveshark - denne er engelskspråklig og fungerer utmerket!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: