< >

Spar penger på brus som en ekte gjerrigknark!

Spar penger på brus som en ekte gjerrigknark! En kan diskutere om at det å drikke brus i det hele tatt er gjerrig, da vann tross alt er gratis og brusdrikking i verste fall kan medføre ekstra og dyre besøk hos tannlege. Når det er sagt er det ingenting i veien for at en gjerrigknark skal kunne kose seg litt, og da bør en tross alt ha fokus på å gjøre det billigst mulig ;)
  • Her kommer tre tips som er hentet med inspirasjon fra et tips fra en ivrige gjerrigknark ved navn Synne, hva angår brusdrikking:
  1. På Spar og Eurospar har de 40% rabatt ved kjøp av fem brus. Så da kan man kjøpe fem forskjellige brus til glede for hele familien. En må også huske på at disse brusflaskene ikke behøver å konsumeres med en gang, men kan fordeles over flere helger!
  2. Om en skal ut av huset, feks i skoleavslutninger er det mye billigere om man bruker halvannenlitersflasker og heller over på halvlitersflasker, da litersprisen på halvlitersflasker er MYE høyere! Kombiner gjerne med trikset ovenfor!
  3. Om du ikke er kresen hva angår merke kan du spare mye på å kjøpe inn egenproduserte merker med brus i stedenfor Coca Cola, Fanta osv. Grans bryggeri har feks mange spenstige brussmaker, til en langt lavere pris enn de store merkene!
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: