< >
Annonse:

10-kronersmarked med dagligvarer

10-kronersmarked med dagligvarer Med jevne mellomrom forsøker butikkjedene å lokke oss til å shoppe hos nettopp dem. En gjerrig tipser fikk i dag reklame fra SPAR om 10-kronersmarked. Selektiv shopping kan lønne seg! Trykk her for å besøke »

Du har kanskje lest Gjerrigknarkens tidligere innlegg om spiskammer (Spiskammer er ikke harry!) og husker at dersom en gjerrigknark har plass til å handle matvarer "på forskudd" så gjør man nettopp det.

Når så SPAR gir oss mulighetene til å spare penger, så slår vi til. Butikkjeden ønsker selvsagt at vi handler matvarer som ikke er på tilbud, men en ekte gnier fyller vognen med tiertilbud.

Vår gjerrige tipser sitter forøvrig i ro og mak foran sin egen PC og lager en ferdig handleliste for å holde disiplinen oppe i butikken.

Når det gjelder SPAR, så kan du se hele brosjyren via nettsiden spar.no, der du også kan klikke på produktene og legge de til i en handleliste. Andre kjeder har sikkert noe lignende, men vår tipser vil smi mens jernet er varmt.

For å vise hvordan vår gjerrige venn har lest seg gjennom reklamebrosjyren, ta en kikk på handlelisten som skal brukes i morgen!

NB! Dette innlegget er ikke ment som reklame for SPAR, men heller som en reklame for å lese reklamen i postkassen nøye nok :)

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: